Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 23, 11:59)
Liko tik bs  ax.gif

mad.gif ar gali is taip arti savo darbu nerodyt ir as nervintis pradedu,kai pamatau tokius dailius kryzelius gun_bandana.gif lotuliukas.gif thumbup.gif darbelis,grazu ziuret 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasistūmėjau į priekį dar truputėlį mirksiukas.gif
Buvo:
user posted image

Dabar:
user posted image

Atsakyti
Zuzanele- kaip greit ryškėja darbelis thumbup.gif
Uodegyte- tave irgi "užignorinsiu", nu rimtai- kada bepasidžiaugt savo krapštalais, kai tiek gėrybių pridedat biggrin.gif
Savo kriauklinėse hortenzijose pradėjau siuvinėt vietą kur 5 gijos dedasi- nu ir pasirodo į 32 ct liną telpa bigsmile.gif O aš bijojau biggrin.gif
Atsakyti
AČIŪ MIELOSIOS 4u.gif pas mane visa kita vyktų greičiau ,bet taip jau yra ,kad arti parduotuvių neturiu ,siūliukus pirkti važiuoju ,kai vyras nuveža ,o ir taip nervas paima kai nėra vieno ar kito siūliuko ,o audinius irgi reikia užsisakinėti ,dabar audinukų nuo 5dienio laukiu verysad.gif nesklandumai ,o rankos niežti blush2.gif
Atsakyti
Nebespeju su jumis doh.gif bet kiek nuostabiu darbu prisiziurejau kelis paskutinius puslapius pervertus wub.gif 4u.gif thumbup.gif
As startavau irgi su nauju darbeliu Riolis_1064 (zirgai), siuvineju ne originalu rinkinuka blush2.gif bet pagal skanuota schema ir DMC siulais. Kol kas keistai man ziurisi spalvos, bet gal visumoj viskas susidelios g.gif
Atsakyti
Kažkas klausė dėl rinkinių užsakymo- man nusipirkti padėjo j tina87 - labai šauniai viską suorganizavo 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte, aš irgi nervinuosi dėl tobulų kryžiukų biggrin.gif Žavus siuvinukas thumbup.gif

zuzanele, šauniai procesuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 07 23, 20:03)
Uodegyte, aš irgi nervinuosi dėl tobulų kryžiukų biggrin.gif Žavus siuvinukas thumbup.gif 

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 23, 11:59)
Liko tik bs  ax.gif

Dailus darbelis wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 23, 12:20)
Sveikos 4u.gif
Pasistūmėjau į priekį dar truputėlį mirksiukas.gif

thumbup.gif procesiukas 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte, kryžiukai tobuli wub.gif Ir bus gražu 4u.gif
Zuzanele , taip pat gaudyk 4u.gif Atidumo turbūt nemažai šiam darbeliui reikia g.gif
Atsakyti
ui, mergaitės, kaip gražuuuuuu wub.gif
Uodegyt, labai labai laukiu laivelių pabaigtuvių biggrin.gif
Sobieska, ir čia dar pagirsiu, nugi dailu dailu thumbup.gif

o jau Zuzanėlės kavinukė kaip greit statoma, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Labai šaunūs visų darbeliai (pabaigti ir ne visai), visoms po didelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti