Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

rasiux...braškytės wub.gif gražus kelmuks-jau prisirpęs ir dar žadantis duot smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvinėtojos,
eisiu tiesiai prie reikalo.
Gal kuri nors žinote, kur Vilniuje galima rasti normalų rėminimo meistrą, kuris leistų pasirinkti (arba rinktume kartu) paveikslui pasportą, priderintų rėmą ar bent patartų?
Kiek teko rėminti (Akropolyje), tai antrą sykį jau nusivliau ir daugiau ten eiti nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 07 10, 07:31)
Sveikos, siuvinėtojos,
eisiu tiesiai prie reikalo.
Gal kuri nors žinote, kur Vilniuje galima rasti normalų rėminimo meistrą, kuris leistų pasirinkti (arba rinktume kartu) paveikslui pasportą, priderintų rėmą ar bent patartų?
Kiek teko rėminti (Akropolyje), tai antrą sykį jau nusivliau ir daugiau ten eiti nenoriu.

Man labai patinka salonas Žolyno g. 2. Ten dirba tikrai profesionalai, pasirinkimą turi didelį visko. 4 metus ten rėminu ir nė karto nenusivyliau. Žinau, kad dar neblogai yra kažkur Liepkalnyje, bet tiksliai negaliu pasakyt, kur ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 07 10, 09:33)
Man labai patinka salonas Žolyno g. 2. Ten dirba tikrai profesionalai, pasirinkimą turi didelį visko. 4 metus ten rėminu ir nė karto nenusivyliau. Žinau, kad dar neblogai yra kažkur Liepkalnyje, bet tiksliai negaliu pasakyt, kur ir kaip.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 19:01)
Na pagaliau mano braškės  ax.gif
[

Mmmm,..... skaniai atrodo. thumb_yello.gif
Atsakyti
rasiux braškės mmmmmm..... user posted image
Atsakyti
Mmmm... kokios skanios braškytės 4u.gif

Kryžavotojos, gal kuri siuvinėjat Madeira siūliukais? Nu niekaip neatrandu patikimiausio konverterio doh.gif Spalvų neatitikimai jau pradeda nervint fool.gif Kažkada pradėjau jais siuvinėt, nes buvo pigesni nei DMC, o dabar jau kažkaip nebesinori pereit, nes jau daug spalvų Madeiros sukaupta unsure.gif Bet kuo toliau, tuo labiau erzina spalvų atrinkinėjimas, ypač didesniems darbams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 10 liepos 2013 - 09:48
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif

dėkoju Jums už kantrybę laukiant atsakymo. Kadangi Rankdarbių skyrelis
pastaruoju metu sulaukė naujos moderatorės, tai reikėjo laiko Jai
susipažinti su skyreliu ir naujų pareigų specifika. Todėl gerokai užtruko
ir Jūsų prašymo peržiūrėjimas. Bet galų gale viską peržiūrėję ir įvertinę,
nutarėme padaryti atskirą subforumą Siuvinėjimui. Naujasis subforumas
atsiras rugpjūčio mėnesį, į jį bus perkeltos visos aktyvios ir jau
uždarytos temos, susijusios su siuvinėjimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 11 liepos 2013 - 18:42
Uodegyte, čia turbūt tavo dėka tokios permainos vyksta? bigsmile.gif

rasiux, braškės labai skaniai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 10, 10:48)
Kryžavotojos, gal kuri siuvinėjat Madeira siūliukais? Nu niekaip neatrandu patikimiausio konverterio  doh.gif Spalvų neatitikimai jau pradeda nervint  fool.gif Kažkada pradėjau jais siuvinėt, nes buvo pigesni nei DMC, o dabar jau kažkaip nebesinori pereit, nes jau daug spalvų Madeiros sukaupta  unsure.gif  Bet kuo toliau, tuo labiau erzina spalvų atrinkinėjimas, ypač didesniems darbams  doh.gif

Aš pereidinėju i DMC. Patikimo konverterio neturiu. Stengiuosi darbelyje naudoti tik kelis Madeiros siuliukus ir kad nebūtų viena iš pagrindinių spalvų. Taip tikiuosi sunaudoti Madeirą. smile.gif

Uodegyte, kokios naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
Teip smile.gif porą laiškiukų parašiau ,ir tik dabar atsakymą gavau ,nemaniau ,kad visgi atskirs ,pribloškė naujiena biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už "niam niam" biggrin.gif
Aš paskutiniam darbeliui susipirkau Madeira (VE bijūnui), tai kaži kaip dabar bus g.gif , gal nenugrybausiu smarkiai g.gif Aš irgi ant kainos pasimoviau doh.gif
Atsakyti