Sveikos,
Pasirodau ir aš:
Margaret Sherry Coffee and Cuddles:
O čia jų panaudojimas:
Gorjuss New Heights:
Kol kas dar neįrėmintas
Ir nuotraukų pateikime dar tobulintis reik
QUOTE(doviem @ 2013 07 05, 18:09)
dabar prisimiau , tavąsias tuples
egluzeeele puikūs darbai
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 05, 13:21)
kur užsakinėjai?
Kretingoj buitiniame kur rėminimo centras yra. Pavakary paskambino, kad atvežė, bet ryt šventinė, tai atsiimsiu tik pirmadienį
Doviem- puikūs tavo darbai
egluzeeele- tavo taip pat šaunūs
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 05, 20:52)
Kretingoj buitiniame kur rėminimo centras yra. Pavakary paskambino, kad atvežė, bet ryt šventinė, tai atsiimsiu tik pirmadienį
nu ir aš ten visada rėmus užsakinėju, tai visada kitos dienos vakare būna padaryti, gal dabar daug darbo turi
Abiem uz grazius darbelius daug.,daug
O as savo mergelike baigiau daba skalbt begu
Doviem labai gražios tulpės - mano anksčiau buvusi svajonė jas siuvinėti Bet tai ryžtas jūsų tokius paveikslus siuvinėti
O su mano tempais - tai gal ir 30 m. Todėl ir numalšinau savo norus jas siuvinėti
Labai laukiam
egluzeeele gražu ir miela
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 05, 14:52)
tie keli metai atrodo nebaisūs bet man į vieną lapą vien pažiūrėjus metus užtrukčiau ,tai vat ,kokis 20 metų siuvinėčiau o čia tavo vienintelis toks didelis ,lygtais pamenu kažką didelio jau esi siuvinėjus natiurmortą pamenu ,o gal dar kažko tokio ???
O su mano tempais - tai gal ir 30 m. Todėl ir numalšinau savo norus jas siuvinėti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 05, 21:59)
Labai laukiam
egluzeeele gražu ir miela
Merginos, kooookių grožių prisiuinėjusios
Po truputį grįžtu prie kryželių, buvau visai atitrūkus
Aš turiu klausimuką: 10siūliukų/cm, tai čia kokio tankumo linas ar evas?
Po truputį grįžtu prie kryželių, buvau visai atitrūkus
Aš turiu klausimuką: 10siūliukų/cm, tai čia kokio tankumo linas ar evas?
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 05, 22:03)
nu ir aš ten visada rėmus užsakinėju, tai visada kitos dienos vakare būna padaryti, gal dabar daug darbo turi
man atrodo, kad atvirkščiai- darbo mažai, tai ir veža rečiau. Nes dėl poros rėmelių važiuot iš Klaipėdos neapsimoka...
Mingomi- man atrodo, kad reikėtų skaičiuoti ne į cm, o kiek į colį telpa. tada ir būtų tankumas
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 06, 12:06)
Mingomi- man atrodo, kad reikėtų skaičiuoti ne į cm, o kiek į colį telpa. tada ir būtų tankumas
Tai va kad schemoj nurodyta 10siūliukų/cm
Uodegytes atsiustam krabuko spalvu rakte neiziuriu zenkliuku ir siulu numeriuku,nezinau ka daryt, o taip krabo noriu
radau,radau,Giedre sutikus isbuciuosiu
Merginos turiu klausimeli,kas cia per DMC siulas 4780 FIL TT TEXTILE paleteje tokio nerandu
radau,radau,Giedre sutikus isbuciuosiu
Merginos turiu klausimeli,kas cia per DMC siulas 4780 FIL TT TEXTILE paleteje tokio nerandu
Oi, kiek graziu darbu groziuosi