Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Aciu visoms 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 07 19, 14:20)
o cia mano dvieju savaiciu pazanga rolleyes.gif Spalvos nelaba tikroviskai atrodo del apsvietimo, ir fotografuota telefonu, truputi ranka gal sudrebejo blush2.gif

bigsmile.gif koks grozis skleidzias wub.gif
Atsakyti
Merginos, va, būna tų nesiuvinėjimo dienų ir užtenka užeit čia ir pasižvalgyti po darbus bei paskaitinėti forumą, tingulys išgaruoja wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cindy, zinok tokiu siuliuku man nereikejo . Bet jei jau tokia beda, tai be abejo- rinkciau is akies.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 07 19, 14:20)
Debeseliai, Zeruti, labai grazu 4u.gif  4u.gif
o cia mano dvieju savaiciu pazanga rolleyes.gif Spalvos nelaba tikroviskai atrodo del apsvietimo, ir fotografuota telefonu, truputi ranka gal sudrebejo blush2.gif

Koks grožis po truputi skleidžiasi wub.gif wub.gif sėkmės toliau judant tokiu dideliu projektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 07 19, 17:22)
Cindy, zinok tokiu siuliuku man nereikejo . Bet jei jau tokia beda, tai be abejo- rinkciau is akies.

O jau maniau bent 229 tikrai reikėjo, nes antrąjame paveiksle labai daug žalios spalvos bigsmile.gif Bandysiu taikyt iš akies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 07 19, 11:13)
Dome firmos išsiuvinėti darbai, DMC siūlais :

Gražūs ir solidūs darbai wub.gif Ypač angelas ir jo rėminimas patiko smile.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 07 19, 11:50)
O cia mano paprastukas,greitukas  ax.gif

Puiku thumbup.gif Žėruti daraisi dėžučių fėja smile.gif

QUOTE(Joll@ @ 2013 07 19, 13:29)
Laba diena, auksarankės...

Ateinu pas jus su prašymu...
Gal kuri turite ir galėsite pasidalinti mini siuvinėjimo schemomis?
Būna tokios visiskai mažutės ant rankdarbių galima pritaikyti, rūbų dekorui ir pan.
Esu mačius begaliniai gražų ale medinį supamą arkliuką... bet kiek ieškojau internete niekur nerandu tų mažų schemučių...
Galėsiu duot savo Skype ar el.paštą, kaip būtų patogiau atsiųsti, jei aišku galėsit... 4u.gif

Tau reikėtų eiti į schemų paieškos temą 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 07 19, 15:20)
Debeseliai, Zeruti, labai grazu 4u.gif  4u.gif

Šaunumėlis thumbup.gif Labai gražu.

Atsakyti
cindy, gal tau mano bambuku schemos raktas pades nors siek tiek ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 07 19, 19:06)
cindy, gal tau mano bambuku schemos raktas pades  nors siek tiek ?

O gal galit visą schemą įmest? blush2.gif Labai patiko jūsų bambukai, o gal ir sau žalią kokią prisitaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 19 liepos 2013 - 21:06
elzeda,aciu 4u.gif
Zinok atsigaunu kai jas darau,man vien ju apdirbimas vis naujas isukis,nezinai kas gausis,jauciu malonuma jas darydama (norejau kita zodi parasyt,bet gal cia negalima ax.gif ),kad tureciau kur det turbut vien jas ir tedaryciau ax.gif
Atsakyti
Dekoju,merginos, uz pagyras blush2.gif bet darbas greitu metu suletes, nes teks pradeti ruostis kaledoms, o ir vis dar naiviai tikiuosi susirasti darba. Siandien taip mielai pasiuvineciau, bet pas uosvius kaime nera ka siuvineti, o tu milziniu tulpiu nesivezioju. Jau kyla noras pavaziuot iki miesto pasiimti viena pradeta siuvini arba nusipirkti ka nors naujo ax.gif
Atsakyti
doh.gif nu ,kankinuosi as,nusipirkau lankeli 25cm.skersmens,ranka sunku kilot,tai bandau abiem rankom siuvinet doh.gif doh.gif rupuze ka kaire neklauso,dreba i skilutes nepataikau,kaip jus merginos ant tu remu siuvinejat mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 20, 21:56)
doh.gif nu ,kankinuosi as,nusipirkau lankeli 25cm.skersmens,ranka sunku kilot,tai bandau abiem rankom siuvinet  doh.gif  doh.gif rupuze ka kaire neklauso,dreba i skilutes nepataikau,kaip jus merginos ant tu remu siuvinejat  mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif

neismokau ir as dar 2rankom...
Atsakyti