rasiux...braškytės gražus kelmuks-jau prisirpęs ir dar žadantis duot
Sveikos, siuvinėtojos,
eisiu tiesiai prie reikalo.
Gal kuri nors žinote, kur Vilniuje galima rasti normalų rėminimo meistrą, kuris leistų pasirinkti (arba rinktume kartu) paveikslui pasportą, priderintų rėmą ar bent patartų?
Kiek teko rėminti (Akropolyje), tai antrą sykį jau nusivliau ir daugiau ten eiti nenoriu.
Gal kuri nors žinote, kur Vilniuje galima rasti normalų rėminimo meistrą, kuris leistų pasirinkti (arba rinktume kartu) paveikslui pasportą, priderintų rėmą ar bent patartų?
Kiek teko rėminti (Akropolyje), tai antrą sykį jau nusivliau ir daugiau ten eiti nenoriu.
QUOTE(Iveina @ 2013 07 10, 07:31)
Sveikos, siuvinėtojos,
Man labai patinka salonas Žolyno g. 2. Ten dirba tikrai profesionalai, pasirinkimą turi didelį visko. 4 metus ten rėminu ir nė karto nenusivyliau. Žinau, kad dar neblogai yra kažkur Liepkalnyje, bet tiksliai negaliu pasakyt, kur ir kaip.
QUOTE(libaja @ 2013 07 10, 09:33)
Man labai patinka salonas Žolyno g. 2. Ten dirba tikrai profesionalai, pasirinkimą turi didelį visko. 4 metus ten rėminu ir nė karto nenusivyliau. Žinau, kad dar neblogai yra kažkur Liepkalnyje, bet tiksliai negaliu pasakyt, kur ir kaip.
Ačiū
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 19:01)
Na pagaliau mano braškės
[
[
Mmmm,..... skaniai atrodo.
Mmmm... kokios skanios braškytės
Kryžavotojos, gal kuri siuvinėjat Madeira siūliukais? Nu niekaip neatrandu patikimiausio konverterio Spalvų neatitikimai jau pradeda nervint Kažkada pradėjau jais siuvinėt, nes buvo pigesni nei DMC, o dabar jau kažkaip nebesinori pereit, nes jau daug spalvų Madeiros sukaupta Bet kuo toliau, tuo labiau erzina spalvų atrinkinėjimas, ypač didesniems darbams
Kryžavotojos, gal kuri siuvinėjat Madeira siūliukais? Nu niekaip neatrandu patikimiausio konverterio Spalvų neatitikimai jau pradeda nervint Kažkada pradėjau jais siuvinėt, nes buvo pigesni nei DMC, o dabar jau kažkaip nebesinori pereit, nes jau daug spalvų Madeiros sukaupta Bet kuo toliau, tuo labiau erzina spalvų atrinkinėjimas, ypač didesniems darbams
dėkoju Jums už kantrybę laukiant atsakymo. Kadangi Rankdarbių skyrelis
pastaruoju metu sulaukė naujos moderatorės, tai reikėjo laiko Jai
susipažinti su skyreliu ir naujų pareigų specifika. Todėl gerokai užtruko
ir Jūsų prašymo peržiūrėjimas. Bet galų gale viską peržiūrėję ir įvertinę,
nutarėme padaryti atskirą subforumą Siuvinėjimui. Naujasis subforumas
atsiras rugpjūčio mėnesį, į jį bus perkeltos visos aktyvios ir jau
uždarytos temos, susijusios su siuvinėjimu.
Uodegyte, čia turbūt tavo dėka tokios permainos vyksta?
rasiux, braškės labai skaniai žiūrisi
rasiux, braškės labai skaniai žiūrisi
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 10, 10:48)
Aš pereidinėju i DMC. Patikimo konverterio neturiu. Stengiuosi darbelyje naudoti tik kelis Madeiros siuliukus ir kad nebūtų viena iš pagrindinių spalvų. Taip tikiuosi sunaudoti Madeirą.
Uodegyte, kokios naujienos
Teip porą laiškiukų parašiau ,ir tik dabar atsakymą gavau ,nemaniau ,kad visgi atskirs ,pribloškė naujiena
Ačiū visoms už "niam niam"
Aš paskutiniam darbeliui susipirkau Madeira (VE bijūnui), tai kaži kaip dabar bus , gal nenugrybausiu smarkiai Aš irgi ant kainos pasimoviau
Aš paskutiniam darbeliui susipirkau Madeira (VE bijūnui), tai kaži kaip dabar bus , gal nenugrybausiu smarkiai Aš irgi ant kainos pasimoviau