Sveikos, aš irgi užsikrėčiau siuvinėjimo manija - siuvinėsiu meškiukus "A row of love" vadinasi. parsisiunčiau schemą, susieškojau siūlų kokių reikės. Labai noriu pradėti, bet negaunu pirkti siuvinėjimo medžiagos, važiuosiu šią savaitę į Kauną, manau ten tikrai gausiu O gal ir siūlų kur pigiau rasti Kaune patarsit? Reikia DMC arba Anchor
barda, kad dauguma perka "Ką siūlai" parduotuvėj, yra ir elektroninė, siunčia. O kur pigiau nė nežinau, gal kas patars
barda- o "Raw of love" ne Dimensions kartais? Nes ten specifiniai siūlai, kurių pirkti nėra. O konvertavus nebūtinai gausi rezultatą, koks turėtų būti, nes konvertavus siūlus yra neatitikimų.
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:21)
Agut, o tai kiek laisvos medžiagos aplink lankelį lieka, atrodo didelę palą kilnoji ...šiaip dailiai žiūrisi, kaip ir zuzanėlės besiplečiantis rajonėlis
Uodegytės jau laukiu pritaikymo, toks specifinis motyvas siuvinėjamas...matau , kad link jūrinės tematikos pastaruoju metu pasinešei, beje, ar ne tu lygtais siuvinėt buvai pradėjusi krėslus pliaže prie jūros, kokiame periode tas siuvinuks
Aš šiandien kryžiavojau iš Kauno į Vilnių ir atgal....foną
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:21)
na, rodausi ir aš :ax
kiek daug padarius,kaip grazu
zuzanele ir sparciai procesuoji
Taip, tai Dimensions, aš siuvinėsiu su DMC siūlais
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:38)
Bicepsus/tricepsus užsikačelinsi kaip reikiant
Jei rimtai, kiek bus likę nuo kraštų pabaigus, kiek pamenu gi originalų rinkinuką pirkaisi
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 16:43)
Bicepsus/tricepsus užsikačelinsi kaip reikiant
Jei rimtai, kiek bus likę nuo kraštų pabaigus, kiek pamenu gi originalų rinkinuką pirkaisi
Va taip atrodyt turi pabaigus
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:46)
Bus nuostabu, taip, kad tęsk...lauksim ...juk pirmas darbas toks rimtesnis-laistyt juk reikės
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 16:52)
Bus nuostabu, taip, kad tęsk...lauksim ...juk pirmas darbas toks rimtesnis-laistyt juk reikės
kolkas užsidegus greičiau pabaigti Ne tik pirmas rimtesnis, bet apskritai beveik pirmas, tas pats pirmas pažaidimas viena spalva tebuvo, net nenumaniau kaip kas spalvotai gausis.