Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, aš irgi užsikrėčiau siuvinėjimo manija - siuvinėsiu meškiukus "A row of love" vadinasi. parsisiunčiau schemą, susieškojau siūlų kokių reikės. Labai noriu pradėti, bet negaunu pirkti siuvinėjimo medžiagos, važiuosiu šią savaitę į Kauną, manau ten tikrai gausiu smile.gif O gal ir siūlų kur pigiau rasti Kaune patarsit? Reikia DMC arba Anchor smile.gif
Atsakyti
barda, kad dauguma perka "Ką siūlai" parduotuvėj, yra ir elektroninė, siunčia. O kur pigiau nė nežinau, gal kas patars g.gif
Atsakyti
barda- o "Raw of love" ne Dimensions kartais? Nes ten specifiniai siūlai, kurių pirkti nėra. O konvertavus nebūtinai gausi rezultatą, koks turėtų būti, nes konvertavus siūlus yra neatitikimų.
Atsakyti
na, rodausi ir aš ax.gif
Buvo:
user posted image
Dabar:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:21)
na, rodausi ir aš ax.gif

Agut, o tai kiek laisvos medžiagos aplink lankelį lieka, atrodo didelę palą kilnoji biggrin.gif ...šiaip dailiai žiūrisi, kaip ir zuzanėlės besiplečiantis rajonėlis

Uodegytės jau laukiu pritaikymo, toks specifinis motyvas siuvinėjamas...matau , kad link jūrinės tematikos pastaruoju metu pasinešei, beje, ar ne tu lygtais siuvinėt buvai pradėjusi krėslus pliaže prie jūros, kokiame periode tas siuvinuks smile.gif

Aš šiandien kryžiavojau iš Kauno į Vilnių ir atgal....foną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 liepos 2013 - 15:33
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:21)
na, rodausi ir aš :ax

bigsmile.gif kiek daug padarius,kaip grazu wub.gif

zuzanele ir sparciai procesuoji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 24 liepos 2013 - 15:35
Taip, tai Dimensions, aš siuvinėsiu su DMC siūlais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 16:32)
Agut, o tai kiek laisvos medžiagos aplink lankelį lieka, atrodo didelę palą kilnoji biggrin.gif ...šiaip dailiai žiūrisi, kaip ir zuzanėlės besiplečiantis rajonėlis

Va tiek "nedaug" visai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:38)
Va tiek "nedaug" visai  lotuliukas.gif

Bicepsus/tricepsus užsikačelinsi kaip reikiant biggrin.gif

Jei rimtai, kiek bus likę nuo kraštų pabaigus, kiek pamenu gi originalų rinkinuką pirkaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 16:43)
Bicepsus/tricepsus užsikačelinsi kaip reikiant biggrin.gif

Jei rimtai, kiek bus likę nuo kraštų pabaigus, kiek pamenu gi originalų rinkinuką pirkaisi smile.gif

Va taip atrodyt turi pabaigus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 07 24, 16:46)
Va taip atrodyt turi pabaigus smile.gif

Bus nuostabu, taip, kad tęsk...lauksim mirksiukas.gif ...juk pirmas darbas toks rimtesnis-laistyt juk reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 24, 16:52)
Bus nuostabu, taip, kad tęsk...lauksim mirksiukas.gif ...juk pirmas darbas toks rimtesnis-laistyt juk reikės biggrin.gif

kolkas užsidegus greičiau pabaigti smile.gif Ne tik pirmas rimtesnis, bet apskritai beveik pirmas, tas pats pirmas pažaidimas viena spalva tebuvo, net nenumaniau kaip kas spalvotai gausis.
Atsakyti