Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(furyangel @ 2013 07 25, 12:39)
Labai ačiū už patarimus atrodo tiek jau prisiuvinėjus turėčiau žinot tokius dalykus, bet matyt niekada nesigilindavau i technikąsmile.gif

Ir man taip buvo lotuliukas.gif viska suzinojau cia,is merginu mirksiukas.gif dar gali rinktis 18 aida,tik darbelis gausis kiek mazesnis smile.gif

sobieska ne tu viena su metaliku zaidi lotuliukas.gif DMC atsikandau,tai kreinik parsisiunciau biggrin.gif nu toks malonumas siuvinet,kad net paprasto siuliuko imt nebesinori mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 25 liepos 2013 - 12:42
Pirksiu ir aš kreiniko, nes ta viela jau pjauna mane be peilio biggrin.gif
Dar pagalvojau, kad man reikia prie rėmo tvirtinamos lupos ir siūlų kondicionieriaus nail.gif - nu žodžiu kuo tolyn, tuo mandryn (nors vyras pasakytų- durnyn lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 25, 17:16)
Pirksiu ir aš kreiniko, nes ta viela jau pjauna mane be peilio  biggrin.gif
Dar pagalvojau, kad man reikia prie rėmo tvirtinamos lupos ir siūlų kondicionieriaus  nail.gif  - nu žodžiu kuo tolyn, tuo mandryn (nors vyras pasakytų- durnyn  lotuliukas.gif  )

Ir mano V taip pasakytu lotuliukas.gif parodziau ta kojele ir pasakiau galetum padaryt,paziurejo,patylejo ir nuejo,tai po keliu dienu nulekus nusipirkau,kai pamate klausia kiek kainavo,spyga parodziau ir netavo reikalas pasakiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai remeli pamatys,kur uzsisakiau doh.gif tai tyliai lupas nusigriaus,kaip nores kanors pasakyt,bet nebedrys biggrin.gif lotuliukas.gif
O kas cia per biesa, tas siulu kondicionierius g.gif
Atsakyti
zeruti- googlas juk viską žino mirksiukas.gif . Kondicionierius skirtas metalikui ir satininiams siūlams, kad nesiveltų, bet manau, tiktų ir paprastiems g.gif u žožiu dega sėdimoji pabandyt biggrin.gif Ai dar tirpstančios kanvos užsireikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 25, 20:31)
zeruti- googlas juk viską žino  mirksiukas.gif . Kondicionierius skirtas metalikui ir satininiams siūlams, kad nesiveltų, bet manau, tiktų ir paprastiems  g.gif  u žožiu dega sėdimoji pabandyt  biggrin.gif  Ai dar tirpstančios kanvos užsireikė  doh.gif

ale kokių navarotų yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 23, 12:59)
Liko tik bs  ax.gif

Labai gražu wub.gif Dailūs kryželiai

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 23, 13:20)
Sveikos 4u.gif
Pasistūmėjau į priekį dar truputėlį mirksiukas.gif

Zuzanėle, kuo toliau, tuo labiau žaviuosi šiuo darbu smile.gif

QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 17:21)
na, rodausi ir aš ax.gif

Šaunumėlis thumbup.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 07 25, 18:16)
(nors vyras pasakytų- durnyn  lotuliukas.gif  )

lotuliukas.gif Visi tie vyrai vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 07 25, 23:57)
Labai gražu  wub.gif Dailūs kryželiai

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 25, 20:31)
zeruti- googlas juk viską žino  mirksiukas.gif . Kondicionierius skirtas metalikui ir satininiams siūlams, kad nesiveltų, bet manau, tiktų ir paprastiems  g.gif  u žožiu dega sėdimoji pabandyt  biggrin.gif  Ai dar tirpstančios kanvos užsireikė  doh.gif

Apie vaska metalikui esu girdejus,bet apie kondicionieriu tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Uodegyte kaip visuomet labai žavinga.. esu didelė fanė marinistinės tematikos.. pasakaaaaa!!!
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 07 25, 22:57)
Zuzanėle, kuo toliau, tuo labiau žaviuosi šiuo darbu smile.gif

Aš irgi smile.gif Liko vos viena spalva kampelis fono ir tuoj pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 liepos 2013 - 10:17
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 25, 19:31)
Kondicionierius skirtas metalikui ir satininiams siūlams, kad nesiveltų, bet manau, tiktų ir paprastiems

Ne tik tinka bet ir naudojamas. Tik yra 2 skirtingi dalykai : kondicionierius - as turiu toki http://www.kasiulai....ven-p-7748.html ir vaskas http://www.kasiulai....kas-p-3378.html (sito Zeruti, ir Aukso gijos pas mus turejo). Sudetys abieju produktu skiriasi, bet paskirtis ta pati.
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 07 26, 12:00)
Uodegyte kaip visuomet labai žavinga.. esu didelė fanė marinistinės tematikos.. pasakaaaaa!!!

ačiū 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 liepos 2013 - 11:30