Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(meskute231 @ 2013 07 14, 17:00)
va kiek aš jo turiu (žiūriu netyčia užmirštą savo sukurtą blogą dėdė googlas išmetė blush2.gif )

Parodyk, koks turi būti galutinis rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
dėl gijų tai ir aš mąstau kad gal reikėjo tris imt o ne dvi, labai jau šviečia kanva. unsure.gif

nerandu greit google parodyt originalaus paveiksliuko. schemutė daryta programėle stitch art easy
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2013 07 14, 22:43)
dėl gijų tai ir aš mąstau kad gal reikėjo tris imt o ne dvi, labai jau šviečia kanva. unsure.gif

nerandu greit google parodyt originalaus paveiksliuko. schemutė daryta programėle  stitch art easy

meskit kuo greičiau tą siuvinuką schmoll.gif nes tai tikrai bloga programa g.gif

ne šis ?

tokia schema irgi nelabai kokybiška ,kad atskirtumėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 liepos 2013 - 09:44
Stai ir mano krabiukas ax.gif tik apipavidalinimui dar neradau ko noriu rolleyes.gif

user posted image

Sobieska 4u.gif lauksiu galutinio rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 11:42)
Stai ir mano krabiukas ax.gif tik apipavidalinimui dar neradau ko noriu  rolleyes.gif

Puikus thumbup.gif psio ,ir aš tokio noriu yu.gif o tai visos čia rodotės tai laikrodukais ,tylus pavydas ima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 10:42)
Stai ir mano krabiukas ax.gif tik apipavidalinimui dar neradau ko noriu  rolleyes.gif

vau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mergikes 4u.gif

Uodegyte kibk i darba greiciau,bus smagu pamatyt tavo varijanta mirksiukas.gif

Imesiu nuotrauka,kaip apipavidalint noreciau ax.gif
Atsakyti
Sobieska tikrai labai smalsu ir įdomu kas čia bus bigsmile.gif Ir aišku būsime labai nustebintos biggrin.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 07 15, 09:42)

joooooo..... Labai, labai bigsmile.gif 4u.gif wub.gif Man iki tokių darbelių dar tolokai ax.gif
Atsakyti
Noreciau kazko panasaus,tik reikia tinkamas sakas susirast ax.gif Kaip jums ta mano mintis g.gif doh.gif ir vel netiesiai pastaciau fotkinant blush2.gif

user posted image

Liama aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 liepos 2013 - 10:25
Žėruti už darbelį didelis 4u.gif , bet man, kaip gyvūnų mylėtojai ir tūrėtojai iškilo didelis klaisimas: kam krabui akį išdūrei????? g.gif g.gif g.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 07 15, 11:40)
Žėruti už darbelį didelis  4u.gif , bet man, kaip gyvūnų mylėtojai ir tūrėtojai iškilo didelis klaisimas: kam krabui akį išdūrei????? g.gif  g.gif  g.gif  mastau.gif  mastau.gif

hihihi.... MTSA sita klausima uzduok tongue.gif o jei apie rodykles,tai ne aki skyle padariau,o siknoj mirksiukas.gif

bigsmile.gif beziurint mintis sove,jei virsutinia saka apipjauciau,apversciau,tai gal ir tos tiktu g.gif g.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 liepos 2013 - 10:47
Su Zeruciu ir Sobieska is pavydo nebesikalbu smile.gif
Dabar rimtesni reikalai. Tik prasau nepykti. Man nu baisiai norisi pabarti uz nora siuvinet Enginger dizainus ne tais atspalviais, kaip dizaineres sumanyta. Bo labai bijau, kad neisgausit to, ko tikimasi is dizaino. O ten "isciupineta" kiekvienas atspalvis, spalva ir kryzelis su giju skaiciumi. Paskui surasiu jums filmuka, jei tiks pavyks, kur rodoma, kaip ji dirba. Gal bus idomu ir savaip naudinga. Na bet yra kaip yra. As suprantu, kad siulai kainuoja. Pvz. pati turiu visa DMC palete. Puse atspalviu ne po viena matkeli. Na ir kruva ivairiu kitu retesniu siuliu. Tai va dabar uzsimaniau 2-3 darbu su Anchor siulais. Susiradau oficialu konvertacijos bukleta tarp visu savo popieriu popiereliu. Ir ka jus manot? Ogi pats Anchor nuorodo, kad lyginant paletes, tiksliu sutapimu ten gal tik kokie 15 %. Likusi dalis konvertacijos tik apytiksle. Sedziu ir galvoju, ar investuot man dabar kokius 200 litu i tuos Anchor siulus tiems norimiems darbams. Nes kitaip ... shudelis gausis g.gif O kur paskui tuos Anchor det ? Jau taip skrynios nebepakeliu ir nebeuzdarau lotuliukas.gif
Dabar apie Madeira konvertacija. Ar turit ta bukleta, kur prie Madeira stendo buna ? Nes kazkodel esu isitikinus, kad tokios "oficialios" gamintojo konvertacijos yra kur kas patikimesnes nei internetines ? Cia as ta bukleta kazkada labai seniai kazkam fotografavau. Gal pravers ir jums. Jei netenkins kokybe, nuskanuosiu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre Pov: 15 liepos 2013 - 11:35