klausimas perkančioms dideliais kiekiais iš TBS
ar yra kam buvę, kad vieną didelį užsakymą (apie 20 prekių) TBS išskaidytų į du siuntinius? gavau pranešimą, kad užsakymas išsiųstas, bet pusės prekių, kurios tebėra prekyboje, neišsiuntė - prie jų order history'je nuliukai
QUOTE(tuke @ 2013 06 20, 10:39)
Gal kas bandete MANGOOUTLET
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater
Kur tą koduka vesti?
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater
Kur tą koduka vesti?
Kai eini į checkoutą, po visom prekėm yra mažom raidytėm po kaire Promotional code, paspaudi ir atsiranda langelis
Bet man parašė, kad mano šaliai šitas kodas negalioja
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 09:48)
man reik pajury.. pamiršau paminėt . bat ai. juk jums nesunku. atsakysit dar kartą
o su crocais susigundžiau .. ale keturiu porų nesukrapštau gal imt po kelis dydžius
o su crocais susigundžiau .. ale keturiu porų nesukrapštau gal imt po kelis dydžius
Galit nebūtinai batus pirkti, pvz. paimkit kempinėlę jiems valyti, tikrai geras daiktas, atšviežina, pablizgina, aišku, tik gumai tinka, ne odiniam. Kainuoja jinai 5 eurus, po 40 procentų nuolaidos tik 3 eurus, o jei dar pirmo pirkimo nuolaidą pritaikysit tai iš viso puiku. Galima ir aksesuarą kokį už 1-2 eurus įsimesti, vat taip ir sukaupsit 4 vnt.
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2013 06 20, 10:56)
Kai eini į checkoutą, po visom prekėm yra mažom raidytėm po kaire Promotional code, paspaudi ir atsiranda langelis
Na teks persikelti kitur, pvz. kur šilta beveik visada ir kodą taikys, pvz. gal kokia Ispanija tiktų
QUOTE(Sense @ 2013 06 20, 11:56)
bandžiau ir aš , negalioja,
Priimčiau vieną porą batų iš crocs.co.uk. 40 ir 20 proc nuolaidos. Vilnius Pirksiu vakare
Gal žinot ar crocsai pasipildo dydžių?
Gal žinot ar crocsai pasipildo dydžių?
Sveikos vilnietės, gal kuri užsakinėjate iš crocs.eu šiuo metu?
Gavau laiska is TBS. Geras laiskas : " dekojame uz laiska ir labai atsiprasome uz nepatogumus. Perziurejome sistema ir matome, kad jums pavyko padaryti uzsakyma"
QUOTE(tinaby @ 2013 06 20, 10:44)
bet pusės prekių, kurios tebėra prekyboje, neišsiuntė - prie jų order history'je nuliukai
gali buti, kad tuo metu nebuvo sandelyje paziurekite, kiek nuskaiciavo banke. tada ir zinosite atsakyma.
Tutti-Crocs dydzius papilde nuo vakar.