Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(barda @ 2013 07 24, 16:37)
Taip, tai Dimensions, aš siuvinėsiu su DMC siūlais smile.gif

Dimensions ir DMC siūlai- tai dvi skirtingos siūlų firmos.
Tau reikia nurodytus siūlus konvertuotis į DMC arba Anchor. Geriau į DMC, jų platesnė paletė.
Aš nesiryžčiau tokiam darbui siuvinėti konvertuotais siūlais, nes jis labai didelis ir neaišku koks gausis rezultatas g.gif

QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:46)
Va taip atrodyt turi pabaigus smile.gif

Labai švelnus ir dar nematytas darbas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 liepos 2013 - 16:03
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 17:32)

Uodegytės jau laukiu pritaikymo, toks specifinis motyvas siuvinėjamas...matau , kad link jūrinės tematikos pastaruoju metu pasinešei, beje, ar ne tu lygtais siuvinėt buvai pradėjusi krėslus pliaže prie jūros, kokiame periode tas siuvinuks smile.gif

Kol kas stalčiuje pagulės biggrin.gif ne šiaip pastaruoju metu rolleyes.gif užsikabinau ant jūros motyvų ,ir šiaip ta tema ax.gif taip aš siuvinėjau krėslus ,bėda tame ,kad audinį ne tokį pasirinkau ,tikėjausi ne tokio rezultato , kas mano akims nepatinka ,to nesiimu ,pasilikau planuose ,su kitos spalvos audiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 17:37)
Nu parsisiunčiau ir aš jas į savo archyvą  užvadintą "kadanors" ....radau prie vienos schemos Anchoro siūliuko konverterį į DMC. Klausimas: kiek galima juo patikėt, kaip manot g.gif Gal kas kur skaitėt...

Manau DMC siūlų ,darbas gautūsi ryškesnis ,anchor blankesnis .

Čia rakte buvo nuorodyta siuvinėt anchor siūlais ,pirmas darbas konvertuotas į dmc ,jis gavos žalsvokas ,nei antras su anchor .

user posted image
Atsakyti
Man gražūs abu variantai smile.gif
Atsakyti
Aga, zuzanele, procesuojate labai greitai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 20:13)
Man gražūs abu variantai smile.gif

būčiau žinojusi ,kad toks žalsvas gausis ,konvertavus nebūčiau ,o šiaip db nėra skirtumo ,darbo nebeturiu ,ant skystokos medžiagos siuvinėjau ,dar ir dėmių kažkokių atsirado ,nuo klijavimo ,teko atsisveikint rolleyes.gif

Procesiukai abu dailūs 4u.gif rožių spalvytės mmmm... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 liepos 2013 - 18:31
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 24, 19:07)
Manau DMC siūlų ,darbas gautūsi ryškesnis ,anchor blankesnis .

Tavo duotuoju pvz.pan su anchoru gražiau, toks natūralesnis vaizdelis...

Nu aš tada palauksiu kol kas išsiuvinės ir tokiais, ir tokiais siūliukais...tada būsiu gudri apsispręst biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos:) žiūriu čia visos labai gražių darbelių pridėjusios, nors siuvinėju gan ilgai dar matyt esu visai žalia:) bet va artėja draugės vaikelio gimimas ir labai noriu išsiuvinėti gražią metriką, gal galėtumėte pasidalinti schemutėmis?smile.gif kad nebūtų labai didelės tik:)laiko nėra tiek daug:) būčiau labai dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(furyangel @ 2013 07 25, 10:40)
Sveikos:) žiūriu čia visos labai gražių darbelių pridėjusios, nors siuvinėju gan ilgai dar matyt esu visai žalia:) bet va artėja draugės vaikelio gimimas ir labai noriu išsiuvinėti gražią metriką, gal galėtumėte pasidalinti schemutėmis?smile.gif kad nebūtų labai didelės tik:)laiko nėra tiek daug:) būčiau labai dėkinga:)

Pasidairyk schemu paieskos puslapi,ten maciau merginos nemazai schemu pridejusios mirksiukas.gif
(siuvinejimo kryzeliu schemos) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 25 liepos 2013 - 09:59
Dėkui vieną schemutę jau radau, yra vienas metrikiukas tik va noriu patarimo:) kaip žinoti kiek gijų siūlus naudoti? ir tarkim yra medziaga ir kaikur ji buna su baltu fonu kitur tik paveiksliukas issiuvinėtas o fonas taip ir lieka medžiaga:) kaip geriau? user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(furyangel @ 2013 07 25, 12:05)
Dėkui vieną schemutę jau radau, yra vienas metrikiukas tik va noriu patarimo:) kaip žinoti kiek gijų siūlus naudoti? ir tarkim yra medziaga ir kaikur ji buna su baltu fonu kitur tik paveiksliukas issiuvinėtas o fonas taip ir lieka medžiaga:) kaip geriau?

Giju skaicius buna nurodytas schemuteje,bet dazniausiai naudojamos dvi gijos,del fono, taip jis lieka balta medziagyte,nebent turi kantrybes ji visa persiuvinet baltu siulu mirksiukas.gif paveikslelio konturui (atbulinis dyksnis,trumpinys BS) ir buna norodytas giju skaicius smile.gif tik nepasirink stambaus audinio,geriausiai naudot 16 aida,ant 14 per kryzelius sviesis audinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 25 liepos 2013 - 11:25
Labai ačiū už patarimus atrodo tiek jau prisiuvinėjus turėčiau žinot tokius dalykus, bet matyt niekada nesigilindavau i technikąsmile.gif
Atsakyti