Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(cindy @ 2013 07 22, 22:50)
sobieska, kantrybės užteko vien metaliku siuvinėt hihihi.gif

Keikiausi ir aš pradžioj, paskui kažkaip pripratau, o dabar taip faina ranka paliest:metalas jaučiamas kaip, kad tikros lempos korpusas. Tuom ir įdomu, kad kitaip rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mona66 @ 2013 07 22, 22:59)
Na ir sugebėk tu man taip žmones sunervinti  g.gif  g.gif  g.gif Negana, kad  jūra ir kopos, bet dar ir darbas tobulas  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Sėdžiu dabar išsiviepusi...tik nesuprantu iš kur kyla vidinis pasitenkinimas, ar, kad sunervint sugebėjau, ar kad liko darbas įvertintas teigiamai biggrin.gif
Atsakyti
Liux liktarna (aukšt.), tokia nematyta 4u.gif 4u.gif pasitenkinimo rūšis nesvarbi irnesakyk.gif irnesakyk.gif , svarbi emocinė būsena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mona- kas per aukšt. blink.gif - žemaičiai irgi taip pat vadina.
Mane irgi sunervino- negirsiu beee.gif tuoj aš jai ignorą uždėsiu- nebegaliu žiūrėt spam.gif banned2.gif lotuliukas.gif
Nors ne jai vienai- dar čia kelios tokios yra biggrin.gif
tada matysiu tik savo foto nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif kokios cia visos supykusios,susinervinusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Nejau niekas neuzsakinejat siuvinejimo rinkinuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 22, 20:48)
...vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų cool.gif

Labai gražu, o kai parašei, kad liečiant metaliką atrodo kaip tikros lempos korpusas, tai išvis wub.gif Įdomu, kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 23, 00:08)
mona- kas per aukšt.  blink.gif - žemaičiai irgi taip pat vadina.
Mane irgi sunervino- negirsiu  beee.gif  tuoj aš jai ignorą uždėsiu- nebegaliu žiūrėt  spam.gif  banned2.gif   lotuliukas.gif
Nors ne jai vienai- dar čia kelios tokios yra  biggrin.gif
tada matysiu tik savo foto  nail.gif   biggrin.gif

Blyn kaip gerai yu.gif ...o aš dar šiandien žadu pasiimt JAU įrėmintą savo paveiksliuką, na tą, su levandų vazonėliu biggrin.gif , bet tempsiuosi į sodybą pafotkint

Liktarna pamenu ir aš senelių lūpuosna kalbėta smile.gif , čia turbūt ant visos Lietuvos-senobiškas pavadinims cool.gif

Ačiū,ačiū,ačiū,ačiū ir dar siunčiu vaizdinį

user posted image
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2013 07 23, 08:51)
Labai gražu, o kai parašei, kad liečiant metaliką atrodo kaip tikros lempos korpusas, tai išvis  wub.gif  Įdomu, kas bus toliau.

Todėl šio po stiklu ir nekišiu, lai visi pajunta, koks dar įdomus gali būti siuvinėjimo rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 liepos 2013 - 08:16
Sobieska, nu tikra auksarankė 4u.gif Super
Atsakyti
Nu Sobieska Liktarna (beje žinomas ir Dzūkijoje smile.gif )
clap_1.gif wub.gif ploja.gif bigsmile.gif
Ir visos kitos emocijos kuriomis galima būtų išreikšti susižavėjimą - pačios geriausios thumbup.gif
Ir lenkiuos prieš jūsų darbų grožį notworthy.gif
Atsakyti
sobieska, nereali raktinė thumbup.gif
Aš ryt irgi pasirodysiu, šiandien dar pakryžiavosiu kažkiek, jau didėja amžiaus darbelis, jau neužilgo ir lankelis 15 cm skesmens bus į pabaigą thumbup.gif
Atsakyti
kokios jus visos saunuoles- darbuotojates, siuvinejat, bet gerai, kad ir cia situos grozius parodot thumbup.gif o va mes dvi savaites atostogavom uz LT ribu, buvau isimetusi siuvinuka ir nerimo priemones, bet taip ir neistraukiau is maisiuko blush2.gif bet pailsejom tikraja ta zodzio prasmen nuo visko biggrin.gif bet siuvinejimo pasiilgau rolleyes.gif

sobieska, net as uzsimaniau paliesti tavaja liktarna bigsmile.gif
Atsakyti
Liko tik bs ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 liepos 2013 - 11:00