Ačiū mergaitės, ryt prijuostę dar užbaigt reikia ir tada jau baliavot vaikus išvešim, kada grįšiu nežinau juokauju
Tai iki kokio fanatizmo reikia dasigyventi , kad ir vyrai jau viską klusniai vykdo (siuvinėjimo prasme) . Šaunuolis jam didelis
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 11, 17:08)
Pasistūmėjau į priekį
Oho nemažai padaryta per 10 dienų o dar kai toks margumynas šiame darbelyje Sekmės toliau judant į priekį
QUOTE(Averita @ 2013 07 11, 19:33)
Parsinešiau ir aš vieną dovaną jaunavedžiams, nors siuvinėjau jau tokį ir atsibodęs motyvas, bet taip norėjo mb viską parinko, nes neturėjau laiko visai
Na va kaip gražiai viskas priderinta Šaunuolis vyras turį skonį renkant ir rėmelį ir pasportą
O aš antrą angelioką atidaviau - paskaičiavau, kad su visom raidėm prie jo užtrukau 2 pilnas darbo dienas. Šiandien variau 5 val non stop . Nebepatiko antrą kart tą patį siuvinėt - pirmąjį vis nuglostydama siuvinėjau, o šitame vis klydau ir klydau... Bet tikiuosi klientė liks patenkinta (perdaviau per jos draugę, kuri pakomentavo - dėl tokio reikėjo tiek važiuot )
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 12, 19:11)
(perdaviau per jos draugę, kuri pakomentavo - dėl tokio reikėjo tiek važiuot )
tai,kaip cia suprast per mazas pasirode ? is toli vaziavo
As ir viena darba turesiu siuvinet du kartus,tai nezinau,kaip su kantrybe bus,nes nemegstu to daryt viena sau siuvinesiu,o kita vienai gydytojai prisizadejau issiuvinet
važiuot 30 km, bet kai ne dėl savęs- tai matyt kaip 300 atrodė. Turėjo kita draugė jos paimt, kuri turėjo su reikalais važiuot, bet matyt nebeišvažiavo, tai kitą specialiai išsiuntė, nes pati kaip supratau į naktinę išėjo. Supratau, kad ta draugė įsivaizdavo kažkokį stebuklingą paveikslą, o gtavo miniatitiūrinį angeliuką su vardu
QUOTE(sobieska @ 2013 07 14, 15:43)
Pakol lijo...su adata nusiaudžiau takelį
Nekantru ,kas čia bus
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 11, 18:08)
Pasistūmėjau į priekį
Šaunuolė, spartuolė
QUOTE(Averita @ 2013 07 11, 20:33)
Parsinešiau ir aš vieną dovaną jaunavedžiams, nors siuvinėjau jau tokį ir atsibodęs motyvas, bet taip norėjo mb viską parinko, nes neturėjau laiko visai
Geras tandemas pas Jus - viena gražiai išsiuvinėja, kitas-skoningai įrėmina
QUOTE(sobieska @ 2013 07 14, 15:43)
Pakol lijo...su adata nusiaudžiau takelį
Įdomu Nekantru pamatyti tolimesnį rezultatą.
sveikos merginos
labai žavių darbelių prisižiūrėjau šioje temukėje
vakar pasidariau arbatėlės ir prisėdau prie facebook.... užkliuvo akis už giedružės naujausio darbelio, nejučia ir į blog'ą nukeliavau. buvau užburta kokias dvi valandas panorau ir vėl siuvinėti, megzt truputuką pabodo.
ir mąstau dabar ar išsitraukti senų seniausiai pradėtą siuvinėti liūtuką ar imtis naujo darbo. ar taip ar taip ryt reiks eit siūliukų pirkt.
su liūtuku problema: tada man šovė į galvą siuvinėti spalvom, t.y. išsiuvinėti vienos spalvos kryželius paskui kitos ir t.t. dabar žiūriu ir atrodo nieko gero po daugelio matytų darbų. be to kita problemėlė kad mačiau jau daug kur tą liūtuką tai lyg ir pabodo. o paskutinis kart kai mačiau tai buvo gana prastoka reprodukcija ant papkės piešiniam iš maximos, tai net atgrasu pasirodė
va kiek aš jo turiu (žiūriu netyčia užmirštą savo sukurtą blogą dėdė googlas išmetė )
labai žavių darbelių prisižiūrėjau šioje temukėje
vakar pasidariau arbatėlės ir prisėdau prie facebook.... užkliuvo akis už giedružės naujausio darbelio, nejučia ir į blog'ą nukeliavau. buvau užburta kokias dvi valandas panorau ir vėl siuvinėti, megzt truputuką pabodo.
ir mąstau dabar ar išsitraukti senų seniausiai pradėtą siuvinėti liūtuką ar imtis naujo darbo. ar taip ar taip ryt reiks eit siūliukų pirkt.
su liūtuku problema: tada man šovė į galvą siuvinėti spalvom, t.y. išsiuvinėti vienos spalvos kryželius paskui kitos ir t.t. dabar žiūriu ir atrodo nieko gero po daugelio matytų darbų. be to kita problemėlė kad mačiau jau daug kur tą liūtuką tai lyg ir pabodo. o paskutinis kart kai mačiau tai buvo gana prastoka reprodukcija ant papkės piešiniam iš maximos, tai net atgrasu pasirodė
va kiek aš jo turiu (žiūriu netyčia užmirštą savo sukurtą blogą dėdė googlas išmetė )
meskute231 tiek pavienių kryželių ,darbas gero rezultato nežadantis o jai schemutė paprasta ,be jokio gamintojo (dizaino ) ,tai jūs tiesiog siuvinėjate pagal nekokybišką schemą
o jūs keliom gijom siuvinėjate ,turbūt 1gija ?
o jūs keliom gijom siuvinėjate ,turbūt 1gija ?