Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 22:21)
Visa beda, kad ieskojau marskineliu kelias dienas iki paraudonavimo, i matalana nesove i galva ilist... Vakar uzsakiau is US po pora ir tokiu nelabai pigiu  doh.gif  O dabar ziuriu, kad matalane, bent jau dukrai, gerokai pigiau prasisukciau  g.gif  Reik eit pakraut gal kasikiuka bent jau ateiciai  biggrin.gif

as dar sita pirkau, bet savaitgali kaimynu mergaites gimtadienis, o dovanos ner... teks atiduot, tad noriu dar vieno g.gif
http://www.matalan.c...uper-style-shop
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif Gal galetumete truputi paaiskinti naujokei? smile.gif Apsipirkau SD, Grand Total €317.72 suma, atsiskaiciau per paypal, na isvertus pagal kursa turejau litais sumoketi apie 1087, bet kazkodel man nuskaiciavo 1144 lt, skambinausi i banka (seb), man paaikino kad cia konvertavimas tiek kainavo, bet kazkaip man cia itartinai didele suma uz konvertavima. Jus kai apsipirkinejat daznai, tai gal galit paaiskinti kaip su tais konvertavimais, ar kazkaip kitaip geriau daryti kad maziau nuskaiciuotu ir pan. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
JurgitaStep, gal paypalu mokejot?
Atsakyti
Neužfiksavot turbūt , Paypale valiutos kurso. smile.gif
Atsakyti
aha, mokejau per paypal. tai man ten pasikeisti nustatymuose valiutas, ar geriau atsiskaitineti kita karta ne per paypal?
Atsakyti
QUOTE(JurgitaStep @ 2013 06 27, 22:45)
aha, mokejau per paypal. tai man ten pasikeisti nustatymuose valiutas, ar geriau atsiskaitineti kita karta ne per paypal?

Reikia uždėt taškiuką, kad atsiskaitot savo banko kursu.
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
tesco uzsakiau 4u.gif
Atsakyti
Ne už kalnų rugsėjo pirmoji smile.gif Ar siunčiatės kanceliarines prekes, ar apsimoka? Iš kurių parduotuvių? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2013 06 27, 23:25)
Ne už kalnų rugsėjo pirmoji smile.gif Ar siunčiatės kanceliarines prekes, ar apsimoka? Iš kurių parduotuvių? Ačiū

Mano paskaiciavimu nelabai apsimoka g.gif reik laukt -40% maximose, o ten jau buna ir gamintoju geru, ir kokybisku, ir pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 23:34)
Mano paskaiciavimu nelabai apsimoka  g.gif  reik laukt -40% maximose, o ten jau buna ir gamintoju geru, ir kokybisku, ir pigiau  mirksiukas.gif

mes jau viska susipirkom - nieko ten labai nereik - ner ko siust - poros parkeriu, piestuku, trintuko, droztuko, liniuotes, penalo, 4 sasiuvinuku, aplankalu, poros papkyciu plonu ir kuprines, ai dar zirkliu, kliju - daug kas is darzelio liko, daug siaip namie turi - tad nepajutom kaip viska jau turim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 23:38)
mes jau viska susipirkom - nieko ten labai nereik - ner ko siust - poros parkeriu, piestuku, trintuko, droztuko, liniuotes, penalo, 4 sasiuvinuku, aplankalu, poros papkyciu plonu ir kuprines, ai dar zirkliu, kliju - daug kas is darzelio liko, daug siaip namie turi - tad nepajutom kaip viska jau turim rolleyes.gif

Na va, as ne pirma karta girdziu, kad labai nedaug ko reikia, bet man paciai realiai per praeitus metus pirmokui suejo tikrai ne 4 sasiuviniai, o kokiu 20 tikrai, parkeriai maziausiai 5 (tikrai geru gamintoju ir ne patys pigiausi), piestuku gal kokios 5 dezutes ir t.t. Kliju irgi gal 3 didles pakuotes... Zodziu, nepasitvirtino man sita formule biggrin.gif O siemet visko reikes dvigubai daugiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 27 birželio 2013 - 22:48