Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ciocė @ 2013 07 04, 16:20)
Alatėja, mano turimoj schemoj vietoj to neaiškaus simbolio yra tokia varnelė - <

o, liuks, toks simbolis spalvų rakte pas mane yra smile.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif kokia savaitele tylu buna, doh.gif paskui,kad pasipila grozybes,nespeji grozetis 4u.gif

QUOTE(Istorike @ 2013 07 04, 05:52)
Kazkuri klause, kaip atrodo iremintas paveikslas, tad stai ikeliu:

ireminimas wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 12:48)
Ir aš prie jūsų  smile.gif mano jūros arkliukas ,siūlai melanžiniai ,1 gija,40 ct linas ,rėmelį dekoravausi .naudojau viską ,ką turėjau  ax.gif

thumbup.gif man prie krabo ir labai tiktu biggrin.gif grazus darbelis 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 07 04, 15:23)
O šitą dar mėginsiu pritaikyt smile.gif

greiciau rodyk kur ta grozi panaudojai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 04 liepos 2013 - 16:32
Sveikos merginos/moterys. Noriu visas labai pagirti su graziais pabaigtukais ir procesiukais 4u.gif as buvau uzmetus ilgam laikui savo siuvini, nes mokslai spaude baisiai, dabar jau baigiau juos tai pradejau vel po truputi kryzavoti, bet mano darbas baisiai didelis, tai tikiuosi iki kokiu 2017metu tik pabaigti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 12:48)

Ir aš prie jūsų  smile.gif mano jūros arkliukas ,siūlai melanžiniai ,1 gija,40 ct linas ,rėmelį dekoravausi .naudojau viską ,ką turėjau  ax.gif

Koks gražutis ir rėmelis liuks wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(doviem @ 2013 07 04, 17:49)
Sveikos merginos/moterys. Noriu visas labai pagirti su graziais pabaigtukais ir procesiukais 4u.gif as buvau uzmetus ilgam laikui savo siuvini, nes mokslai spaude baisiai, dabar jau baigiau juos tai pradejau vel po truputi kryzavoti, bet mano darbas baisiai didelis, tai tikiuosi iki kokiu 2017metu tik pabaigti  lotuliukas.gif

Sveika vėl sugrįžus prie šio pomėgio mirksiukas.gif ka gi ten jau tokio gigantiško siuvinėji ? g.gif kad tiek gali užtrukti
Atsakyti
Dvi, dėkui 4u.gif

Uodegyte, Sobieska, gražus paprastumas wub.gif
Atsakyti
Uodegytę pagyriau jau kitur, o Sobieską giriu čia wub.gif
Atsakyti
Uodegyte ir Sobieska kaip visada wub.gif
Kai pateikiama taip gražiai tai iš vis pasakiškai atrodo bigsmile.gif

tildushka Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Visoms user posted image
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 07 04, 17:49)
Sveikos merginos/moterys. Noriu visas labai pagirti su graziais pabaigtukais ir procesiukais 4u.gif as buvau uzmetus ilgam laikui savo siuvini, nes mokslai spaude baisiai, dabar jau baigiau juos tai pradejau vel po truputi kryzavoti, bet mano darbas baisiai didelis, tai tikiuosi iki kokiu 2017metu tik pabaigti  lotuliukas.gif

bigsmile.gif rodyk,rodyk to giganto procesiuka 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

doviem....aš irgi iš tų smalsiųjų smile.gif
Atsakyti
Merginos, cia dar tik pradziu pradzia, vos trecia lapa ipusejau ir tik jame pradejo rysketi ziedas pirmasis lotuliukas.gif na jei jau taip norit tai procesas cia:
user posted image
kazkada rodziausi koks tures buti galutinis rezultatas, bet tai buvo seniai, tad galiu parodyti dar karta biggrin.gif
user posted image
zodziu darbelio dar tikrai daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 05 liepos 2013 - 08:01
doviem, tai abi vargsim, aš rožes 30 ant 40 cm siuvinėju smile.gif Irgi spalvos panašios, maišalynė belekokia, atspalviai vos skirias, kas antras xxx kitos spalvos smile.gif
Atsakyti