Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 01, 23:59)
ar labai daug  g.gif  biggrin.gif

pro što jūs čia madam g.gif ar apie vakarykštį naktinėjimą- tai sakau tik kokį 100 kryželių įveikiau. O jei apie siuvinėjamų darbų skaičių- tai šiuo metu tik du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 02, 01:19)
pro što jūs čia madam  g.gif  ar apie vakarykštį naktinėjimą- tai sakau tik kokį 100 kryželių įveikiau. O jei apie siuvinėjamų darbų skaičių- tai šiuo metu tik du  biggrin.gif

apie dim'ą mirksiukas.gif valteles baigsiu ,kaip ir jau galėsiu prie hortenzijų prisėst rolleyes.gif o kaip kita hortenzija ,turbūt dar nebaigta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 01, 11:56)
Išsiuvinėjau:

Šaunuolė, labai gražu bus smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 01, 16:15)
Po truputį judu ..

Puiku thumbup.gif Traukia Tave vandens motyvai, ane? smile.gif

QUOTE(Ciocė @ 2013 07 01, 18:27)
Na, kadangi esu naujokė ir norisi prisistatyt kaip reikiant siuvinėjimo temoje, tai parodysiu ir aš keletą savo darbelių  ax.gif
O kitaip tariant visos čia taip gražiai rodotės, tai norisi ir pačiai pasigirt  tongue.gif  blush2.gif

Labai patiko kojinės ir paukštukai thumbup.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 07 01, 19:48)
Sveikos  4u.gif
Atsiėmiau įrėmintą darbelį, tai skubu pasirodyt  bigsmile.gif

Gražu, dailiai įrėminta, tik aš būčiau rėminusi į siauresnį rėmelį, kažką tokio, kaip tas vidinis, bet skoniai skirtingi 4u.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 07 01, 21:25)
Ir ar po truputį judu į priekį  biggrin.gif

Spartuolė thumbup.gif

QUOTE(Laura81r @ 2013 07 01, 21:27)
p.s.as savo adoma irgi po truputi "krutinu"jei kas prisimena dar smile.gif

Pasirodyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 01, 23:57)

Šokolade- visai neblogi tavo kryžiukai- už mano geresni  mirksiukas.gif

ačiukas 4u.gif ai pažiūrėjau kryžiukai į kryžiukus panašūs, a ko daugiau reik norėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(elzeda @ 2013 07 02, 07:13)

Spartuolė  thumbup.gif
Pasirodyk  rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 07 01, 22:42)
nelabai turiu laiko kada kryžiavoti doh.gif o taip norėtųsi biggrin.gif vat pavakarieniavau ir gal valandikę pasiuvinėsiu šiandien, kolkas tik po tiek laiko galiu per diena skirti unsure.gif

Nebelabai ir aš beturiu laiko kryžiavoti doh.gif jau kokia pusantros savaitės nepaiimu adatos į rankas verysad.gif jau turiu susipirkusi ir siūlus ir medžiagą naujam darbui, bet net nežinau kada pavyks pradėti siuvinėti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 02 liepos 2013 - 09:11
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 02, 00:56)
o kaip kita hortenzija ,turbūt dar nebaigta  ax.gif

Kita įpusėta- pradėjau žiedus tai pasmagėjo reikalas smile.gif Buvau ant jos supykus, tai ilgai neėmiau į rankas- susisuko medžiaga nuo 3 gijų - išpūtė tokį burbulą... Išardžiau tą vietą, persiuvau su 2, bet kampas vis tiek pasuktas. Na bet gal rėminant išsitampys (kieta aida, tai turiu abejonių ar nereiks prisiuvinėt kraštus ir kišt labiau po paspartu).
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 07 02, 08:13)

Puiku  thumbup.gif Traukia Tave vandens motyvai, ane?  smile.gif

oi ir nesakyk irnesakyk.gif akvariumą esu pasidarius ,su kriauklėm ,akmenukais .dar jūros arkliuką išsiuvinėjus ,su pačios sendintu rėmeliu ,grožiuos dabar didis.gif pasirodysiu kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 07 02, 10:10)
Nebelabai ir aš beturiu laiko kryžiavoti doh.gif  jau kokia pusantros savaitės nepaiimu adatos į rankas verysad.gif jau turiu susipirkusi ir siūlus ir medžiagą naujam darbui, bet net nežinau kada pavyks pradėti siuvinėti....

su mažais vaikais taip ir būna biggrin.gif va pravaikščiojau lauke 4 val, tai jau nieko nebenoriu, tik kojas ištiesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip merginų orchidėjų procesai vyksta? kažko senai besirodėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri gerą schemą šio seno gero metrikiuko turit?
user posted image Pati turiu, bet biškį susiliejęs vaizdas, nenoriu akių pražiūrėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 02, 16:10)
Merginos, gal kuri gerą schemą šio seno gero metrikiuko turit?
user posted image Pati turiu, bet biškį susiliejęs vaizdas, nenoriu akių pražiūrėt  tongue.gif

sveika, aš turiu, kaip tik dabar siuvinėju šitą ax.gif įkelsiu tuoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguciukas @ 2013 07 02, 18:32)
sveika, aš turiu, kaip tik dabar siuvinėju šitą  ax.gif įkelsiu tuoj wink.gif

nuotraukų necituojame 4u.gif
Atsakyti