Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Žėruti- nai nai nai wub.gif
RasuteK- gražus žiedelis wub.gif
Mingomi- matematiškai skaičiuojant 1 colis- 2,54 cm, tai jei 10 siūlų į 1 cm, tai į colį 10*2,54=25.4- pagal mūsišką numeraciją 24 ct linas g.gif
Atsakyti
Merginos, jus man tupai paaiskink blush2.gif kaip su ta skaiciuokle issiskaiciuot,vis nesamones gaunas,tai kiek langeliu i 1cm.telpa,tarkim lino 32cm. g.gif

Aciu uz ivertinima 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 07 liepos 2013 - 12:44
nai nai kiek grozybiu 4u.gif visom daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as tai jauciuos kaip koki head'a pasiemus doh.gif
5lapai is 9 ax.gif
user posted image
o man visai patinka nauja radikal tvarka:) dabar paspaudus В полный размер galima vos ne po kryziuka istyrinet biggrin.gif tik netyrinekit ka schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 07 liepos 2013 - 19:22
Ddziuljeta,apziurejau,kaip reikiant biggrin.gif thumbup.gif grozi kuri,kantrybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 10:02)
Mano toks smulkutis darbeliukas...

Labai tinka šis siuvinukas ant dėžutės smile.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 03, 15:58)
baigiau savo mergiotę, ale neapsisprendžiu dar, ką su ja daryt 

Graži mergikė thumbup.gif

QUOTE(Liama @ 2013 07 03, 19:19)
Paįvairinsiu temukę ir aš su savo procesiuku 

Bus gražu smile.gif

QUOTE(Dvi @ 2013 07 03, 19:53)
Acufactum Sommerphantasie. V&H lino juosta su plunksnelėm, V&H muline

Jetus koks grožis wub.gif Ir medžiaga, ir dizainas pakerėjo wub.gif

QUOTE(Istorike @ 2013 07 04, 06:52)
Kazkuri klause, kaip atrodo iremintas paveikslas, tad stai ikeliu:

Skoninga smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 13:48)
Ir aš prie jūsų  smile.gif mano jūros arkliukas ,siūlai melanžiniai ,1 gija,40 ct linas ,rėmelį dekoravausi .naudojau viską ,ką turėjau  ax.gif

Vėl Tu blusinėjaisi 1x1 bigsmile.gif Gražu-ir arkliukas, ir rėmukas smile.gif

Papildyta:

QUOTE(sobieska @ 2013 07 04, 16:23)
O šitą dar mėginsiu pritaikyt smile.gif

Ką darysi? Gal raktinę? rolleyes.gif

QUOTE(doviem @ 2013 07 05, 10:01)
Merginos, cia dar tik pradziu pradzia, vos trecia lapa ipusejau ir tik jame pradejo rysketi ziedas pirmasis  na jei jau taip norit tai procesas cia:

Pagarba už tokį titanišką darbą 4u.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2013 07 05, 18:37)
Margaret Sherry Coffee and Cuddles:
Gorjuss New Heights:

Labai mieli katukai ir jų pritaikymas šaunus thumbup.gif Mergelikė irgi super smile.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 07 06, 15:25)
Rodausi savo uzbaigtuka  ax.gif

Labai gražiai atrodo wub.gif Šaunuolė.

QUOTE(RasuteK @ 2013 07 06, 15:48)
As ir netinginiauju  pabaigiau paskutini besiskleidzianti zieda - sikart rozyte 

Gražu wub.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 07 07, 21:19)
5lapai is 9 

Gerai atrodo, laukiu su nekantrumu pabaigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 07 07, 21:47)
Vėl Tu blusinėjaisi 1x1  bigsmile.gif Gražu-ir arkliukas, ir rėmukas  smile.gif

1 gija , 2x2 lino gijos blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 liepos 2013 - 19:54
QUOTE(zerutis @ 2013 07 07, 19:46)
Ddziuljeta,apziurejau,kaip reikiant  biggrin.gif  thumbup.gif grozi kuri,kantrybes tau  4u.gif

tu jau neapziuresi lotuliukas.gif dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(elzeda @ 2013 07 07, 19:47)

Gerai atrodo, laukiu su nekantrumu pabaigos  thumbup.gif

gal iki naujuju:)
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 07, 19:54)
1 gija , 2x2 lino gijos  blush2.gif ačiū  4u.gif

nu bet kad man tiek kantrybes blush2.gif
Atsakyti
pradejau krabiuka knibinet doh.gif doh.gif nieko nebesuprantu schmoll.gif raso ir viena ir dviem gijom,tai koki lina reikejo imt g.gif

Merginos gal zinot ka reiskia prie numeriuko trumpinys USR ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 07 liepos 2013 - 20:42
QUOTE(zerutis @ 2013 07 06, 21:19)
Kai as siuvinejau ant juodos aidos,prie dirbtinos sviesos,pasidedavau ant keliu kanors balto (ranksluosti,ar popieriaus lapa) tada geriau skilutes atsisviecia  mirksiukas.gif

Dėkui, tikrai daug geriau smile.gif Tik kad dar mažiau akis vargintų verysad.gif Matyt juodas audinys labiau vargina. O jos nuo kompo darbe ir taip išvarvėję.
Bet dabar atostogos, tai nors nuo jo akys pailsės thumbup.gif

Ir gaila, kad mano žinios dar mažos ir negaliu niekuom patarti dėl jūsų klausimėlių g.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 07 07, 19:19)
o man visai patinka nauja radikal tvarka:) dabar paspaudus В полный размер galima vos ne po kryziuka istyrinet biggrin.gif tik netyrinekit ka schmoll.gif  blush2.gif

Tikrai nemenkas darbelis biggrin.gif Bet bus labai gražus - man tokie wub.gif

Elzeda, ačiū 4u.gif

Jeigu nieko nereikėtų daugiau daryti - turbūt paskęsčiau tame siuvinėjime. Jis taip mane traukia... doh.gif Atrodo ir atostogas turiu, galėčiau tiek daug siuvinėti, bet turim svečius iš užsienio ir reikia jiems daugiau laiko skirti...
Atsakyti
žeruti, superinė dėžutė gavosi, siuvinukas tip top thumbup.gif wub.gif

o aš, matyt, biškį "perdegiau" su siuvinėjimu, kai per trumpą laiką nemažai darbelių reikėjo prikept blush2.gif tai va, jau kelios dienos, kaip nieko nedarau, tik vis rankas niežti vąšelį paimt, ale neišsirenku dar, ko noriu biggrin.gif ale ir pradėt kažką naujo nelabai norisi, kai kelionė jau ant nosies rolleyes.gif
Atsakyti
aciu,mergaites,uz grazius zodzius smile.gif Alateja,as kai pasiilgstu vaselio,dazniausiai merginom vasarinius kepuriukus neriu smile.gif ir rezultatas greitas,ir praktine nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 07 08, 08:51)
aciu,mergaites,uz grazius zodzius smile.gif Alateja,as kai pasiilgstu vaselio,dazniausiai merginom vasarinius kepuriukus neriu smile.gif ir rezultatas greitas,ir  praktine nauda smile.gif

mano pana kiepkų nenešioja, nebent kokią skrybėlę galiu uždėt, bet ir tai tik trumpam... doh.gif mažius irgi kiepkų nenori, nors kaskart lipant iš mašinos čiumpasi už galvos ir sako, kur kepurė lotuliukas.gif
Atsakyti