Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(deltadu @ 2013 06 20, 09:54)
merginos, kas paskutiniu metu pirkote iš SD? Kaip geriau pirkti:Eurais ar svarais? Po kiek svarą kažin skaičiuoja?

kažin po kiek turguj braškės g.gif biggrin.gif

sakė kad svarais pigiau . o kursas juk nuo banko priklauso 4u.gif galit pažiūrėt internete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 08:49)
lotuliukas.gif  doh.gif
aš neturiu nei vienų. tik vyrui pirkau- per didelius atsiunte ..  doh.gif  ir vaikui pirkau, tai dar nepriaugo  lotuliukas.gif

kuom jum jie patinka? draugė sakė koja prakaituoja  g.gif

Nu patinka ir tiek, nežinau net kodėl, gal koks genas galvoj mutavo ar kas nuriko. Neskaitant kad esu batų maniakė, crocsai aplamai užvaldė. Man neprakaituoja, esu ir visą dieną su jais pravaikščiojus, bet su tais, kurie viršuje oduiniai, o su tais kaliošais, kur vien iš gumos, tai 2-3 valandas tik, bet kaip ir nieko baisaus. Aš visiem sezonam turiu - ir šlepečių, ir batelių, ir botus, ir žieminių, ir rudeninių ir sportinių, tai kaip ir nėra tas kiekis toks baisus. Na, aš čia save raminu biggrin.gif
Atsakyti
man MB klausia ar gimtadieniui nenoriu Crocsų laugh.gif tai sakau aha,noriu, jau užsisakiau laugh.gif nu va supranta maniškis ligą biggrin.gif

Kuom žavi CRocs? pvz vaikui baustės ar batai lengva priežiūra, nuplaunisu muilu ir kaip nauji. Mano mažiukei basutės taip lengva u-sisega,kad neturėdama 2metų sugeba pati juos žsideti smile.gif Guminukai Crocs labai lengvučiai, todėl net metukų mažiukė noriai sujais eidavo į lauką smile.gif žieminukai neperšlampa, todėl drąsiai eiti gali į lauką ir vaiko kojos bus sausos smile.gif
Tas pats su visokiais moteriškais laiveliais ar Berška smile.gif kai su mažu vaiku , neturiu laiko raišiotis šniūrėlių ar pan, plius nestuke.gif tinsta koja, tai Crocsai super prisitaiko prie kojos, niekas niekur nespaudžia. Vyriški kedai , kaip ir Bowen modeliukas pernai ypač lengvi , nusiplauna su muilu purvas smile.gif ir per naktį išdžiūsta smile.gif
bet čia reikia pačiam išbandyti ir arba patiks, arba - ne smile.gif turim visokių batų, bet bent vasarą su MB ir mažiuke iš Crocsų neišlendam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 09:49)
lotuliukas.gif  doh.gif
aš neturiu nei vienų. tik vyrui pirkau- per didelius atsiunte ..  doh.gif  ir vaikui pirkau, tai dar nepriaugo  lotuliukas.gif

kuom jum jie patinka? draugė sakė koja prakaituoja  g.gif

Kazkiek prakaituoja, bet man ir odinese basutese prakaituoja - tik croksus isplovei, skuduru isslusotei (kad ir wc, darbe) ir vel kaip nauji, sviezia ir gaivi - o su odinem taip nepasielgsi schmoll.gif
Dar va mergina perejo su ecco per rasa, paskui ilipo i smeli - nu ir baisus batu vidus, aisku reik kazkaip atsargiai valyt, plaut, atsiranda naturalus "neik i zole, nelipk i smeli" - croksu saugot nereik, viskas lengvai isplaunama, o ir kainos kaip ne ecco mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 20 birželio 2013 - 09:11
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 20, 10:09)
Kazkiek prakaituoja, bet man ir odinese basutese prakaituoja - tik croksus isplovei, skuduru isslusotei (kad ir wc, darbe) ir vel kaip nauji, sviezia ir gaivi - o su odinem taip nepasielgsi schmoll.gif
Dar va mergina perejo su ecco per rasa, paskui ilipo i smeli - nu ir baisus batu vidus, aisku reik kazkaip atsargiai valyt, plaut, atsiranda naturalus "neik i zole, nelipk i smeli" - croksu saugot nereik, viskas lengvai isplaunama, o ir kainos kaip ne ecco mirksiukas.gif

viskas aišku biggrin.gif
aš tokisu nupirkau savo berniukui. tik didoki dar g.gif
http://thumbs3.ebays...-7TljAgyTKw.jpg

tai nežinau kaip nešiosis. ir rudeniui gundo tie http://www.crocs.eu/...-footwear-boots
bet jis nešioja dabar 27. bijau kad 27-28 bus maži o 28-29 per dideli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 10:16)

tai nežinau kaip nešiosis. ir rudeniui gundo tie http://www.crocs.eu/...-footwear-boots
bet jis nešioja dabar 27. bijau kad 27-28 bus maži o 28-29 per dideli  doh.gif  biggrin.gif

mes su tokiais ziema ejom, per labdribas, atodrekius - super mirksiukas.gif , jie mazinti biski, tad nebijokit didesniu, kadangi labai lengvuciai - nieko baisaus, jei labai didelis bus - koje pamausit vilnone ir bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandete MANGOOUTLET

https://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=1&theater

Kur tą koduka vesti?
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 09:58)
kažin po kiek turguj braškės  g.gif  biggrin.gif

Vakar prie Geležinkelio stoties Kaune po 4,5 lt pirkau laugh.gif Ir tokios nemažos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 06 20, 10:45)
Vakar prie Geležinkelio stoties Kaune po 4,5 lt pirkau laugh.gif Ir tokios nemažos bigsmile.gif

man reik pajury.. cool.gif pamiršau paminėt . bat ai. juk jums nesunku. atsakysit dar kartą biggrin.gif biggrin.gif

o su crocais susigundžiau .. ale keturiu porų nesukrapštau lotuliukas.gif gal imt po kelis dydžius g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 06 20, 11:48)
man reik pajury.. cool.gif  pamiršau paminėt . bat ai. juk jums nesunku. atsakysit dar kartą  biggrin.gif  biggrin.gif

o su crocais  susigundžiau .. ale keturiu porų nesukrapštau  lotuliukas.gif  gal imt po kelis dydžius  g.gif  doh.gif

zinoma, tada tikrai su dydziu pataikysit mirksiukas.gif kas netiks rudeni parduosit 4u.gif

Mano TBS taip keistai 06 17 dienos dar laukia issiuntimo, o 06 20 jau issiunte tik be keliu prekyvciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 19, 16:16)
As bandziau dviem kortom. Visa rezervavo pinigus, bet uzsakymo nebus, o Mastercard net pinigu nenurase, bet uzsakyma irgi atmete. Nieko as nesuprantu  blink.gif

Jei TBS pinigų kortelėje net nerezervavo, reiškia, tikrai kažkas negerai su kortele, pvz. trūksta pinigų, neteisingai suvestas numeris, galiojimo data ar kt. info. Man taip buvo, kai per skubėjimą neteisingai nurodžiau kortelės rūšį - vietoj mastercard palikau visa doh.gif
visais kitais atvejais, kai pinigai kortelėje rezervuojami, o užsakymas nepraeina, bėdos su jų saugumo sistema. man jie buvo paaiškinę, kad jei jau sykį užblokavo, tai geriau nebandyti, nes ir toliau blokuos tą accountą/kortelę, kol su jais nesusisieksi ir jie rankiniu būdu neatblokuos. Sykį užblokavo, anot jų, dėl per didelės užsakymo sumos - be nuolaidų berods viršijau 200 sv., nors su visom nuolaidom nė 80 sv. nesiekė.
ir dar pastebėjimas iš mano patirties: jei bandėte sumokėti keliomis kortelėmis ir visus užsakymus atšaukė, tai po jų atsakymo galėsite pirkti su ta, su kuria paskutinį kartą mokėjote.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 20, 09:44)
Skaitau skaitau ir galvoju - kaip gerai, kad TBS liga nesergu - neturiu nei vieno produkto ir nepasigendu, kažkada man kažkas padovanojo, o aš irgi kažkam padovanojau, nesugundė. Na gal tie Earth Lovers produktai šiek tiek vilioja, bet jau per tokias kančias žvaigždžių nesieksiu.
Užtat nuo crocsų ligos vaistų nerandu, jau ir pačiai neramu, ir aplinkiniai žadėjo į durnyną uždaryti, bandau jau ir nuslėpti, kad 16-tą porą nusipirkau. Žadėjau ties 20-ta sustot, nu matysim  blush2.gif

lotuliukas.gif blink.gif
QUOTE(tinaby @ 2013 06 20, 11:16)
Jei TBS pinigų kortelėje net nerezervavo, reiškia, tikrai kažkas negerai su kortele, pvz. trūksta pinigų, neteisingai suvestas numeris, galiojimo data ar kt. info. Man taip buvo, kai per skubėjimą neteisingai nurodžiau kortelės rūšį - vietoj mastercard palikau visa  doh.gif
visais kitais atvejais, kai pinigai kortelėje rezervuojami, o užsakymas nepraeina, bėdos su jų saugumo sistema. man jie buvo paaiškinę, kad jei jau sykį užblokavo, tai geriau nebandyti, nes ir toliau blokuos tą accountą/kortelę, kol su jais nesusisieksi ir jie rankiniu būdu neatblokuos. Sykį užblokavo, anot jų, dėl per didelės užsakymo sumos - be nuolaidų berods viršijau 200 sv., nors su visom nuolaidom nė 80 sv. nesiekė.
ir dar pastebėjimas iš mano patirties: jei bandėte sumokėti keliomis kortelėmis ir visus užsakymus atšaukė, tai po jų atsakymo galėsite pirkti su ta, su kuria paskutinį kartą mokėjote.

Mano atveju idomiai, nes tuo pat metu vienoje rezervavo pinigus, uzsakyma atmete, ta korta buvau pirkusi labai labai senai ( Visa). Paskutiniu metu pirkdavau Mastercard del geresnio kurso. Tada ir pabandziau Mastercard, iskart uzsakymai viens po kito. Sitam irgi parase, kad atmeta, bet pinigu nerezervavo. Tikrai ju buvo. Laisku is ju negavau, o pirkt vakar sekmingai pirkau Mastercard, tik nezinau kaip bus su issiuntimu biggrin.gif
Atsakyti