Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ir ar po truputį judu į priekį biggrin.gif
user posted image

o čia mano kryžiukai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 01, 13:15)
Po truputį judu ..

oi,kaip dailu! wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 01, 14:55)

pamenam pamenam ta konkursa blush2.gif labai grazus man sitas darbas!

QUOTE(Ciocė @ 2013 07 01, 15:27)

oho,kiek graziu darbeliu 4u.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 07 01, 16:48)

labai tvarkingai thumbup.gif
Papildyta:
oho,sokolade,koks raudonas smile.gif
p.s.as savo adoma irgi po truputi "krutinu"jei kas prisimena dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 07 01, 20:25)
Ir ar po truputį judu į priekį  biggrin.gif

blink.gif ir kiek daug padarius thumbup.gif
xxx ir mano panasus lotuliukas.gif

Laura81r prisimenam,prisimenam,rodyk procesa greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 01 liepos 2013 - 19:31
QUOTE(Red&Red @ 2013 07 01, 18:48)
Sveikos  4u.gif
Atsiėmiau įrėmintą darbelį, tai skubu pasirodyt  bigsmile.gif

Vauuuu fantastiškai atrodo wub.gif wub.gif bigsmile.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 07 01, 20:25)
Ir ar po truputį judu į priekį  biggrin.gif

Na ir vikriai kryžiavoji ax.gif thumbup.gif greitai judi į priekį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms pastebėjosioms ir nepagailėjusioms gražių žodžių :}} čia mano antras pribaigtas darbelis ir pirmas normaliai įrėmintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 07 01, 22:01)
Labai ačiū visoms pastebėjosioms ir nepagailėjusioms gražių žodžių  :}}  čia mano antras pribaigtas darbelis ir pirmas normaliai įrėmintas smile.gif

Bet nors ir antras bet puikiai pavykęs darbelis wub.gif Lauksiu ir daugiau tavo darbelių ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau grožių grožiai kiek mačiau čia gims wub.gif ...o aš siuvinėju ir ardau, siuvinėju ir ardau....o tokį kuklutį pasirinkusi motyvą...su skaičiais man kažkas ne taip, reikia pertraukos matomai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 07 01, 20:29)
blink.gif ir kiek daug padarius thumbup.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 07 01, 21:39)

Na ir vikriai kryžiavoji ax.gif  thumbup.gif greitai judi į priekį  mirksiukas.gif

nelabai turiu laiko kada kryžiavoti doh.gif o taip norėtųsi biggrin.gif vat pavakarieniavau ir gal valandikę pasiuvinėsiu šiandien, kolkas tik po tiek laiko galiu per diena skirti unsure.gif
Atsakyti
Rasiux su Uodegyte daba erzinsis lotuliukas.gif Nu pala beee.gif Eisiu ir as ka grazaus grazaus susirasiu lotuliukas.gif Ir naujo jurgino nerodysiu beee.gif
Kas ten apie rema rase ? tai tos kojos "kryziuku" irgi pusiausvyra laiko, tik nereikia ju nutrumpint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre Pov: 01 liepos 2013 - 22:29
QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 01, 17:34)
neponial user posted image ,čia hortenzijas ?

Nu nail.gif - vakar tavo svajojamas, šiandien savo įpusėtas biggrin.gif Kaip visada bėda viena nevaikšto, taip rasiux- po vieną darbą nesiuvinėja lotuliukas.gif
Cioce- puikūs, netgi nuostabūs darbai wub.gif
Red red- labai graži rožė, ir rėminimas man labai patiko wub.gif
Šokolade- visai neblogi tavo kryžiukai- už mano geresni mirksiukas.gif
Giedre- gausi lupt jei neparodysi naujoko- nebus ko pavydėt paskui ,man, nes man pavydėjimas tai kaip druska į sriubą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 02, 00:57)
Nu  nail.gif - vakar tavo svajojamas, šiandien savo įpusėtas  biggrin.gif  Kaip visada bėda viena nevaikšto, taip rasiux- po vieną darbą nesiuvinėja  lotuliukas.gif

ar labai daug g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 07 01, 22:19)
...o aš siuvinėju ir ardau, siuvinėju ir ardau....o tokį kuklutį pasirinkusi motyvą...su skaičiais man kažkas ne taip, reikia pertraukos matomai biggrin.gif

Po gero savaitgalio tikrai padaryk pertrauka,o dar iskaitant ta butelaiti,tai tikrai savaitelei poilsio pasiimk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 01, 23:27)
Rasiux su Uodegyte daba erzinsis  lotuliukas.gif Nu pala beee.gif Eisiu ir as ka grazaus grazaus susirasiu lotuliukas.gif Ir naujo jurgino nerodysiu beee.gif
Kas ten apie rema rase ? tai tos kojos "kryziuku" irgi pusiausvyra laiko, tik nereikia ju nutrumpint.

doh.gif doh.gif doh.gif skaitau,skaitau ir kol supratau apie kokias kryzeliu kojas kalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rodysi,rodysi,niekur tu nedingsi,o jei ne,pacios paziuresim tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti