Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mamamvika @ 2013 06 28, 13:22)

Dailus tigras Pupsiukėli wink.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 06 28, 13:32)
Pora savaitėlių neturėjau kada prisėsti prie savo darbelio, bet vis tiek po truputį judu ax.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Na ir aš tada procesą pasirodau smile.gif Tik vaikas žiauriai į skiepą sureagvo, pasivažinėjom naktį net į priimamąjį, tai ant rankų, visai negaliu xxx...
user posted image
Atsakyti
Sokolade thumbup.gif grazu bus smile.gif O tu nebijai kad pusiniai suskersuos? As galvoju ant pacio galo juos siuvinet kai baigsiu visus xx g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 06 28, 13:32)
Pora savaitėlių neturėjau kada prisėsti prie savo darbelio, bet vis tiek po truputį judu ax.gif

thumbup.gif grozis bus biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2013 06 28, 15:05)
Na ir aš tada procesą pasirodau smile.gif Tik vaikas žiauriai į skiepą sureagvo, pasivažinėjom naktį net į priimamąjį, tai ant rankų, visai negaliu xxx...

bigsmile.gif koks spalvu svelnumas,rozes bus nuostabios 4u.gif
Atsakyti
zeruti, bet jau bloga nuo tų rožiniųųųų spalvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 06 28, 16:37)
zeruti, bet jau bloga nuo tų rožiniųųųų spalvų doh.gif

nieko,pakentesi biggrin.gif ,uztai koki grozi turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar toks klausimas, prieš kelias savaites buvom KLP ir vienoj ateljė fotosesijoj dalyvavom, tai mačiau ant sienos rėmėlių kainas, po 16-18 Lt. Kaip ten skaičiuoja rėminant, čia metro kaina tokia gali būti ar kieno?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 06 28, 17:49)
Dar toks klausimas, prieš kelias savaites buvom KLP ir vienoj ateljė fotosesijoj dalyvavom, tai mačiau ant sienos rėmėlių kainas, po 16-18 Lt. Kaip ten skaičiuoja rėminant, čia metro kaina tokia gali būti ar kieno?

čia metro kaina ,plius padarymas ,stiklas ,nugarėlė .viskas skaičiuojas atskirai.
Atsakyti
Sveikos kryžiavotojos 4u.gif
Apšvieskit, kokia čia spalvų paletė:
304 red
666 light red
6030 coral
5943 tan
2001 black
2003 white
2692 grey ir t.t.
Niekaip neatrandu schmoll.gif
Atsakyti
Cioce- čia Bucilla siūlai, radau štai tokį konverterį
Atsakyti
Nepagyriau Aga rožių ,nuostabios jos man wub.gif spalvos ypač smile.gif
Atsakyti
Šokolade, judam judam thumbup.gif primink, koks galutinis rezultatas bus blush2.gif ir kaip keista matyt, kad pusiniai į kitą pusę gula nei mano biggrin.gif

Aga, koks bus grooožis wub.gif labai lauksim baigto tongue.gif
Atsakyti