Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 23:34)
Mano paskaiciavimu nelabai apsimoka  g.gif  reik laukt -40% maximose, o ten jau buna ir gamintoju geru, ir kokybisku, ir pigiau  mirksiukas.gif

Mokytoja sako tik nepirkit "maksiminių", čia apie parkerius šnekėjo, tai kažkaip suglumino nes man atrodo ir ten kokybiškų yra...
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2013 06 27, 23:49)
Mokytoja sako tik nepirkit "maksiminių", čia apie parkerius šnekėjo, tai kažkaip suglumino nes man atrodo ir ten kokybiškų yra...

maximose yra tu paciu, kur ir office1 pardavineja. Svarbiausia, kad parkeris butu su iridzio plunksna. Bent jau as tokiu ieskau. Ir dar, ka pastebejau- sunui patogesni buvo tie, kurie plonesni. Matyt, suimt patogiau. Megstamiausias buvo is maximos pabandymui pirktas sis http://www.jurasta.l...lou-zalias-8513 Tik blogybe ta, kad minksta gumyte jo greit suplista. Tai teko dar keleta veliau pirkt. O pvz sitas jam buvo isvis nepatogus ir rase su juo tik keleta paskutiniu dienu, kai viskas issibaige http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 28, 00:01)
maximose yra tu paciu, kur ir office1 pardavineja. Svarbiausia, kad parkeris butu su iridzio plunksna. Bent jau as tokiu ieskau. Ir dar, ka pastebejau- sunui patogesni buvo tie, kurie plonesni. Matyt, suimt patogiau. Megstamiausias buvo is maximos pabandymui pirktas sis  http://www.jurasta.l...lou-zalias-8513  Tik blogybe ta, kad minksta gumyte jo greit suplista. Tai teko dar keleta veliau pirkt. O pvz sitas jam buvo isvis nepatogus ir rase su juo tik keleta paskutiniu dienu, kai viskas issibaige http://ecx.images-am...L500_AA300_.jpg

Ačiū, tikrai naudinga info smile.gif
Atsakyti
o Tesco i pasta siuncia ar per kurjeriu?
Atsakyti
Kurjeris veža rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 06 28, 00:24)
o Tesco i pasta siuncia ar per kurjeriu?

Visada DPD atveža man smile.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas Vilniuje pirks is gal eu?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 23:46)
Na va, as ne pirma karta girdziu, kad labai nedaug ko reikia, bet man paciai realiai per praeitus metus pirmokui suejo tikrai ne 4 sasiuviniai, o kokiu 20 tikrai, parkeriai maziausiai 5 (tikrai geru gamintoju ir ne patys pigiausi), piestuku gal kokios 5 dezutes ir t.t. Kliju irgi gal 3 didles pakuotes... Zodziu, nepasitvirtino man sita formule  biggrin.gif  O siemet visko reikes dvigubai daugiau  doh.gif

nu sasiuviniu mums prase 4, kai pasibaigs - dapirksim, o del parkeriu - sunus per 4 pradiniu klasiu metus - turejo 2 ir kai isejo i 5 klase ir suprato mokslo metu viduryje kad jau gali tusinukais rasyt - atidaviau juos draugu berniukui, nes tikrai buvo geri - tad dukrai pirkau tuos pacius blush2.gif o ir pigesni jie dabar gerokai nei tada jam mokejau 4u.gif . Piestukus apskritai turim vienus, uzteko darzeliui, uzteks ir pradinems - nes pirkau storus, profesionalius, uz 18 spalvu mokejau virs 40 Lt - bet jie absoliuciai neluzta, neduzta, piesti lengva, nes minksti, spalvos grazios, sunui uzteko nuo darzelio iki 5 klases, dukrai irgi liko nuo darzelio. Kliju - mokytoja sake daugiausiai lipala naudos, kuri pirks litrais pati, bendrai, o tie piestukiniai - siaip turet, kai kazka ant smugio tereiks priklijuot, nu pritruks - dapirksim, bet tikrai neverta apsikraut, nes jie ir uzdziuna stovedami mirksiukas.gif
Papildyta:
va tokie wink.gif
http://www.dagvila.l...13079644401.jpg
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 27, 11:16)
Renku užsakymą is GAP.EU iki 75 eur, kad būtų nemokamas siuntimas, sale prekėm taiko  papildomą -20% ir dar bandysiu gauti -15%.
Esu iš Šilutės, bet galiu persiųsti
Rašyti į AŽ

Labas rytas

ar bandėt, galima du kodus panaudoti?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 23:46)
Na va, as ne pirma karta girdziu, kad labai nedaug ko reikia, bet man paciai realiai per praeitus metus pirmokui suejo tikrai ne 4 sasiuviniai, o kokiu 20 tikrai, parkeriai maziausiai 5 (tikrai geru gamintoju ir ne patys pigiausi), piestuku gal kokios 5 dezutes ir t.t. Kliju irgi gal 3 didles pakuotes... Zodziu, nepasitvirtino man sita formule  biggrin.gif  O siemet visko reikes dvigubai daugiau  doh.gif

Labai jau daug visko sunaudojot biggrin.gif
Aš nupirkau 3 parkerius, herlitz, shneider ir faber castel, visi po metų liko kaip nauji, šiemet pirkt nereikės, rašė pakeisdama pagal nuotaiką, daugiausia su shneider pigiausiu smile.gif, sąsiuvinių pirkau 10 linijom, 10 langeliais, užteko, gal pora dar ir liko, nepažiūrėjau stalčiuj, pieštukai faber castel irgi kaip nauji, tik trumpesni, šiemet nepirksiu naujų, kažkaip pažiūrėjau, kad reikės nupirkt tik klijų, guašo, piešimo lapų, spalvoto popieriaus ir antrokų sąsiuvinukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbotyte @ 2013 06 27, 23:25)
Ne už kalnų rugsėjo pirmoji smile.gif Ar siunčiatės kanceliarines prekes, ar apsimoka? Iš kurių parduotuvių? Ačiū

Prismoj yra gerų firmų priemonių, sulaukiu nuolaidos ir apsiperku biggrin.gif
Atsakyti
Renku SD svarais,Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal patarsit kokia vyrui kuprinę pirkt, nesigaudau jose blush2.gif Susimest šmutkėm su dviračiai važiuojant, ar kad irprie jūros traukiant, kad maišiiukų nereiktų biggrin.gif
Atsakyti