Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Liama @ 2013 07 15, 11:13)
Man iki tokių darbelių dar tolokai  ax.gif

nono.gif nekalbek taip,as sitam visam reikale ir naujoke,ir siuvineju tik apie du metus,bet megstu viska isbandyt,prisiziuriu pas kitas mergikes groziu,tai imu ir bandau mirksiukas.gif Jei tau konors labai norisi,imk ir daryk,pamatysi,kaip pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites norejau jusu paklausti.o madeira ir ariadna tai tie patys siulai ar ne.ar imanoma is ariadnos perversti i dmc.aciu
Atsakyti
Labai rimta tema Giedrė čia prirašė ir tikrai svarbi informacija norint tobulėti, bet man (tokiai siuvinėtojai) skaitant susidarė vaizdas, kad skaitau apie kosmoso užkariavimo programą doh.gif doh.gif Reiks rimtai pastudijuoti šią informaciją g.gif g.gif ..... o tai CHI kvadrantas (SPSS) geriau suprasti pasidavė..... g.gif g.gif AČIŲ UŽ PATEIKTĄ INFORMACIJĄ 4u.gif 4u.gif Ėch, kaip sakoma visą gyvenimą mokaisi ir vistiek kvailas miršti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 15 liepos 2013 - 17:20
O ziuriu Mona66 treciajai melo rusiai atstovauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 15:56)
nono.gif nekalbek taip,as sitam visam reikale ir naujoke,ir siuvineju tik apie du metus,bet megstu viska isbandyt,prisiziuriu pas kitas mergikes groziu,tai imu ir bandau  mirksiukas.gif Jei tau konors labai norisi,imk ir daryk,pamatysi,kaip pavyks  mirksiukas.gif

Jus visos per tuos 2 m. tiek visko padarot ir dėžutės, ir laikrodukai it pan. , o mano darbelius galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti lotuliukas.gif
Ir, aišku, jeigu bandyčiau - kažkas tikrai gautųsi mirksiukas.gif
Iš jūsų galima mokytis ir motyvacija superinė thumbup.gif

O čia mano juda į priekį smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liama: 15 liepos 2013 - 18:58
nu,merginos,jus duodat... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif zeruti,sobieska.....ir kitu merginu nuostabus darbai,tik retai kada pasireiskiu.butinai kada pasirodysiu su savo Adomeliu,smagu,kad dar nepamirstat manes.as retai reiskiuosi,bet visa laika perziuriu darbeliu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 15, 19:17)
O ziuriu Mona66 treciajai melo rusiai atstovauja biggrin.gif

mastau.gif mastau.gif mastau.gif O jas galima konkrečiai sužinoti? g.gif g.gif O tai mano smegenų vingiai vasarą konkrečiai pridulka biggrin.gif
Šeip tai aš save teisinau, nes konkrečiai nieko nesupratau blush2.gif blush2.gif , o kadangi turiu madą bent jau suprasti apie ką eina kalba, teks paskaitinėti ir pavartinėti mirksiukas.gif mirksiukas.gif .

Liama šaunus darbelis bus, bet fonas toks liūdnokas (tipo tamsokas). 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona66: 15 liepos 2013 - 19:59
Liama thumbup.gif bus darbelis,judink,judink,lauksim galutinio rezultato mirksiukas.gif

doh.gif o man sustos darbeliai,vekavimai prasideda verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, niu jūs ir darbštuolės!!!!! Gaudykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mona66, atskrendu pas tavi SPSS gudrybių mokytis, o kartu galėsim pravesti kryželiu kursus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 11:42)
Stai ir mano krabiukas ax.gif tik apipavidalinimui dar neradau ko noriu  rolleyes.gif

Žėruti, super laikrodukas thumbup.gif Ko imiesi-tą kruopščiai ir skoningai padarai wub.gif

QUOTE(Liama @ 2013 07 15, 20:35)
O čia mano juda į priekį smile.gif

Bus gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 07 15, 19:53)
Liama šaunus darbelis bus, bet fonas toks liūdnokas (tipo tamsokas). 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui. 4u.gif Tiesiog tokia Riolis schema ant juodos kanvos. smile.gif Fonas nesiuvinėjamas...
Bet man patinka ir labai noriai siuvinėjasi rolleyes.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 20:31)
Liama  thumbup.gif bus darbelis,judink,judink,lauksim galutinio rezultato  mirksiukas.gif

doh.gif o man sustos darbeliai,vekavimai prasideda  verysad.gif  doh.gif

Patikėkit - net pirštai niežti kaip norisi judinti lotuliukas.gif
Tik irgi yra laikinų trukdžių ax.gif

Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai nuo savo DIM hortenzijų kaifuoju biggrin.gif - dieną kai geras apšvietimas ir nėr arba vakarais kai labai neburba ir nupušenka nevadina- prie mažųjų biggrin.gif iškvietimo į daržą- prie didžiųjų, ryte vyrą į darbą išleidus nuo 7 ryto ir vakarais, kai neburba ir nupušenka nevadina- prie mažųjų biggrin.gif
Atsakyti