Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 07 04, 12:11)
Dvi- fantastiškas siuvinys  wub.gif , o medžiagą tokią gražią tai turbūt ne mūsuose pirkai  g.gif , nes neužmačiau tokios .
Istorike- šauniai įrėminta mergaičiukė  wub.gif
O aš kažkada nusipirkau taškuoto lino ir mirtinai prisireikė man išsiuvinėt Le Lin d'Isabelle zuikę. Kur paskui ją dėsiu nežinau, bet reik mirk atsikelk  biggrin.gif Išvis kažko patraukė ant prancūziškų zuikelių  g.gif , nors niekad nebuvau jokių saldybių megėja..
Šiom dienom siuvinėju kaip nublūdus- dieną prie rėmo, vakare mažasias hortenzijas. Užsibrėžiau datą- iki 09.01 turiu abu pabaigt.

Aciu. Ne musuose pirkus. As cia beveik nieko neperku del pasirinimo trukumo, o ir kainos cia ne itin dziugina.
Mielas tas zuikid, daryk paskui kokia pagalvele, terbele ar ka nors panasaus
Atsakyti
Labai gražūs paskutiniai darbeliai thumbup.gif
Mano vaikas po tymų skiepo susirgo tymais doh.gif tai vargau ilgai su juo, dabar gerėja jau, tai vakar naktį, tamsoj vos įžlibindama, bent 50 xxx sudėliojau lotuliukas.gif MB juokias, kad amžiaus darbas čia pas mane gausis, bet noriu greičiau, nes metriką siuvinėt ruošiuos smile.gif Einu ir dabar xxx nors kažkiek, kol miega, bordakas namie palauks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 07 04, 15:16)
Mano vaikas po tymų skiepo susirgo tymais doh.gif tai vargau ilgai su juo, dabar gerėja jau, tai vakar naktį, tamsoj vos įžlibindama, bent 50 xxx sudėliojau lotuliukas.gif MB juokias, kad amžiaus darbas čia pas mane gausis, bet noriu greičiau, nes metriką siuvinėt ruošiuos smile.gif Einu ir dabar xxx nors kažkiek, kol miega, bordakas namie palauks smile.gif

greit pasveikti mažyliui 4u.gif

pas mane ankščiau irgi bordakas būdavo ,nes nenustygdavau biggrin.gif dabar pirmiausia švara ,o poto poilis prie kryžiukų .
Atsakyti
Jei eisiu tvarkytis, xxx laiko nebeliks, tai aukoju kolkas, visvien pabus ir bus tas pats ir dar baisiau smile.gif Vaikui karantinas, negalim niekur eit, tai namus siaubia kaip išprotėjęs smile.gif
Atsakyti
Oho kiek darbelių užderėjo wub.gif Ir kokių gražių wub.gif Nespėju su jumis ne tik siuvinėjimo, bet ir plepėjimo tempais 4u.gif
QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 09:02)
Mano toks smulkutis darbeliukas...

Miela wub.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 03, 14:58)
baigiau savo mergiotę, ale neapsisprendžiu dar, ką su ja daryt  biggrin.gif

Gražutė wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 17:27)
o cia mano procesiukas blush2.gif  iveikta daugiau, kaip puse  ax.gif

Sparčiai judi 4u.gif. Maniškis darbas visai užmestas doh.gif

QUOTE(Liama @ 2013 07 03, 18:19)
Paįvairinsiu temukę ir aš su savo procesiuku  4u.gif  Nesigavo man realių spalvų išgauti  unsure.gif Bet vistiek smile.gif

Gražu wub.gif Aš irgi šitų aguonų noriu, tik klausimas ar kada išsiuvinėsiu

QUOTE(Dvi @ 2013 07 03, 18:53)
Acufactum Sommerphantasie. V&H lino juosta su plunksnelėm, V&H muline

Tobula wub.gif

QUOTE(Istorike @ 2013 07 04, 05:52)
Kazkuri klause, kaip atrodo iremintas paveikslas, tad stai ikeliu:

wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 12:48)
Ir aš prie jūsų  smile.gif mano jūros arkliukas ,siūlai melanžiniai ,1 gija,40 ct linas ,rėmelį dekoravausi .naudojau viską ,ką turėjau  ax.gif

Fainuolis wub.gif

Vsio, einu siuvinėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 04 liepos 2013 - 13:43
Už jūros irkliuką ir rėmelį wub.gif ... 4u.gif 4u.gif

O šitą dar mėginsiu pritaikyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Istorike, Uodegyte, dailūs darbukai wub.gif

Sobieska, gražumėlis, tik man toks vaizdas, kad dar kažko trūksta tame paveiksliuke g.gif Nors žinau, kad apipavidalinsit taip, kad ohoho bus thumbup.gif
Atsakyti
uodegyte, kaip gražu wub.gif

sobieska wub.gif

mergaitės, kurios siuvinėjat dabar šitą metriką, man iškilo toks klausimas...

user posted image

schemoj yra toks simbolis, kurio nėra spalvų rakte... gal pas jus yra????

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 07 04, 16:50)
uodegyte, kaip gražu  wub.gif

mergaitės, kurios siuvinėjat dabar šitą metriką, man iškilo toks klausimas...

gal pm atsidaryk ,nes ten yra nuorodyta ax.gif

dėkui už balionėlius ,ir meiles šypsenėles biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

v.enginger motyvas gražus wub.gif biggrin.gif o rožės nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 15:55)
gal pm atsidaryk ,nes ten yra nuorodyta  ax.gif

neturiu aš pm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 04, 16:55)

v.enginger motyvas gražus  wub.gif  biggrin.gif o rožės nebus ax.gif

4u.gif
Ne nebus...netinka ji man tenais, kur pritaikysiu. Aplamai man atrodo ji ten kaip pašalinis motyvas....šiaip viena ji graži būtų, neatmetu galimybės ją sau dar išsisiuvinėt smile.gif
Atsakyti
Alatėja, mano turimoj schemoj vietoj to neaiškaus simbolio yra tokia varnelė - <
Atsakyti