Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 07 21, 12:09)
Pritaikiau  rolleyes.gif

O ką aš sakiau - galutinis variantas bus TOBULAS. Taip ir yra wub.gif wub.gif Visai kitaip ir siuvinukas atrodo ax.gif
Atsakyti
Raktinė wub.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 liepos 2013 - 17:01
QUOTE(sobieska @ 2013 07 21, 13:09)
Pritaikiau  rolleyes.gif

Nuostabi raktinė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Raktinė superinė bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

Zeruti, prie visko priprantama mirksiukas.gif Tikrai priprasi mirksiukas.gif

Juk nelengva iš kart pradėti siuvinėti, kas to nedarę anksčiau. Pats pirmas mano darbelis taip ir liko nebaigtas - nes tokių nesąmonių pridariau doh.gif Ir nesisekė... ax.gif Nes užsigriebiau labai spalvotą. Bet kai įpusėjau, supratau, kad gal reik pradėti ir pasipraktikuoti nuo mono spalvų siuvinukų. Gal ir nevisai tikęs čia mano palyginimas paguodai biggrin.gif bet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 21, 14:09)
Pritaikiau  rolleyes.gif

Taip ir galvojau, kad šis siuvinukas nutūps ant raktinės smile.gif Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liama @ 2013 07 21, 22:13)
Gal ir nevisai tikęs čia mano palyginimas  paguodai  biggrin.gif  bet...  blush2.gif

Aciu uz paguoda mirksiukas.gif matai ipratus siuvinet viena ranka,o kai nosipirkau dyy....deli lankeli nebepatogu,tai ir bandau mokintis abiem rankom ax.gif doh.gif kaip sunkiai sekas blush2.gif
Atsakyti
Pritaikiau  rolleyes.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sobieska, nuostabiai wub.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 07 21, 23:08)
Aciu uz paguoda  mirksiukas.gif matai ipratus siuvinet viena ranka,o kai nosipirkau dyy....deli lankeli nebepatogu,tai ir bandau mokintis abiem rankom  ax.gif  doh.gif kaip sunkiai sekas  blush2.gif

papratimas antras prigimimas (berods taip esu girdejus sakant) taip kad kai jau iprasi tai nebegalesi kitaip mirksiukas.gif as ant remo pripratau, pas uosvius pabandziau su lankeliu nu ir nesidirba man nors tu ka... pasivinejau gal 200-300 xx ir meciau i sona darba, nes nepatogu ir t.t. doh.gif Islepau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 22 liepos 2013 - 08:28
Ačiū labai mergiukai, ačiū wub.gif
Atsakyti
sobieska thumbup.gif
Atsakyti
Pritaikiau  rolleyes.gif

Taip ir nujaučiau, kad bus nuostabi raktinė wub.gif
Atsakyti
Atbėgau pagirti Sobieskos neapsakomo grožio 4u.gif Tiksliau Sobieskos raktinės thumbup.gif Šaunuolė, labai gražus rezultatas drinks_cheers.gif
Atsakyti