Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 07 11, 16:38)
Nelabai beprisedu,dabar krikstynas organizuojames tai isvis reikaliuku visokiu,tai dar pirmo ziedo net nedamusiau  blush2.gif

o man neatsidaro siulu raktas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 07 11, 15:40)
o man  neatsidaro siulu raktas unsure.gif

Parasyk man el pasta savo dar karta nes nebeturiu,atsiusiu rakta smile.gif pati virs simboliu susirasiau siulu numeriukus tik kad nespalvoti simboliai bus,tai bs aprasysiu paskui kokiu spalvu bs'a kokiu siuliuku siuvineti 4u.gif

Pasirodo spalvota turiu,tai tik parasyk kur imesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 11 liepos 2013 - 16:04
Pasistūmėjau į priekį smile.gif

Buvo :
user posted image

Po 10 dienų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(romadra @ 2013 07 11, 10:40)
po biski siuvau,nes neturejau kada laiko,vakar buvo lyjo,todel suspejau siuti.

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 11, 17:08)
Pasistūmėjau į priekį smile.gif

Procesiukai thumbup.gif bigsmile.gif daug padariusios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
zuzanele...laukiu žvilgtelt už kito kampo...čia siuvinukas toks su polėkiu...kas bus toliau biggrin.gif

O aš , kad užsikibau...keikiausi elniukui tokį mažytį, mažulytį varpelį siuvinėjant kreiniku DMC...o dabar, kad užsiroviau doh.gif ...šitiek daug bus mano siuvinuky metalo, kas ir realiai yra metalas...bet visumoj bus gražu wub.gif , net nerėminsiu, kad užsukę galėtų ranka palietę įsitikint, kad tai tikras metalas , patiko motyvas, nestudijavau schemos, bet nuėjusi susipirkt savo materialą, kad sukausi po creinico stendą, kad sukausi, nemesi dabar juk biggrin.gif ...nenoriu atskleist kas bus, ilgiau manęs nepamiršit, mat vaidensiuosi rečiau...ruošiuosi vestuvėms-būsiu stora svočia biggrin.gif ...dar parodysiu rezultatą langinių, kai grįšiu nuo jūros
Atsakyti
Parsinešiau ir aš vieną dovaną jaunavedžiams, nors siuvinėjau jau tokį ir atsibodęs motyvas, bet taip norėjo ax.gif mb viską parinko, nes neturėjau laiko visai doh.gif

user posted image

tuo tarpu orchidėjos vis stovi vietoj ax.gif

Atsakyti
Averita bigsmile.gif ...nuostabu...n u o s t a b u...labai skoninga visuma wub.gif
Atsakyti
sobieska ačiū 4u.gif perduosiu vyrui estafetę rėmint, žiūriu ir pasportą mažesnį parinkęs, vnž susitvarkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 07 11, 19:53)
sobieska ačiū 4u.gif  perduosiu vyrui estafetę rėmint, žiūriu ir pasportą mažesnį parinkęs, vnž susitvarkė lotuliukas.gif

Būtinai...spaudžiu vyrui dešinę, turi skonį...pats rėmas nėra iš brangiųjų, bet labai iškilmingai atrodo thumbup.gif , jei parduotum-nupirkčiau, tik vardus persiuvinėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 11, 19:58)
Būtinai...spaudžiu vyrui dešinę, turi skonį...pats rėmas nėra iš brangiųjų, bet labai iškilmingai atrodo thumbup.gif  , jei parduotum-nupirkčiau, tik vardus persiuvinėčiau biggrin.gif

už viską berods 28 lt sumokėjo, tikrai ne iš brangiųjų lotuliukas.gif
Atsakyti
Averita- su geru skoniu tavo pavaduotojas thumbup.gif
Kavinukė tikrai traukia akį wub.gif
Atsakyti
Averita darbelis thumbup.gif atrodo,sauniai vyrelis padirbejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti