Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 21:29)
g.gif  nu jooooo...ir dar rudą plėmą po apačia dasiuvinėt išvis užsipildytų lotuliukas.gif...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gal visai tiktu g.gif o jei rimtai,nulekiau i ganykla,kaimynu arklio apziuret,nu nemaciau,kad stovetu su pakelta uodega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 21:34)
o jei rimtai,nulekiau i ganykla,kaimynu arklio apziuret,nu nemaciau,kad stovetu su pakelta uodega  lotuliukas.gif

Pasiimk siuvinėt, nes gali kiek užtrukti, kol ivyks procesas lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvi, na paerzink mus didesne nuotrauka, ka ? As plunksneles sunkiai iziuriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 03, 21:43)
Dvi, na paerzink mus didesne nuotrauka, ka ? As plunksneles sunkiai iziuriu  4u.gif

Mažutės jos, labai į akis nekrenta ir siuvinio neužgožia.
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 17:46)
aciu uz pastebejima  4u.gif
manau tavo uzbaigtas darbelis bus labai grazus  thumbup.gif

Aš nuolat jus stebiu ir grožiuosi jūsų visų darbeliais, tik nespėju su jūsų tempais ne tik siuvinėjant bet ir plepant ax.gif

QUOTE(Dvi @ 2013 07 03, 17:53)

Labai įdomus ir gražus, o dar aguona yra wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 07 03, 18:48)
Aguonų autorei balionėlis 4u.gif

Ačiūks už pastebėjimą smile.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 07 03, 20:17)
lauksiu užbaikto ax.gif

Būtinai, tik nežinau kada jį baigsiu blush2.gif Turiu vieną baigtą - bet neprisiruošiu niekaip nueiti į rėminimo centrą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 03, 19:53)

tu baik fb mergikes erzint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif greit isjungs tave is eterio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neturiu kantrybės aš blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazkuri klause, kaip atrodo iremintas paveikslas, tad stai ikeliu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 07 03, 10:16)

Šokoladė, ar viskas gerai dabar su aguonos schema? FB klausiau kas tau ten netiko, bet nieko nerašei

viskas viskas gerai 4u.gif ačiū tau už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Dvi, paukštukai nuostabūs wub.gif wub.gif kaip acu dizaine reik siuvinėt tuos nepilnus kryžiukus- daryt kryžiuką, ar guldyt pusinius, nes kai siuvinėjau snieguoles-žiūrėjau kaip man gražiau, bet vat kaip ištikrųjų reik ir nežinau blush2.gif

Istorike, gražus įrėminimas thumbup.gif

ir kitų mergaičių darbeliai ir procesai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2013 07 04, 09:33)
Dvi, paukštukai nuostabūs wub.gif  wub.gif kaip acu dizaine reik siuvinėt tuos nepilnus kryžiukus- daryt kryžiuką, ar guldyt pusinius, nes kai siuvinėjau snieguoles-žiūrėjau kaip man gražiau, bet vat kaip ištikrųjų reik ir daryt

Aciu :oro_buckis
Kryziuka reikia daryti visur, ti kartais istesta 1x2 arba 2x1
Atsakyti
Dvi- fantastiškas siuvinys wub.gif , o medžiagą tokią gražią tai turbūt ne mūsuose pirkai g.gif , nes neužmačiau tokios .
Istorike- šauniai įrėminta mergaičiukė wub.gif
O aš kažkada nusipirkau taškuoto lino ir mirtinai prisireikė man išsiuvinėt Le Lin d'Isabelle zuikę. Kur paskui ją dėsiu nežinau, bet reik mirk atsikelk biggrin.gif Išvis kažko patraukė ant prancūziškų zuikelių g.gif , nors niekad nebuvau jokių saldybių megėja..
Šiom dienom siuvinėju kaip nublūdus- dieną prie rėmo, vakare mažasias hortenzijas. Užsibrėžiau datą- iki 09.01 turiu abu pabaigt.
Atsakyti
Temukė pasipildė nuostabiais darbeliais thumbup.gif

Ir aš prie jūsų smile.gif mano jūros arkliukas ,siūlai melanžiniai ,1 gija,40 ct linas ,rėmelį dekoravausi .naudojau viską ,ką turėjau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 liepos 2013 - 11:54