Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 06 28, 16:17)
Sokolade  thumbup.gif grazu bus  smile.gif O tu nebijai kad pusiniai suskersuos? As galvoju ant pacio galo juos siuvinet kai baigsiu visus xx  g.gif

4u.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 28, 21:25)
Šokolade, judam judam  thumbup.gif primink, koks galutinis rezultatas bus  blush2.gif ir kaip keista matyt, kad pusiniai į kitą pusę gula nei mano  biggrin.gif

na aš taip pradėjau siuvineti ir jau kita puse siuvineti labai sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 28 birželio 2013 - 20:51
QUOTE(Šokoladė @ 2013 06 28, 14:32)
Pora savaitėlių neturėjau kada prisėsti prie savo darbelio, bet vis tiek po truputį judu ax.gif

Gražu bus wub.gif

QUOTE(Aga @ 2013 06 28, 16:05)
Na ir aš tada procesą pasirodau smile.gif Tik vaikas žiauriai į skiepą sureagvo, pasivažinėjom naktį net į priimamąjį, tai ant rankų, visai negaliu xxx...

Šaunuolė, greitai siuvinėji thumbup.gif
O sūneliui 4u.gif
Ir Uodegytės sūneliui 4u.gif už rankytę.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 28, 20:38)
Cioce- čia Bucilla siūlai, radau štai tokį konverterį

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 06 28, 15:05)
Na ir aš tada procesą pasirodau smile.gif Tik vaikas žiauriai į skiepą sureagvo, pasivažinėjom naktį net į priimamąjį, tai ant rankų, visai negaliu xxx...

Koks grožis skleidžiasi wub.gif wub.gif spalvų gražumas vau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartelį 4u.gif
Baigėsi mano persikraustymo rūpesčiai, todėl pagaliau vėl galiu adatos griebtis. Taigi nusprendžiau ir prie jūsų temukės prisijungti ax.gif Ar priimsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 06 30, 18:08)
Sveikos dar kartelį  4u.gif
Baigėsi mano persikraustymo rūpesčiai, todėl pagaliau vėl galiu adatos griebtis. Taigi nusprendžiau ir prie jūsų temukės prisijungti  ax.gif  Ar priimsit?  blush2.gif

thumbup.gif junkis 4u.gif ,kuo daugiau,tuo smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
VALIO clap.gif - baigiau braškes. Ryt maudysiu, tada parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 30, 22:19)
VALIO  clap.gif - baigiau braškes. Ryt maudysiu, tada parodysiu  ax.gif

thumbup.gif saunuole,tau fain,o man kazko tempai suletejo,vakar isvis nebuvau prisedus verysad.gif
Atsakyti
Aš jau naujam darbui medžiagą užsitempiau biggrin.gif UODEGYTE- kū-kū startuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi pagaliau pabaigiau vieną darbuką. Tik labai maudynių prašosi,nes vaikis kraštus flomasteriu apipaišė doh.gif Visa laimė, kad flomasteris vandeninis, tai turėtų išsiskalbti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėčiau prisijungti prie Jūsų būrio smile.gif nesu labai ištikima siuvinėtoja, bet ateina laikas, kai vis įsimyliu siuvinėjimą iš naujo ax.gif dabar kaip tik tas laikas ir atėjo, laukiu savo kūdikėlio, sėdžiu namuose ir noriu kažką naudingo nuveikti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išlendu į šviesą biggrin.gif Seniai čia besirodžiau - per darbus negalėjau prisėsti prie siuvinėjimo. O dabar atostogos, tad judu į priekį. Kažkada rodžiausi su pradėtu darbu. Dabar jo jau turiu puse thumbup.gif Aišku, dar laukia begalybė BSo, prancūziškų mazgelių, bet man jie laaabai patinka mirksiukas.gif

Darbas bus toks:
user posted image

Išsiuvinėjau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 01 liepos 2013 - 09:58