Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Ausrinka @ 2013 06 19, 18:26)
Tai rei6kia reikia bandyti vėl...
crocs eu buvo laukas, o crocs  uk -ne. Eksperimentavau:)

Nuėjau specialiai į crocs.co.uk patikrint, viskas tas pats smile.gif net neprisiloginus. Visad tas langelis turėtų būt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 19 birželio 2013 - 17:35
Superine Berryessa kain 35 dydzio thumbup.gif
http://www.crocs.eu/...amp;cgid=outlet
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 19, 17:35)
Nuėjau specialiai į crocs.co.uk patikrint, viskas tas pats smile.gif net neprisiloginus. Visad tas langelis turėtų būt.

Ir man dabar viskas ok

Tik ką reiškia, žinutė apie pristatymą:
NOTE:
- We only ship to mainland United Kingdom, France, Spain and Portugal

Nors LT leido pasirinkti, o paskui tokias žinutes meta...

Atsiparašu, kad įkyriai klausinėju, bet aš su crocsasi pirmą kar reikalų turiu:)
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2013 06 19, 19:13)
Ir man dabar viskas ok

Tik ką reiškia, žinutė apie pristatymą:
NOTE:
- We only ship to mainland United Kingdom, France, Spain and Portugal

Nors LT leido pasirinkti, o paskui tokias žinutes meta...
Atsiparašu, kad įkyriai klausinėju, bet aš su crocsasi pirmą kar reikalų turiu:)

O toliau rašo, kad "bet nesiunčiame į el.paštą"? Man bent jau taip rašė, kol nebuvau pilno adreso suvedusi.
Atsakyti
merginos gal kas ryt iš kart po papildymo pirks tašiukus , norėčiau trijų smile.gif
labai reik 4u.gif
Atsakyti
Vakar parašiau TBS, šiandien gavau atsakymą - leidimą pirkti. Pas juos apsauga veikia, dėl to sistema atmetinėja. Beja, TBS papildyta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 19 birželio 2013 - 21:06
O jau kam nors issiunte crocsus, kas 17 diena uzsakinejo?
Atsakyti
Panos,o kaip jums su e5p siuntiniais reikalai?Mane tai jau nervina doh.gif Kelintą sykį užsakinėju,gaunu po kelių dienų email,kad trūks prekių ir gražins pinigus,o gavus dėžę dar be tų parašytų trūksta prekių.Kas ten per pakuotojai deda doh.gif Vieną sykį tik gavau normaliai visas prekes,o taip tai visada su "staigmena" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 06 19, 21:14)
merginos gal kas ryt iš kart po papildymo pirks tašiukus , norėčiau trijų smile.gif
labai reik  4u.gif

Ir as noreciau jungtis, jei kas renka Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 19, 22:03)
Vakar parašiau TBS, šiandien gavau atsakymą - leidimą pirkti. Pas juos apsauga veikia, dėl to sistema atmetinėja. Beja, TBS papildyta  thumbup.gif

o ką laiške rašėt? ir man reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 06 19, 22:45)
o ką laiške rašėt? ir man reikia  4u.gif

As rasiau toki:
Hello, I ordered couple times this week from your eshop and everything went fine. However, I just tried to order again and I got message that you are unable to process my payment. Also you reserved money in my bank acount. What is the problem? Address and credit card I payed with is the same.
Atsakyti
Ar galetu kas nors is vilnieciu pagelbeti ir si vakara uzsakyti man tbs? Skolinga nelikciau 4u.gif
Atsakyti