Žėruti- nai nai nai
RasuteK- gražus žiedelis
Mingomi- matematiškai skaičiuojant 1 colis- 2,54 cm, tai jei 10 siūlų į 1 cm, tai į colį 10*2,54=25.4- pagal mūsišką numeraciją 24 ct linas
Merginos, jus man tupai paaiskink kaip su ta skaiciuokle issiskaiciuot,vis nesamones gaunas,tai kiek langeliu i 1cm.telpa,tarkim lino 32cm.
Aciu uz ivertinima
Aciu uz ivertinima
Ddziuljeta,apziurejau,kaip reikiant grozi kuri,kantrybes tau
QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 10:02)
Mano toks smulkutis darbeliukas...
Labai tinka šis siuvinukas ant dėžutės
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 03, 15:58)
baigiau savo mergiotę, ale neapsisprendžiu dar, ką su ja daryt
Graži mergikė
QUOTE(Liama @ 2013 07 03, 19:19)
Paįvairinsiu temukę ir aš su savo procesiuku
Bus gražu
QUOTE(Dvi @ 2013 07 03, 19:53)
Acufactum Sommerphantasie. V&H lino juosta su plunksnelėm, V&H muline
Jetus koks grožis Ir medžiaga, ir dizainas pakerėjo
QUOTE(Istorike @ 2013 07 04, 06:52)
Kazkuri klause, kaip atrodo iremintas paveikslas, tad stai ikeliu:
Skoninga
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 13:48)
Ir aš prie jūsų mano jūros arkliukas ,siūlai melanžiniai ,1 gija,40 ct linas ,rėmelį dekoravausi .naudojau viską ,ką turėjau
Vėl Tu blusinėjaisi 1x1 Gražu-ir arkliukas, ir rėmukas
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2013 07 04, 16:23)
O šitą dar mėginsiu pritaikyt
Ką darysi? Gal raktinę?
QUOTE(doviem @ 2013 07 05, 10:01)
Merginos, cia dar tik pradziu pradzia, vos trecia lapa ipusejau ir tik jame pradejo rysketi ziedas pirmasis na jei jau taip norit tai procesas cia:
Pagarba už tokį titanišką darbą
QUOTE(egluzeeele @ 2013 07 05, 18:37)
Labai mieli katukai ir jų pritaikymas šaunus Mergelikė irgi super
QUOTE(zerutis @ 2013 07 06, 15:25)
Rodausi savo uzbaigtuka
Labai gražiai atrodo Šaunuolė.
QUOTE(RasuteK @ 2013 07 06, 15:48)
As ir netinginiauju pabaigiau paskutini besiskleidzianti zieda - sikart rozyte
Gražu
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 07 07, 21:19)
5lapai is 9
Gerai atrodo, laukiu su nekantrumu pabaigos
QUOTE(elzeda @ 2013 07 07, 21:47)
1 gija , 2x2 lino gijos ačiū
QUOTE(zerutis @ 2013 07 07, 19:46)
Ddziuljeta,apziurejau,kaip reikiant grozi kuri,kantrybes tau
tu jau neapziuresi dekui
QUOTE(elzeda @ 2013 07 07, 19:47)
gal iki naujuju:)
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 07, 19:54)
1 gija , 2x2 lino gijos ačiū
nu bet kad man tiek kantrybes
pradejau krabiuka knibinet nieko nebesuprantu raso ir viena ir dviem gijom,tai koki lina reikejo imt
Merginos gal zinot ka reiskia prie numeriuko trumpinys USR ?
Merginos gal zinot ka reiskia prie numeriuko trumpinys USR ?
QUOTE(zerutis @ 2013 07 06, 21:19)
Kai as siuvinejau ant juodos aidos,prie dirbtinos sviesos,pasidedavau ant keliu kanors balto (ranksluosti,ar popieriaus lapa) tada geriau skilutes atsisviecia
Dėkui, tikrai daug geriau Tik kad dar mažiau akis vargintų Matyt juodas audinys labiau vargina. O jos nuo kompo darbe ir taip išvarvėję.
Bet dabar atostogos, tai nors nuo jo akys pailsės
Ir gaila, kad mano žinios dar mažos ir negaliu niekuom patarti dėl jūsų klausimėlių
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 07 07, 19:19)
o man visai patinka nauja radikal tvarka:) dabar paspaudus В полный размер galima vos ne po kryziuka istyrinet tik netyrinekit ka
Tikrai nemenkas darbelis Bet bus labai gražus - man tokie
Elzeda, ačiū
Jeigu nieko nereikėtų daugiau daryti - turbūt paskęsčiau tame siuvinėjime. Jis taip mane traukia... Atrodo ir atostogas turiu, galėčiau tiek daug siuvinėti, bet turim svečius iš užsienio ir reikia jiems daugiau laiko skirti...
žeruti, superinė dėžutė gavosi, siuvinukas tip top
o aš, matyt, biškį "perdegiau" su siuvinėjimu, kai per trumpą laiką nemažai darbelių reikėjo prikept tai va, jau kelios dienos, kaip nieko nedarau, tik vis rankas niežti vąšelį paimt, ale neišsirenku dar, ko noriu ale ir pradėt kažką naujo nelabai norisi, kai kelionė jau ant nosies
o aš, matyt, biškį "perdegiau" su siuvinėjimu, kai per trumpą laiką nemažai darbelių reikėjo prikept tai va, jau kelios dienos, kaip nieko nedarau, tik vis rankas niežti vąšelį paimt, ale neišsirenku dar, ko noriu ale ir pradėt kažką naujo nelabai norisi, kai kelionė jau ant nosies
aciu,mergaites,uz grazius zodzius Alateja,as kai pasiilgstu vaselio,dazniausiai merginom vasarinius kepuriukus neriu ir rezultatas greitas,ir praktine nauda
QUOTE(RasuteK @ 2013 07 08, 08:51)
aciu,mergaites,uz grazius zodzius Alateja,as kai pasiilgstu vaselio,dazniausiai merginom vasarinius kepuriukus neriu ir rezultatas greitas,ir praktine nauda
mano pana kiepkų nenešioja, nebent kokią skrybėlę galiu uždėt, bet ir tai tik trumpam... mažius irgi kiepkų nenori, nors kaskart lipant iš mašinos čiumpasi už galvos ir sako, kur kepurė