Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Debesėliai- Sobieskos grožis irgi neprastas- vsai nenusileidžia raktinės grožiui mirksiukas.gif biggrin.gif , o dar jos gėlynus pamatytumėt wub.gif
Atsakyti
mačiau mačiau, ji pas mane drauguose 4u.gif apie jos grožį ir gėlynus čia kalbėt netinkama tema lotuliukas.gif
Atsakyti
rasiux, debesėliai...keičiu temą link tinkamos apkalbėt biggrin.gif

...vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles smile.gif Seniai jau buvau prisijungusi smile.gif
Pas kazka buvau uzsisakiusi siuvinejimo rinkiniu paveiksliuku is Amerikos, bet nebeturiu kontakto... Gal kuri uzsakinejate? Parasykit man AZ ir atsiuskit linka is kur uzsakinejat. Aciu 4u.gif
Atsakyti
blink.gif tai ir pajuriu ta lempa tampeis ? g.gif doh.gif isvaziuoja ilsetis,kai laika turi leist su vyru doh.gif tai ji kopose xxxx delioja,o tai pasiutus ....... lotuliukas.gif motyvas thumbup.gif bet, kaip jis bus suristas su takeliu g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 22, 20:53)
blink.gif tai ir pajuriu ta lempa tampeis ?

Kempery vietos užteko ir žibalinei lempai, kuri beje atliko ir tiesiogines savo pareigas-švietė pušyno tamsumoj smile.gif
o pajūry tik vieną lempos laikiklį dasiuvinėjau, o toliau buvo uch biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 liepos 2013 - 20:34
QUOTE(sobieska @ 2013 07 22, 20:48)
..vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų cool.gif

Ogo ,kokia įdomybė ,kas per dizainas smile.gif nematytas ,o ko jis taip ten blizga ,metalikas ?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 22, 22:30)
Ogo ,kokia įdomybė ,kas per dizainas  smile.gif nematytas ,o ko jis taip ten blizga ,metalikas ?

Aha, 80 proc.lempos sudaro 6 spalvų metalikas/blendingas.
Neužilgo parodysiu visą motyvą, gal savaitgaly pabaigsiu rolleyes.gif
Atsakyti
žinau ,kad nepaprastai gražu su metaliku ,bet tfu tfu tokį vargą schmoll.gif ,aš jau geriau ,ant lino ,sendinto ,ir mielo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 liepos 2013 - 21:57
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 22, 22:40)
A tai čia dar ne viskas  biggrin.gif nugis įdomu  smile.gif įtariu koks dmc dizainas  topsecret.gif

Dabar 3 dalį siuvinėju...tokią pačią nenuobodžiausią thumbup.gif
Atsakyti
sobieska, kantrybės užteko vien metaliku siuvinėt hihihi.gif aš savo pūkams juodo metaliko visai nedaug turėjau, bet prasikeikiau aš su juo doh.gif blush2.gif šiaip ar taip lempa žiūrisi labai gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 22, 19:48)
rasiux, debesėliai...keičiu temą link tinkamos apkalbėt biggrin.gif

...vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų cool.gif

Na ir sugebėk tu man taip žmones sunervinti g.gif g.gif g.gif Negana, kad jūra ir kopos, bet dar ir darbas tobulas ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti