merginos kaip dabar įkelti foto darbelio? keldavau per radikal.ru bet dabar užėjusi nebėra nuorodų po nuotrauka o šiame puslapije neužsiregistravusi esu tik paprastai keldavau foto
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 06 27, 19:20)
Na štai mano darbelis.
kur neperdaugiausiai ? visas tigras baigtas,nebent klystu ar cia viskas,ar daugiau kas bus ? katinelis
QUOTE(Istorike @ 2013 06 27, 19:59)
Sveikos, mano darbelis (matau, kur brokas...). Deja, nespejau nufotografuoti su remeliai, iskeliavo i svecius.
grazus sitas dizainas ir darbelis atrodo
Alateja mergelike ,man jos tokios fainulkos jei turi DMC palete,buk gera,atrink siulu numeriukus pagal spalvas,busiu labai dekinga
o as siuvinetojai ir keleta nereiksmingu klaideliu iveliau,per viena langeli ,vienoj vietoj tarpa palikau,tai dalis darbelio,per langeli pasistumejo,bet nesimato,tai ir neardziau issisukau is padeties
Sveikos, mano darbelis (matau, kur brokas...). Deja, nespejau nufotografuoti su remeliai, iskeliavo i svecius.
Gražu
QUOTE(zerutis @ 2013 06 27, 20:22)
kur neperdaugiausiai ? visas tigras baigtas,nebent klystu ar cia viskas,ar daugiau kas bus ? katinelis
Na man kažkaip dar ne daug Dar nebaigtas bet spalvų pritrūkau. Atspindys dar ant vandens. Bet nežinau kada dabar užbaigsiu, nebent jei pavyks vykti į Pnv ir nusipirkti 2 trukstamas spalvas
pupsiukėli, gerokai jau pasistūmėjai
nematau jokio broko, tik labai gražų darbelį jis pas mane irgi planuose tik įdomu, kaip įrėminai, kai tiek mažai vietos aplinkui palikai
turiu paletę, pasistengsiu atrinkt jei reikės, schemą esu nuskanavusi, turiu kompe, galėsiu irgi atsiųst
QUOTE(Istorike @ 2013 06 27, 18:59)
nematau jokio broko, tik labai gražų darbelį jis pas mane irgi planuose tik įdomu, kaip įrėminai, kai tiek mažai vietos aplinkui palikai
QUOTE(zerutis @ 2013 06 27, 19:22)
Alateja mergelike ,man jos tokios fainulkos jei turi DMC palete,buk gera,atrink siulu numeriukus pagal spalvas,busiu labai dekinga
turiu paletę, pasistengsiu atrinkt jei reikės, schemą esu nuskanavusi, turiu kompe, galėsiu irgi atsiųst
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 23:17)
Aciu tau, schemute turiu,tik koduku reikia
nors gal reiktu,nes jei zenkliukai skirsis geriau viska atsiusk,kai galesi,man neskubu
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 23:17)
pupsiukėli, gerokai jau pasistūmėjai
Na didžioji jau dalis įveikta nebe per daugiausiai ir liko
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 12:54)
Niam niam
QUOTE(Bianca @ 2013 06 26, 15:08)
dar viena pabaigta trijule:
cia dovanele sunenui, kuriam patinka 'tiutynes' (cia jis taip peliuka miki ir draugus vadina )
cia dovanele sunenui, kuriam patinka 'tiutynes' (cia jis taip peliuka miki ir draugus vadina )
Labai faini herojai
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 09:30)
nu žinokit, kaip skaniai ta mergiotė siuvinėjasi, negaliu atsitraukt dabar turiu tiek
Labai miela mergiotė
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 06 27, 20:20)
Na štai mano darbelis. Ne per daugiausiai pasistumėjau
Šaunu
QUOTE(Istorike @ 2013 06 27, 20:59)
Nematau jokio broko, tik gražų darbelį
O kur brokas? Mano šitas irgi planuose po vynuogių..arba kartu su jomis, jau ir audinį apsisiuvau šitam, tik spalvų nedaug turiu..
Dailus tigras Pupsiukėli
Šokolade koks grožis skleidžias...