Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

merginos kaip dabar įkelti foto darbelio? g.gif keldavau per radikal.ru bet dabar užėjusi nebėra nuorodų po nuotrauka doh.gif o šiame puslapije neužsiregistravusi esu tik paprastai keldavau foto
Atsakyti
Na štai mano darbelis. Ne per daugiausiai pasistumėjau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 27 birželio 2013 - 18:21
Sveikos, mano darbelis (matau, kur brokas...smile.gif). Deja, nespejau nufotografuoti su remeliai, iskeliavo i svecius.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 06 27, 19:20)
Na štai mano darbelis.

blink.gif kur neperdaugiausiai ? visas tigras baigtas,nebent klystu g.gif ar cia viskas,ar daugiau kas bus ? thumbup.gif katinelis 4u.gif

QUOTE(Istorike @ 2013 06 27, 19:59)
Sveikos, mano darbelis (matau, kur brokas...smile.gif). Deja, nespejau nufotografuoti su remeliai, iskeliavo i svecius.

grazus sitas dizainas ir darbelis thumbup.gif atrodo wub.gif

Alateja mergelike thumbup.gif ,man jos tokios fainulkos wub.gif jei turi DMC palete,buk gera,atrink siulu numeriukus pagal spalvas,busiu labai dekinga mirksiukas.gif

o as siuvinetojai ir keleta nereiksmingu klaideliu iveliau,per viena langeli ,vienoj vietoj tarpa palikau,tai dalis darbelio,per langeli pasistumejo,bet irnesakyk.gif nesimato,tai ir neardziau hihihi.gif issisukau is padeties ax.gif
Atsakyti

Gražu wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 06 27, 20:22)
blink.gif kur neperdaugiausiai ? visas tigras baigtas,nebent klystu g.gif ar cia viskas,ar daugiau kas bus ?  thumbup.gif katinelis 4u.gif
grazus sitas dizainas ir darbelis thumbup.gif atrodo wub.gif

Na man kažkaip dar ne daug biggrin.gif Dar nebaigtas doh.gif bet spalvų pritrūkau. Atspindys dar ant vandens. Bet nežinau kada dabar užbaigsiu, nebent jei pavyks vykti į Pnv ir nusipirkti 2 trukstamas spalvas
Atsakyti
pupsiukėli, gerokai jau pasistūmėjai mirksiukas.gif

QUOTE(Istorike @ 2013 06 27, 18:59)

nematau jokio broko, tik labai gražų darbelį wub.gif jis pas mane irgi planuose rolleyes.gif tik įdomu, kaip įrėminai, kai tiek mažai vietos aplinkui palikai g.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 06 27, 19:22)
Alateja mergelike thumbup.gif ,man jos tokios fainulkos wub.gif jei turi DMC palete,buk gera,atrink siulu numeriukus pagal spalvas,busiu labai dekinga mirksiukas.gif

turiu paletę, pasistengsiu atrinkt mirksiukas.gif jei reikės, schemą esu nuskanavusi, turiu kompe, galėsiu irgi atsiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 27 birželio 2013 - 22:18
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 23:17)
turiu paletę, pasistengsiu atrinkt  mirksiukas.gif jei reikės, schemą esu nuskanavusi, turiu kompe, galėsiu irgi atsiųst  mirksiukas.gif

Aciu tau, schemute turiu,tik koduku reikia mirksiukas.gif
mastau.gif nors gal reiktu,nes jei zenkliukai skirsis g.gif geriau viska atsiusk,kai galesi,man neskubu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 27 birželio 2013 - 22:55
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 23:17)
pupsiukėli, gerokai jau pasistūmėjai  mirksiukas.gif

Na didžioji jau dalis įveikta 4u.gif nebe per daugiausiai ir liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 12:54)
Taip ir įtariau  smile.gif
Rodau savo braškeles- liko dar viena uoga ir 2 lapai  ax.gif

Niam niam wub.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 06 26, 15:08)
dar viena pabaigta trijule:
cia dovanele sunenui, kuriam patinka 'tiutynes' (cia jis taip peliuka miki ir draugus vadina  lotuliukas.gif )

Labai faini herojai thumbup.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 09:30)
nu žinokit, kaip skaniai ta mergiotė siuvinėjasi, negaliu atsitraukt  biggrin.gif dabar turiu tiek  ax.gif

Labai miela mergiotė wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 06 27, 20:20)
Na štai mano darbelis. Ne per daugiausiai pasistumėjau 4u.gif

Šaunu thumbup.gif

QUOTE(Istorike @ 2013 06 27, 20:59)

Nematau jokio broko, tik gražų darbelį smile.gif
Atsakyti

O kur brokas? Mano šitas irgi planuose po vynuogių..arba kartu su jomis, jau ir audinį apsisiuvau šitam, tik spalvų nedaug turiu..

Dailus tigras Pupsiukėli wink.gif
Atsakyti
Pora savaitėlių neturėjau kada prisėsti prie savo darbelio, bet vis tiek po truputį judu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šokolade koks grožis skleidžias...
Atsakyti