Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(mona66 @ 2013 07 15, 19:53)
mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif  O jas galima konkrečiai sužinoti?  g.gif  g.gif O tai mano smegenų vingiai vasarą konkrečiai pridulka  biggrin.gif
Šeip tai aš save teisinau, nes konkrečiai nieko nesupratau  blush2.gif  blush2.gif , o kadangi turiu madą bent jau suprasti apie ką eina kalba, teks paskaitinėti ir pavartinėti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif .

"Yra trys melo rūšys: melas, bjaurus melas ir statistika." M.Tvenas. Pacitavau, nes paieskoj ivedant SPSS, bemaz visi rezultatai apie statistines analizes soft'a. Bet mano smegenu vingiai tik tiek ir suprato lotuliukas.gif

Mona, o pas tave kompe irgi ne Windows ? Apie tai skaityt nera reikalo, jei kompe turi Win. Bet jei kompe kita operacine sistema, o tu nori paleisti programa, veikiancia tik ant Windows, tada skaityk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 10:42)
Stai ir mano krabiukas ax.gif tik apipavidalinimui dar neradau ko noriu  rolleyes.gif

Superinis laikrodis 4u.gif Ar gali parodyti kita puse, noriu matyti, kaip tas laikrodis "aprengtas"
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 07 16, 08:56)
Žėruti, super laikrodukas  thumbup.gif  Ko imiesi-tą kruopščiai ir skoningai padarai  wub.gif

Aciu labai wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2013 07 16, 11:25)
Superinis laikrodis 4u.gif Ar gali parodyti kita puse, noriu matyti, kaip tas laikrodis "aprengtas"

Aciu 4u.gif Speceliai tau biggrin.gif tik kartoneli per maza nusipirkau,teko virsui truputi dadurt blush2.gif ,kai kita darysiu busiu protingesne lotuliukas.gif
user posted image

Mano V pasisiule pagelbet su pritvirtinimu saku clap.gif sake su plonom vinutem prikals,galvutes nuznybs,kad nesimatytu,tai garantuotai stipriai laikysis ir nieko nesimatys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 16, 11:38)
Speceliai tau  biggrin.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Mano dabartinės krapštalionės- DIM hortenzijos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
rasiux- thumbup.gif grazu,grazu,grazu.Po viena darba siuvinet nemoki ? biggrin.gif
Atsakyti
Zeruti- iš tikrųjų tai bus 3 vienu kartu- atvežė 3 krikšto skraistes, kad išsiuvinėčiau vardus ir krikšto datas ax.gif Tai dabar vakarais auksinsiu raides, dieną- kriaukles, o ryte- vazonėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 16, 20:04)
Zeruti- iš tikrųjų tai bus 3 vienu kartu- atvežė 3 krikšto skraistes, kad išsiuvinėčiau vardus ir krikšto datas  ax.gif  Tai dabar vakarais auksinsiu raides, dieną- kriaukles, o ryte- vazonėlį  biggrin.gif

bigsmile.gif Labai smalsu koks bus galutinis variantas, neabejotinai bus gražu thumbup.gif
Geras darbo organizavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 16, 21:13)
Mano dabartinės krapštalionės- DIM hortenzijos:

Šaunūs procesai smile.gif
Atsakyti
Liama- o ką daryt, kai visko norisi vienu kartu, o ir godumas pinigams begalinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. gal kas turite šio ružavam fone šuniuko user posted image schemute?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 17, 11:41)
Liama- o ką daryt, kai visko norisi vienu kartu, o ir godumas pinigams begalinis  lotuliukas.gif

Ir darbštumas begalinis thumbup.gif procesiukai wub.gif
Atsakyti