Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Liama @ 2013 07 08, 09:00)
Dėkui, tikrai daug geriau smile.gif Tik kad dar mažiau akis vargintų verysad.gif Matyt juodas audinys labiau vargina. O jos nuo kompo darbe ir taip išvarvėję.

thumbup.gif kad galejau nors kiek palengvint siuvinejima biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 08, 09:26)
žeruti, superinė dėžutė gavosi, siuvinukas tip top  thumbup.gif  :wub

aciuks.gif 4u.gif zinok labai bijojau,kad nebutu mergike per didele,nes su skaiciuokle man kazkokia nesamone gaunas schmoll.gif ax.gif bet laimei viskas puikiai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien uzeinu i parduotuve nusipirkti trukstamo dmc siuliuko,nera. savininkes klausiu,kada turesit,sako neaisku,vilniuj isvis tusti stendai stovi. kazkokios pertvarkos su dmc gamykla,gal ka girdejot? ar as cia tik nieko taip dar nezinau... susirupinau,nes pradejau susipirkinet siulus didesniam darbeliui,dali jau turiu,tai kazi kaip bus,ar galesiu kada likusius nusipirkt sad.gif
Atsakyti
[quote=RasuteK,2013 07 09, 14:05]

Praeitą savaitę Kaune Kasiuluose pirkau - tai lyg ir viskas normalu. g.gif

Aš turiu klausimėlį. Labai čia visos gražiai rėminate savo darbelius. Kaip, iš ko, ir su kokiomis priemonėmis darote pasportą? Kaip gražiai priderinti spalvą? Gal yra kokių pamokėlių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2013 07 09, 16:28)

Praeitą savaitę Kaune Kasiuluose pirkau - tai lyg ir viskas normalu. g.gif

Aš turiu klausimėlį. Labai čia visos gražiai rėminate savo darbelius. Kaip, iš ko, ir su kokiomis priemonėmis  darote pasportą? Kaip gražiai priderinti spalvą? Gal yra kokių pamokėlių?  bigsmile.gif

pasportą užsisakau rėminimo salone ,nes neturint pjaustymo technikos ,pats nepasidarysi niekaip ,nes vidiniai kraštukai gražiai išsipjausto ,išsimatavusi kokio reikia ,spalvą derinu ,kad dominuotų pačiame darbelyje ,arba dedu neutralią tamsesnę negu baltą pasportą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 liepos 2013 - 14:51
Pasparto pačios nedarom- užsakom rėminimo centre.
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif Supratau.
Atsakyti
Na pagaliau mano braškės ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 19:01)
Na pagaliau mano braškės  ax.gif

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Visoms po 4u.gif už gražius darbus biggrin.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 07 09, 14:05)
siandien uzeinu i parduotuve nusipirkti trukstamo dmc siuliuko,nera. savininkes klausiu,kada turesit,sako neaisku,vilniuj isvis tusti stendai stovi. kazkokios pertvarkos su dmc gamykla,gal ka girdejot? ar as cia tik nieko taip dar nezinau... susirupinau,nes pradejau susipirkinet siulus didesniam darbeliui,dali jau turiu,tai kazi kaip bus,ar galesiu kada likusius nusipirkt sad.gif

Su DMC gamykla bėdų nėra, siūliukų tikrai gausi 4u.gif
Vasarą šį gamykla visada atostogauja apie mėnesį (tik nežinau kada tiksliai) - tai gali būt kad kažkurie LT tiekėjai nepakankamai siūliukų tam laikui užsakė. Pabandykit paieškot kitur, arba luktelėkit kol jūsų parduotuvė atsiveš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 07 09, 15:05)

Ar Tu ten, kur IKI buvai? Nes kitur, berods, DMC nėra. Jau ne pirmą kartą girdžiu, kad ta savininkė kokią nesąmonę papeza biggrin.gif O skonis jos siuvinėtiems paveikslams, švelniai tariant, išskirtinis biggrin.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 20:01)

Labai gražu wub.gif Rėmas kaip dera mano akimis žiūrint wub.gif Kaip plakta grietinėlė prie šių uogų. Tik gal kiek per aukštai įrėminta? Ar tik taip foto atrodo?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif , įrėminta tikrai kiek per aukštai. Jei pavyks atlipdyt- ryt pataisysiu. Pamačiau tik nufotografavus doh.gif
Įrėminus braškes, nusprendžiau, kad mano virtuvėj tobulai tiks VE uogų ketveriukė- serbentas, avietė, žemuogė ir vyšnia- juolab, kad jų visų yra ir mano kieme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 19:01)

Uch grazu,grazu..... wub.gif butinai patvarkyk mirksiukas.gif
Atsakyti