Su
Zeruciu ir Sobieska is pavydo nebesikalbu
Dabar rimtesni reikalai. Tik prasau nepykti. Man nu baisiai norisi pabarti uz nora siuvinet Enginger dizainus ne tais atspalviais, kaip dizaineres sumanyta. Bo labai bijau, kad neisgausit to, ko tikimasi is dizaino. O ten "isciupineta" kiekvienas atspalvis, spalva ir kryzelis su giju skaiciumi. Paskui surasiu jums filmuka, jei tiks pavyks, kur rodoma, kaip ji dirba. Gal bus idomu ir savaip naudinga. Na bet yra kaip yra. As suprantu, kad siulai kainuoja. Pvz. pati turiu visa DMC palete. Puse atspalviu ne po viena matkeli. Na ir kruva ivairiu kitu retesniu siuliu. Tai va dabar uzsimaniau 2-3 darbu su Anchor siulais. Susiradau oficialu konvertacijos bukleta tarp visu savo popieriu popiereliu. Ir ka jus manot? Ogi pats Anchor nuorodo, kad lyginant paletes, tiksliu sutapimu ten gal tik kokie 15 %. Likusi dalis konvertacijos tik apytiksle. Sedziu ir galvoju, ar investuot man dabar kokius 200 litu i tuos Anchor siulus tiems norimiems darbams. Nes kitaip ...
shudelis gausis
O kur paskui tuos Anchor det ? Jau taip skrynios nebepakeliu ir nebeuzdarau
Dabar apie
Madeira konvertacija. Ar turit ta bukleta, kur prie Madeira stendo buna ? Nes kazkodel esu isitikinus, kad tokios "oficialios" gamintojo konvertacijos yra kur kas patikimesnes nei internetines ? Cia as ta bukleta kazkada labai seniai kazkam fotografavau. Gal pravers ir jums. Jei netenkins kokybe, nuskanuosiu.