Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2013 07 01, 10:56)
Sveikos 4u.gif
Išsiuvinėjau:

gerokai pasistumejus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
zuzanele- kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 01, 10:56)

Darbas bus toks:

Išsiuvinėjau:

darbas gražus, bet aš neturėčiau kur tokį kabinti blush2.gif
Atsakyti
Apšvieskit, kas ten per nauja tvarka radikal.ru g.gif Niekaip neatrandu kaip ten dabar tuos kodus fotkių gaut kėlimui į forumus? Gal prisiregistruot reikia? unsure.gif
Atsakyti
zuzanele daug padirbėjusi smile.gif
Atsakyti
Sveikos prisijungusios naujokės, nors aš irgi tokia dar jaučiuosi ax.gif
Laukiu braškių mmm,
Zuzanėlės darbelis irgi bus puikus..Aš tai rasčiau, kur tokį pakabint biggrin.gif

Rasiux, ką ten su Uodegyte ruošiatės "pavaryt"?

Aš dabar galvą susukus rėmo stovu, jau pagaliokus nusipirkau, bandysiu daryti kažką panašaus į Giedres parodytą, bet kojas darysiu ne kryžiuku, o kitaip ir dar kažką sumąstysiu prikurti biggrin.gif Kad tik laikytų paskui pusiausvyrą jis biggrin.gif Per savaitę tikiuosi pasigaminti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 07 01, 15:37)

Rasiux, ką ten su Uodegyte ruošiatės "pavaryt"?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 07 01, 11:49)
Apšvieskit, kas ten per nauja tvarka radikal.ru  g.gif  Niekaip neatrandu kaip ten dabar tuos kodus fotkių gaut kėlimui į forumus? Gal prisiregistruot reikia?  unsure.gif

Na as keliu taip kaip ir anksciau,ir kopijuoju 2 nuoroda "kartinka v tekste" . Tik buna kad ten kur spaudi "pasirinkti foto" nuoroda, ismeta i kita langa,tai as ji uzdarau ir vel spaudziu ir viskas pavyksta smile.gif

Zuzanele,grazus darbelis bus,bet as tokio irgi netureciau kur kabinti g.gif
Atsakyti
Zuzanėlė, darbas tikrai įspūdingas 4u.gif Su malonumu papuoščiau namučius . Tokio grožio darbas reikalauja nemažai kantrybės ir krupštumo, sėkmės baigiant thumbup.gif Aš savo Dimensions Sleigh ride metus krapščiau, tai jau laukiu pirmųjų snaigių- puošiu namučius ir kviesim kalėdų dvasią wub.gif
Atsakyti
Po truputį judu ..

user posted image
Atsakyti
Uodegyt, kas čia bus? kryželiai labai kruopštūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesėliai @ 2013 07 01, 16:16)
Uodegyt, kas čia bus? kryželiai labai kruopštūs  wub.gif

ačiū smile.gif čia lanarte
Atsakyti