Sveikos Giriu braskytes
Cioce, manau visai gera varianta pasiule rituker - po truputi pereiti prie DMC
Prisiminiau kaip pirma karta sumasciau issiuvineti paveiksla ir net nezinojau, kad yra keliu firmu ten siulai visokie ir t.t. gerai kad tada pataikiau nusipirkti tinkama firma, t.y. DMC, nes buciau turbut prasikeikus jei pagal DMC kodus ieskociau kitos firmos siulu, o jei dar huciau radus ir nusipirkus nemaza dali tai isvis vis tik netoli 90spalvu buvo to pirmojo pradeto, kuris baigtas buvo tik 3berods Jau i pabaiga as savo tulpiu 3-ojo lapo Dabar sedziu kiaura diena ir siuvineju
Bet eina sau jei 90 spalvų kokia investicija. Ne be reikalo tie rinkiniai brangūs, bet šiaip nusipirkau ir ramu, nereik ieškot, nes kai tame reikale žalia, būčiau užsiknisus atkasinėdama. Ir dabar mąstau jei liks siūlų, kodų tai nežinau jų, nes pas mane paletėj 1-22 nr. spalvos, bet gal neliks, gal trūks, kas čia žino
QUOTE(rituker @ 2013 07 10, 13:45)
Aš pereidinėju i DMC. Patikimo konverterio neturiu. Stengiuosi darbelyje naudoti tik kelis Madeiros siuliukus ir kad nebūtų viena iš pagrindinių spalvų. Taip tikiuosi sunaudoti Madeirą.
Gera mintis, dėl perėjimo
O kokiu konverteriu naudojiesi?
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 10, 16:45)
Aš paskutiniam darbeliui susipirkau Madeira (VE bijūnui), tai kaži kaip dabar bus , gal nenugrybausiu smarkiai Aš irgi ant kainos pasimoviau
Dažniausiai būna viskas gerai Tik kai kokio nors vieno atspalvio kokie 5 ar daugiau tonų būna, tai va tada kartais nugrybauja kokia viena spalva, arba spalvos kartojasi ar net visai nebūna tokio atspalvio Madeiroj. Va tada ir prasideda kūryba Susijungiu kokius 2-3 konverterius ir lyginu
Pagyros braškytėms ir nuo manęs
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 10, 17:53)
Susijungiu kokius 2-3 konverterius ir lyginu
Ir as taip darau
braškytės puikios, rodos gali nusiskabyt. Puikus darbas
Per savaite padarytas 3-iasis tulpiu lapas Gaila vaizdo dar nelabai matosi ir pirma eile pabaigus siaip nelabai kas matysis, bet antroje eileje jau ryskes bendras vaizdas tikiuosi begu delioti kryziuku 4-ojo lapo, kai pabaigsiu visa eile, t.y. 5-is lapus tai pasirodysiu
Aushrita, kaip sekasi siuvnėti aguonas?
po biski siuvau,nes neturejau kada laiko,vakar buvo lyjo,todel suspejau siuti.
http://imageshack.us...es/402/ymt.jpg/
http://imageshack.us...es/402/ymt.jpg/
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 10, 17:53)
O kokiu konverteriu naudojiesi?
I google ivedu madeira to dmc, bandau ir atvirksciai. Tuomet renkuosi. Dar pagal paletes atspalvius bandau atrinkt. Siuliuka priglaudziu prie monitoriaus ir bandau rast panasiausia spalva Tikiuosi supratai
romadra- tu tikra greituolė
QUOTE(Šokoladė @ 2013 07 11, 09:09)
Aushrita, kaip sekasi siuvnėti aguonas?
Nelabai beprisedu,dabar krikstynas organizuojames tai isvis reikaliuku visokiu,tai dar pirmo ziedo net nedamusiau