Man dėl skylučių klausytų, bet dėl traumos negaliu jos pakėlusi laikyt . Bet man ir viena ranka pakankamai sparčiai einasi- kaire prilaikau siūlą, kad gražiau gultų, tai vis tiek ji atidirba savo darbą
QUOTE(zerutis @ 2013 07 20, 21:56)
nu ,kankinuosi as,nusipirkau lankeli 25cm.skersmens,ranka sunku kilot,tai bandau abiem rankom siuvinet rupuze ka kaire neklauso,dreba i skilutes nepataikau,kaip jus merginos ant tu remu siuvinejat
O tu desiniaranke ar kairiaranke ? Jei desiniaranke, tai ta desine laikyk apacioje, o kaire virsuje. Tada bus lengviau ja kontroliuot. O siaip tai pakentek truputi, greit priprasi. As pvz., viena ranka jau seniai siuvinet nebemoku ir nebenoriu.
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 20, 23:56)
O tu desiniaranke ar kairiaranke ? Jei desiniaranke, tai ta desine laikyk apacioje, o kaire virsuje. Tada bus lengviau ja kontroliuot. O siaip tai pakentek truputi, greit priprasi. As pvz., viena ranka jau seniai siuvinet nebemoku ir nebenoriu.
Tai desine ir laikau apacioj,o kaire dreba ir nepataikau is virsaus i skylute
QUOTE(zerutis @ 2013 07 20, 23:57)
Tai desine ir laikau apacioj,o kaire dreba ir nepataikau is virsaus i skylute
QUOTE(zerutis @ 2013 07 20, 22:56)
nu ,kankinuosi as,nusipirkau lankeli 25cm.skersmens,ranka sunku kilot,tai bandau abiem rankom siuvinet rupuze ka kaire neklauso,dreba i skilutes nepataikau,kaip jus merginos ant tu remu siuvinejat
Desine po apacia ir pamatysi kaip greit priprasi as irgi ankscia neisivaizdavau kaip su remu siuvinet galima abiem rankom, o dabar pas uosvius pabandziau su lankeliy su viena ranka tai ziauru net noras praejo siuvineti o del nepataikymo i skylutes tai tu tik pabandyk koki menesiuka taip padirbet ir pamatysi kaip viskas puikiai eisis.
Reiks pratintis,niekur nedinksiu,nes mano desinio peties sanarys nuo paauglystes turi bedu,tai nuo kilojimo pradeda labai skaudet o lankeliam nusipirkau kojele,laikikli daiktas,nebelaikau lankelio rankoj ir labai patogu siuvinet
kokia angeliukas grazus
zerucio dezutes superines!tu pradek pardavineti jas,ir tada zinosi,kur jas reikia det
didingas tulpiu procesas
zerucio dezutes superines!tu pradek pardavineti jas,ir tada zinosi,kur jas reikia det
didingas tulpiu procesas
QUOTE(sobieska @ 2013 07 21, 13:09)
Pritaikiau
Tobula...
Kur tokia gražią raktinę radot?
QUOTE(sobieska @ 2013 07 21, 13:09)
Pritaikiau
Ka ir bepridursi ideje superine
As rugpjuti,kai atostoginius gausiu,sakiau leksiu i deko, realiai dezuciu apziuret,tai,kad uzsipirksiu
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 21, 13:35)
Ačiū...prieš 3 metus iš Lenkų parsivežiau
QUOTE(zerutis @ 2013 07 21, 14:57)
Ačiuka
Kadangi neturėjau galimybės pareikšti susižavėjimo krabiuku, todėl dabar virtualiai spaudžiu dešinę, apipavidalinimas superinis, man rodos geriau ir būt nagali
QUOTE(sobieska @ 2013 07 21, 15:28)
Kadangi neturėjau galimybės pareikšti susižavėjimo krabiuku, todėl dabar virtualiai spaudžiu dešinę, apipavidalinimas superinis, man rodos geriau ir būt nagali
Labai aciu Dabar jau galutinai rami esu,vadinasi man pavyko susidorot ir nuo taves kopijuoti nereikejo