Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 15, 13:34)

Dabar rimtesni reikalai. Tik prasau nepykti. Man nu baisiai norisi pabarti uz nora siuvinet Enginger dizainus ne tais atspalviais, kaip dizaineres sumanyta.

Aš tikrau už ,kad siuvinėt su nuorodytom spalvom ,neteko matyt ,kad ,kas konvertuotų g.gif nebent ,dėl pigumo ax.gif
Atsakyti
As tai maciau konvertuotu Enginger botanikos etiudu. Nesuzavejo manes, bet ten apskritai Gamma siulai buvo. Is ju tai isvis nera ko noret.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 10:42)
Stai ir mano krabiukas ax.gif tik apipavidalinimui dar neradau ko noriu  rolleyes.gif

Laikrodukas thumbup.gif wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Gražuolis laikrodukas thumbup.gif
Atsakyti
O aš trečia diena duoduos penkiuose kvadratiniuose centimetruose doh.gif Po kelias valandas kasdien xxx, o kaip vietoj, taip vietoj beveik, kai kiekvienas x kitoks doh.gif Jau net pabodo ta vieta visai, kai rezultato nesimato beveik.
Atsakyti
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 15, 13:51)
As tai maciau konvertuotu Enginger botanikos etiudu. Nesuzavejo manes, bet ten apskritai Gamma siulai buvo. Is ju tai isvis nera ko noret.

turbūt feisbukiniai darbai kokie nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 15, 09:31)
meskit kuo greičiau tą siuvinuką  schmoll.gif nes tai tikrai bloga programa  g.gif

ne šis ?

tokia schema irgi nelabai kokybiška ,kad atskirtumėt  smile.gif

nea paveiksliukas ne šitas. schmoll.gif

o kokią gerą programą rekomenduotumėt?

yra nemažai vaizdų kuriuos norėčiau išsisiuvinėti:vienas iš jų - sapnų gaudyklė wub.gif

mielas krabiukas wub.gif o ir fantazija su šakom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2013 07 15, 16:12)
nea paveiksliukas ne šitas. schmoll.gif

o kokią gerą programą rekomenduotumėt?

yra nemažai vaizdų kuriuos norėčiau išsisiuvinėti:vienas iš jų - sapnų gaudyklė wub.gif

pattern maker ,bet su ja reikia pramokti daryti ,yra pamokėlių kurias išstudijuoti reikia ,tai ne šiaip per programa perleist ,ir yra schema .

pas mus schemų paieškos temoje ,rasite daug schemų ,pagal temas.

http://www.supermama...howtopic=903365
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 liepos 2013 - 14:18
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 15, 14:17)
pattern maker ,bet su ja reikia pramokti daryti ,yra pamokėlių kurias išstudijuoti reikia ,tai ne šiaip per programa perleist ,ir yra schema .

pas mus schemų paieškos temoje ,rasite daug schemų ,pagal temas.

http://www.supermama...howtopic=903365

4u.gif aha išstudijavau tą temutę, bet reikia to ko nėra
4u.gif bandysiu pasistudijuot tą programėlę

ėė nieko nebus verysad.gif ta programėlė windows'ams, o aš naudojuosi Linux operacine sistema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 15 liepos 2013 - 14:27
QUOTE(meskute231 @ 2013 07 15, 16:24)
4u.gif aha išstudijavau tą temutę, bet reikia to ko nėra
4u.gif bandysiu pasistudijuot tą programėlę

ėė nieko nebus  verysad.gif ta programėlė windows'ams, o aš naudojuosi Linux operacine sistema

va čia programėlės
Atsakyti
aciuks.gif visoms aciu sako mano laikrodukas 4u.gif

Giedre irnesakyk.gif neisgazdinsi,didelio cia daigto tongue.gif zinau,kad ilgai netylesi hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 liepos 2013 - 14:52
QUOTE(meskute231 @ 2013 07 15, 14:24)

ėė nieko nebus  verysad.gif ta programėlė windows'ams, o aš naudojuosi Linux operacine sistema

Pas mane irgi ne Win, o MAC OS, bet win programas ir sioms sistemoms "sumaitint" galima. Reikia panasios i "Parallels desktop" ir veikiancios ant Linux programos. Tada su ta Parallels susiinstalini Win, o tada jau ir Pattern Maker veiks.

Uodegyte, ten buvo rusaiciu "freestyle'as" lotuliukas.gif
Atsakyti