Debesėliai- Sobieskos grožis irgi neprastas- vsai nenusileidžia raktinės grožiui , o dar jos gėlynus pamatytumėt
mačiau mačiau, ji pas mane drauguose apie jos grožį ir gėlynus čia kalbėt netinkama tema
Sveikos darbstuoles Seniai jau buvau prisijungusi
Pas kazka buvau uzsisakiusi siuvinejimo rinkiniu paveiksliuku is Amerikos, bet nebeturiu kontakto... Gal kuri uzsakinejate? Parasykit man AZ ir atsiuskit linka is kur uzsakinejat. Aciu
Pas kazka buvau uzsisakiusi siuvinejimo rinkiniu paveiksliuku is Amerikos, bet nebeturiu kontakto... Gal kuri uzsakinejate? Parasykit man AZ ir atsiuskit linka is kur uzsakinejat. Aciu
tai ir pajuriu ta lempa tampeis ? isvaziuoja ilsetis,kai laika turi leist su vyru tai ji kopose xxxx delioja,o tai pasiutus ....... motyvas bet, kaip jis bus suristas su takeliu
QUOTE(zerutis @ 2013 07 22, 20:53)
tai ir pajuriu ta lempa tampeis ?
Kempery vietos užteko ir žibalinei lempai, kuri beje atliko ir tiesiogines savo pareigas-švietė pušyno tamsumoj
o pajūry tik vieną lempos laikiklį dasiuvinėjau, o toliau buvo uch
QUOTE(sobieska @ 2013 07 22, 20:48)
..vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų
Ogo ,kokia įdomybė ,kas per dizainas nematytas ,o ko jis taip ten blizga ,metalikas ?
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 22, 22:30)
Ogo ,kokia įdomybė ,kas per dizainas nematytas ,o ko jis taip ten blizga ,metalikas ?
Aha, 80 proc.lempos sudaro 6 spalvų metalikas/blendingas.
Neužilgo parodysiu visą motyvą, gal savaitgaly pabaigsiu
žinau ,kad nepaprastai gražu su metaliku ,bet tfu tfu tokį vargą ,aš jau geriau ,ant lino ,sendinto ,ir mielo
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 22, 22:40)
Dabar 3 dalį siuvinėju...tokią pačią nenuobodžiausią
sobieska, kantrybės užteko vien metaliku siuvinėt aš savo pūkams juodo metaliko visai nedaug turėjau, bet prasikeikiau aš su juo šiaip ar taip lempa žiūrisi labai gražiai
QUOTE(sobieska @ 2013 07 22, 19:48)
rasiux, debesėliai...keičiu temą link tinkamos apkalbėt
...vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų
...vasara...jūra...o prie jūros užgimė dar vienas būsimo paveiksliuko fragmentas-blizgantis fragmentas, specialiai gaudžiau saulę, kad švytėtų
Na ir sugebėk tu man taip žmones sunervinti Negana, kad jūra ir kopos, bet dar ir darbas tobulas