Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aga @ 2013 07 05, 11:13)
doviem, tai abi vargsim, aš rožes 30 ant 40 cm siuvinėju smile.gif Irgi spalvos panašios, maišalynė belekokia, atspalviai vos skirias, kas antras xxx kitos spalvos smile.gif

bet pas ją darbas metams biggrin.gif jai ne daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 05, 10:46)
bet pas ją darbas metams  biggrin.gif jai ne daugiau  ax.gif

labai didelis?
Kaip kažkas sakė, gal iki 2017 ir pabaigsim smile.gif Nu aš turiu laiko dabar, nes nebeeisiu darban nuo rugsėjo kaip planavau, reik tikėtis, kad vaikas biški ramesniu pataps ir leis xxx, nors dabar pamiegojo valandą, ne ką pasiuvinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 07 05, 12:05)
labai didelis?
Kaip kažkas sakė, gal iki 2017 ir pabaigsim smile.gif Nu aš turiu laiko dabar, nes nebeeisiu darban nuo rugsėjo kaip planavau, reik tikėtis, kad vaikas biški ramesniu pataps ir leis xxx, nors dabar pamiegojo valandą, ne ką pasiuvinėjau smile.gif

oi laaaabai didelis lotuliukas.gif

įsivaizduokite tokių lapų 25

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 liepos 2013 - 10:38
QUOTE(doviem @ 2013 07 05, 09:01)
zodziu darbelio dar tikrai daug smile.gif

bigsmile.gif nuostebus paveikslas bus wub.gif as tokio nesiryzciau imtis,kantrybes neuztektu ir atsibostu tapati xxx blush2.gif tokia esu,kad turiu greit galutini rezultata matyt ax.gif

As vakar prie savo nemazai padirbejau ax.gif jei siandien taip pasiseks pakryzevot,tai gal ir pribaigsiu tongue.gif ryt nuo ryto reiks lekt miestan, siuliukus krabiukui susipirkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 05 liepos 2013 - 10:51
QUOTE(Aga @ 2013 07 05, 10:13)
doviem, tai abi vargsim, aš rožes 30 ant 40 cm siuvinėju smile.gif Irgi spalvos panašios, maišalynė belekokia, atspalviai vos skirias, kas antras xxx kitos spalvos smile.gif

Na pas mane kryziuku yra 500*377 tai ant 14aido jo dydis 91*69cm, bet as siuvineju ant 18aidos tai gausis truputi mazesnis (71*53cm mazdaug), tai jis kazkur tris kart didesnis nei jusiskis ax.gif o jau atspalviu kiek panasiu doh.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 05, 11:32)
oi laaaabai didelis  lotuliukas.gif

įsivaizduokite tokių lapų 25 

Galima sakyti kad 27 lapai, nes nepamirskime, kad 25 lapai pilni ir dar 5 nepilni yra. Tai tuos nepilnus sudejus gaunasi mazdaug 2 lapai dar mirksiukas.gif tikiuosi siandien pabaigti pirmaja puse 3-ojo lapo. Dalinau visus lapus pusiau ir didinau,ryskinau su kompu ir t.t., nes jei visa lapa spausdindavau, tai nevisus zenklus atskirti iseidavo schmoll.gif
Atsakyti
doviem- laukia daug darbelio 4u.gif , bet bus laaabai gražu wub.gif
O aš jau supykau ant rėmų parduotuvės- turėjo 3 dieną būt, o vis dar nėra... Gerai, kad savaite anksčiau nei gimtadienis užsisakiau, o tai būčiau likus be dovanos...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 05, 12:10)
O aš jau supykau ant rėmų parduotuvės- turėjo 3 dieną būt, o vis dar nėra... Gerai, kad savaite anksčiau nei gimtadienis užsisakiau, o tai būčiau likus be dovanos...

kur užsakinėjai?
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 07 05, 13:45)
Na pas mane kryziuku yra 500*377 tai ant 14aido jo dydis 91*69cm, bet as siuvineju ant 18aidos tai gausis truputi mazesnis (71*53cm mazdaug), tai jis kazkur tris kart didesnis nei jusiskis ax.gif o jau atspalviu kiek panasiu doh.gif
Galima sakyti kad 27 lapai, nes nepamirskime, kad 25 lapai pilni ir dar 5 nepilni yra. Tai tuos nepilnus sudejus gaunasi mazdaug 2 lapai dar mirksiukas.gif tikiuosi siandien pabaigti pirmaja puse 3-ojo lapo. Dalinau visus lapus pusiau ir didinau,ryskinau su kompu ir t.t., nes jei visa lapa spausdindavau, tai nevisus zenklus atskirti iseidavo schmoll.gif

žinau smile.gif turiu schemą, nes apytiksliai parašiau ,kad ne 3kokie lapai visgi biggrin.gif kantrybė turi būt geležinė ,kad tokį siuvinėt doh.gif siuvinėdama mažą darbą ,kankinuos su pavieniais kryžiukais ,o tokį dičkį siuvinėdama ,turbūt išprotėčiau blink.gif o kiek laiko tu skiri ,ir per savaitę kiek prisėdi ,kad neatsibostų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 liepos 2013 - 12:36
Šiandien valanda trumpiau visi dirba, tai mano mažius valanda trumpiau miegojo ir baigės mano xxx net labai ir neįsibėgėjęs hihihi.gif Na bet jau trečia rožė link pabaigos, kas reiškia, jog sunkiausios rožės įveiktos, liks lengvesnės, su mažiau spalvų, gal greičiau eisis tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 05, 13:32)
žinau  smile.gif turiu schemą, nes apytiksliai parašiau ,kad ne 3kokie lapai visgi  biggrin.gif kantrybė turi būt geležinė ,kad tokį siuvinėt  doh.gif siuvinėdama mažą darbą ,kankinuos su pavieniais kryžiukais ,o tokį dičkį siuvinėdama ,turbūt išprotėčiau  blink.gif o kiek laiko tu skiri ,ir per savaitę kiek prisėdi ,kad neatsibostų ?

Na taip, pavieniu cia yra nemazai, bet ka jau padarysi rolleyes.gif siaip nera taip kad nusiimu laika ir ziuriu kiek laiko skiriu. Per mokslus buvo, kad visa pusmeti, dar daugiau turbut isvis nebuvau prisedus, nes nebudavo kada. Dabar vat mokslai baigesi, daugiau mokytis nebereikes ir kol neturiu darbo tai pasedziu kokias 5-6valandas dienos metu, bet ne kiekviena diena, cia tik sia savaite kelias dienas prisedau. Savaitgaliais dazniausiai buna kitos veiklos, na zodziu labai ivairiai, bet taip pasiziurejus i paveiksla tai manau, kad uztruksiu dar apie 2-3metus tai tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 07 05, 16:41)
Savaitgaliais dazniausiai buna kitos veiklos, na zodziu labai ivairiai, bet taip pasiziurejus i paveiksla tai manau, kad uztruksiu dar apie 2-3metus tai tikrai blush2.gif

tie keli metai atrodo nebaisūs biggrin.gif irnesakyk.gif bet man į vieną lapą vien pažiūrėjus fear.gif metus užtrukčiau ,tai vat ,kokis 20 metų siuvinėčiau lotuliukas.gif o čia tavo vienintelis toks didelis ,lygtais pamenu kažką didelio jau esi siuvinėjus g.gif natiurmortą pamenu ,o gal dar kažko tokio ??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 liepos 2013 - 14:55
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 05, 15:52)
tie keli metai atrodo nebaisūs  biggrin.gif irnesakyk.gif  bet man į vieną lapą vien pažiūrėjus  fear.gif metus užtrukčiau ,tai vat ,kokis 20 metų siuvinėčiau  lotuliukas.gif o čia tavo vienintelis toks didelis ,lygtais pamenu kažką didelio jau esi siuvinėjus  g.gif natiurmortą pamenu ,o gal dar kažko tokio ???  ax.gif

Mano pirmasis pabaigtas buvo sis apie 60*70cm 14aida fonas siuvinetas:
user posted image
Antrasis berods 36*44cm 14 aida (ireminto foto taip ir neturiu, reiks kada pas tevus nufotografuoti)dydis :
user posted image
Mazyte trecioji dovanele:
user posted image
Paskutinis natiurmortas, bet jis ne toks didelis, tik 30*24cm:
user posted image
Tai kaip ir visi mano darbai didesni, mazesniu nelabai ir imuosi, man norisi didelius darbus daryti blush2.gif dar pas uosvius kai ziema nuvaziuojam ir nebuna ka veikti, tai turiu nusipirkus ten rinkinuka toki gulbe juodam fone, bet nepamenu nei dizaino nei dar ko, tai tas irgi toks palyginus visai nedidukas, nes fono daug, o jo siuvineti nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 05 liepos 2013 - 16:13