Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(tinaby @ 2013 06 20, 12:44)
klausimas perkančioms dideliais kiekiais iš TBS  biggrin.gif
ar yra kam buvę, kad vieną didelį užsakymą (apie 20 prekių) TBS išskaidytų į du siuntinius? gavau pranešimą, kad užsakymas išsiųstas, bet pusės prekių, kurios tebėra prekyboje, neišsiuntė - prie jų order history'je nuliukai g.gif

Man irgi taip g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(murashke @ 2013 06 20, 14:27)
gali buti, kad tuo metu nebuvo sandelyje  4u.gif paziurekite, kiek nuskaiciavo banke. tada ir zinosite atsakyma.

Suma lyg visa rezervuota g.gif jie cia taip skaido kazin g.gif ar nebus taip kad nuskaitis tik uz issiustas ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 20, 13:26)
Suma lyg visa rezervuota  g.gif  jie cia taip skaido kazin  g.gif  ar nebus taip kad nuskaitis tik uz issiustas ?

taip, nuskaiciuoja tik uz issiustas prekes. matysite veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 20, 13:27)
gali buti, kad tuo metu nebuvo sandelyje  4u.gif paziurekite, kiek nuskaiciavo banke. tada ir zinosite atsakyma.

QUOTE(bbiitute @ 2013 06 20, 14:26)
Suma lyg visa rezervuota  g.gif  jie cia taip skaido kazin  g.gif  ar nebus taip kad nuskaitis tik uz issiustas ?

vat ir mano kol kas rezervuota visa suma... ir kas įdomiausia - išsiųstos tos prekės, kurios tai pasirodo, tai dingsta, o tos, kur visada buvo prekyboje, ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2013 06 20, 15:33)
vat ir mano kol kas rezervuota visa suma... ir kas įdomiausia - išsiųstos tos prekės, kurios tai pasirodo, tai dingsta, o tos, kur visada buvo prekyboje, ne  doh.gif

zudo nezinomybe doh.gif biggrin.gif galeciau uzsakyma pasidaryti g.gif bet zinok kad veliau nebus issiusta g.gif
Papildyta:
QUOTE(murashke @ 2013 06 20, 15:31)
taip, nuskaiciuoja tik uz issiustas prekes. matysite veliau smile.gif

o gal veliau dar galima tiketis issiuntimo g.gif
Atsakyti
as manau, kad bus viskas issiusta jums TBS.
Atsakyti
Merginos help unsure.gif , o M&co grazina siuntimpo islaidas, jei preke brokuota?
idomu ar grazintu man, jei siusciau viena brokuota preke, o kita tiesiog dydziu neatitikusia g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 20, 13:51)
o gal veliau dar galima tiketis issiuntimo  g.gif

na, kaip tik paziurejau savo paskut. issiusta ir nuskaiciuota uzsakyma smile.gif nuskaiciuota maziau, nes vienos prekes nebuvo, prie jos 0 uzsakymu istorijoje smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, po kiek pirkote per akcijas crocs berryessas? 4u.gif Ir dar crocsams gaunasi 60 procentu nuolaida (40+20 procentu) ar tik 40 procentu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 20 birželio 2013 - 16:04
cia kažkas anksčiau klausė dėl šitų parduotuvių, reikia mažiau užsakinėti ir jie viską atsiunčia bigsmile.gif mažiau žmonių, kad jungtusi...

http://www.parapharmacie-discount.net/

http://www.pharmashopdiscount.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 20 birželio 2013 - 16:51
QUOTE(Tutti @ 2013 06 20, 12:01)
Priimčiau vieną porą batų iš crocs.co.uk. 40 ir 20 proc nuolaidos. Vilnius 4u.gif Pirksiu vakare

Gal žinot ar crocsai pasipildo dydžių?

surinkta 4u.gif
Atsakyti
dar pasidalinsiu apie bankus cool.gif SEB Mylimiausia nuskaičiavo man pirkimus Eurų kursu 3,48 cool.gif dvi savaites bandžiau išsiaiškinti kas do nesamonė... man atsakinėjo visai ne įtemą atsakymais... vienu metu net pasakė,kad iš tikro nuskaityta 3,46 kursu ir aš blogai skaičiuoju cool.gif bet kadangi nebuvau prie kompo galvojau nu gal tikrai biggrin.gif ir šian, po 2 savaičių teisybės paieškų , gavau ats,kad Eurai keičiami į Litus pagal Mastercardo kursą, kurio SEB'as nežino biggrin.gif tai vat kad būtų idomiau, rytoj SEB ims Mastercarde ir nuskaičiuos 4 litus ir Eurą ir sakys,kad jie nieko nežino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 20, 17:19)
dar pasidalinsiu apie bankus  cool.gif  SEB Mylimiausia nuskaičiavo man pirkimus Eurų kursu 3,48  cool.gif  dvi savaites bandžiau išsiaiškinti kas do nesamonė... man atsakinėjo visai ne  įtemą atsakymais... vienu metu net pasakė,kad iš tikro nuskaityta 3,46 kursu ir aš blogai skaičiuoju  cool.gif  bet kadangi nebuvau prie kompo galvojau nu gal tikrai  biggrin.gif  ir šian, po 2 savaičių teisybės paieškų , gavau ats,kad Eurai keičiami į Litus pagal Mastercardo kursą, kurio SEB'as nežino  biggrin.gif  tai vat kad būtų idomiau, rytoj SEB ims Mastercarde ir nuskaičiuos 4 litus ir Eurą ir sakys,kad jie nieko nežino biggrin.gif

man kažkada seb tokį patį atsakymą davė dėl visa kortelės. Sakė, kad čia ne bankas kursą nustato, o Visa doh.gif
Atsakyti