Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

klausimas perkančioms dideliais kiekiais iš TBS biggrin.gif
ar yra kam buvę, kad vieną didelį užsakymą (apie 20 prekių) TBS išskaidytų į du siuntinius? gavau pranešimą, kad užsakymas išsiųstas, bet pusės prekių, kurios tebėra prekyboje, neišsiuntė - prie jų order history'je nuliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 06 20, 10:39)
Gal kas bandete MANGOOUTLET

https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater
Kur tą koduka vesti?

Kai eini į checkoutą, po visom prekėm yra mažom raidytėm po kaire Promotional code, paspaudi ir atsiranda langelis smile.gif

Bet man parašė, kad mano šaliai šitas kodas negalioja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 20 birželio 2013 - 10:57
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 09:48)
man reik pajury.. cool.gif  pamiršau paminėt . bat ai. juk jums nesunku. atsakysit dar kartą  biggrin.gif  biggrin.gif

o su crocais  susigundžiau .. ale keturiu porų nesukrapštau  lotuliukas.gif  gal imt po kelis dydžius  g.gif  doh.gif

Galit nebūtinai batus pirkti, pvz. paimkit kempinėlę jiems valyti, tikrai geras daiktas, atšviežina, pablizgina, aišku, tik gumai tinka, ne odiniam. Kainuoja jinai 5 eurus, po 40 procentų nuolaidos tik 3 eurus, o jei dar pirmo pirkimo nuolaidą pritaikysit tai iš viso puiku. Galima ir aksesuarą kokį už 1-2 eurus įsimesti, vat taip ir sukaupsit 4 vnt.
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2013 06 20, 10:56)
Kai eini į checkoutą, po visom prekėm yra mažom raidytėm po kaire Promotional code, paspaudi ir atsiranda langelis smile.gif

Bet man parašė, kad mano šaliai šitas kodas negalioja  verysad.gif

Na teks persikelti kitur, pvz. kur šilta beveik visada ir kodą taikys, pvz. gal kokia Ispanija tiktų biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika~: 20 birželio 2013 - 11:07
Šiandien vakare užsakinėsiu SD, kas norit, prašom jungtis mirksiukas.gif Varėna-Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 20, 11:56)

Bet man parašė, kad mano šaliai šitas kodas negalioja  verysad.gif

bandžiau ir aš verysad.gif , negalioja,
Atsakyti
River island nemokamas siuntimas virs 15 svaru 4u.gif
Atsakyti
Priimčiau vieną porą batų iš crocs.co.uk. 40 ir 20 proc nuolaidos. Vilnius 4u.gif Pirksiu vakare

Gal žinot ar crocsai pasipildo dydžių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 20 birželio 2013 - 12:02
Sveikos vilnietės, gal kuri užsakinėjate iš crocs.eu šiuo metu?

Atsakyti
Gavau laiska is TBS. Geras laiskas lotuliukas.gif : " dekojame uz laiska ir labai atsiprasome uz nepatogumus. Perziurejome sistema ir matome, kad jums pavyko padaryti uzsakyma" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2013 06 20, 10:44)
bet pusės prekių, kurios tebėra prekyboje, neišsiuntė - prie jų order history'je nuliukai g.gif

gali buti, kad tuo metu nebuvo sandelyje 4u.gif paziurekite, kiek nuskaiciavo banke. tada ir zinosite atsakyma.
Atsakyti
Tutti-Crocs dydzius papilde nuo vakar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 20 birželio 2013 - 12:52