Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(pilvuziukas @ 2013 06 19, 22:54)
As rasiau toki:
Hello, I ordered couple times this week from your eshop and everything went fine. However, I just tried to order again and I got message that you are unable to process my payment. Also you reserved money in my bank acount. What is the problem? Address and credit card I payed with is the same.

Panašiai ir aš rašiau
Atsakyti
man atsakymo TBS neparase, bet pirkt galiu. As kazkodel manau, kad buvo kokia nors klaida sistemoje pas juos, nes vienoj kortoj rezervavo pinigus, o kitoje net nepaeme ju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 19, 23:25)
man atsakymo TBS neparase, bet pirkt galiu. As kazkodel manau, kad buvo kokia nors klaida sistemoje pas juos, nes vienoj kortoj rezervavo pinigus, o kitoje net nepaeme ju.  ax.gif

Jungiuosi prie nelaimeliu, kuriom atmeta TBS uzsakymus. verysad.gif Nusiunciau laiska, tikiuosi greito ats, ir akcijos dar galios, ir liks prekiu. verysad.gif
Bet kokia nesamone!!! Cia vadinasi internetine parduotuve!? TBS- loterija, kas desimtai pasiseka.
Atsakyti
Gal labai nesupyksit blush2.gif Parsiunčiau dukrytei iš SD Miss Fiori c10 ,viduje 17 cm džinsinius batukus,gaila labai,bet maži gal kas parsisiuntėt perdidelius? Keistume,arba parduodam 22lt 4u.gif
http://www.sportsdir...et-shoes-063006
Atsakyti
Užsivėliau aš su tais crocs'ais blush2.gif
Dabar gavau e mail:There was a problem processing your Crocs order

Atsidarau užsakymus ir nerandu kur tos bėdos? Ar aš ką ne taip supratau?

Atsakyti

Siandien po papildymo renku www.everything5pounds.com prasau jungtis panevezietes.

QUOTE(LiLady @ 2013 06 19, 21:25)
Panos,o kaip jums su e5p siuntiniais reikalai?Mane tai jau nervina doh.gif Kelintą sykį užsakinėju,gaunu po kelių dienų email,kad trūks prekių ir gražins pinigus,o gavus dėžę dar be tų parašytų trūksta prekių.Kas ten per pakuotojai deda doh.gif Vieną sykį tik gavau normaliai visas prekes,o taip tai visada su "staigmena" doh.gif

Ir man taip trys siuntos is eiles gun_bandana.gif saudyt tokius pakuotojus, matyt sau namo nesa, ko mums neidejo.
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2013 06 19, 21:20)
O jau kam nors issiunte crocsus, kas 17 diena uzsakinejo?

16 d. iš co.uk sakiausi, tai vakar invoice atejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 20 birželio 2013 - 08:01
Labukas,

gal kas is Kauno renka E5P?
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2013 06 19, 23:47)
Jungiuosi prie nelaimeliu, kuriom atmeta TBS uzsakymus.  verysad.gif  Nusiunciau laiska, tikiuosi greito ats, ir akcijos dar galios, ir liks prekiu.  verysad.gif
Bet kokia nesamone!!! Cia vadinasi internetine parduotuve!? TBS- loterija, kas desimtai pasiseka.

As dar dabar jokio atsakymo negavau, nors jiems parasiau ta pirma vakara, kai akcija prasidejo.
Man su viena korta atmete, su kita atmete, bet kazkodel pinigai nerezervuoti toje kortoje. Su ta ir pirkau vakar, viskas OK buvo.
Atsakyti
Skaitau skaitau ir galvoju - kaip gerai, kad TBS liga nesergu - neturiu nei vieno produkto ir nepasigendu, kažkada man kažkas padovanojo, o aš irgi kažkam padovanojau, nesugundė. Na gal tie Earth Lovers produktai šiek tiek vilioja, bet jau per tokias kančias žvaigždžių nesieksiu.
Užtat nuo crocsų ligos vaistų nerandu, jau ir pačiai neramu, ir aplinkiniai žadėjo į durnyną uždaryti, bandau jau ir nuslėpti, kad 16-tą porą nusipirkau. Žadėjau ties 20-ta sustot, nu matysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 20, 09:44)

Užtat nuo crocsų ligos vaistų nerandu, jau ir pačiai neramu, ir aplinkiniai žadėjo į durnyną uždaryti, bandau jau ir nuslėpti, kad 16-tą porą nusipirkau. Žadėjau ties 20-ta sustot, nu matysim  blush2.gif

lotuliukas.gif doh.gif
aš neturiu nei vienų. tik vyrui pirkau- per didelius atsiunte .. doh.gif ir vaikui pirkau, tai dar nepriaugo lotuliukas.gif

kuom jum jie patinka? draugė sakė koja prakaituoja g.gif
Atsakyti
merginos, kas paskutiniu metu pirkote iš SD? Kaip geriau pirkti:Eurais ar svarais? Po kiek svarą kažin skaičiuoja?
Atsakyti