Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

Jau neberenku

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 27, 14:18)
Neužilgo ruošiuosi pirkt http://www.zara.com/uk/ gal yra norinčių jungtis mirksiukas.gif nuo 50 GBP siuntimas UK nemokamas, siūsiuosi per Tukį.

Atsakyti
Kas tesco rubelius vilniuj renkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 06 27, 08:39)
Ar ne per anksti biggrin.gif ?
Kaip gerai, kad dar 2 m iki m-klos blush2.gif

Oi ne tikrai ne per anksti . Pradedu dairytis , nes kad paskui šoko nebūtų, kai reiks viską supirkti mokyklai biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungčiau prie HM
Atsakyti
Gal kam teko iš UK pirkti vaistus, kuriems reikia recepto? mane domina, ar užtenka jiems nusiųsti skanuotą dokumentą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egvi @ 2013 06 27, 19:56)
Kas tesco rubelius vilniuj renkat? 4u.gif

Oliuke renka, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2013 06 27, 20:14)
Oliuke renka,  smile.gif

ir murashe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 06 27, 20:58)
Oi ne tikrai ne per anksti . Pradedu dairytis , nes kad paskui šoko nebūtų, kai reiks viską supirkti mokyklai biggrin.gif

As jau praeita rudeni savo busimai pirmokei kupriniu uzpirkau biggrin.gif Parkeriai, sasiuviniai irgi nupirkti rolleyes.gif Liko dabar tik piesimo visokiu priemoniu nupirkt, nors ir tu, man atrodo kazkur uzslepta nauju dar yra lotuliukas.gif Zodziu, i mokykla kaip ir pasiruose biggrin.gif
Atsakyti
galiu Klaipedoj parinkti Tesco, jei bus norinciu, siusciaus tiesiai i Lietuva
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 27, 21:24)
As jau praeita rudeni savo busimai pirmokei kupriniu uzpirkau  biggrin.gif  Parkeriai, sasiuviniai irgi nupirkti  rolleyes.gif  Liko dabar tik piesimo visokiu priemoniu nupirkt, nors ir tu, man atrodo kazkur uzslepta nauju dar yra  lotuliukas.gif Zodziu, i mokykla kaip ir pasiruose  biggrin.gif

o nenori kokiam matalane pasieksot marskinuku, maikuciu, net sporbaciu ti papigiai yra - ieskau kompanijos blush2.gif nes man iki pilnos laimes tiek betruksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 06 27, 19:33)
Merginos, gal kuri uzsakinesit ASDA maistuka. Labai noreciau prisijungti  4u.gif

gal tyreles? as irgi prisijungciau blush2.gif ar pigiau gaunasi negu LT pardese? g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 06 27, 08:39)
Ar ne per anksti biggrin.gif ?
Kaip gerai, kad dar 2 m iki m-klos blush2.gif

nemano panikei reik kriktaduktes gimtadienis tai nusprendem kad jei nepirkinet s... nupirksim ka naudinga
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 27, 21:35)
o nenori kokiam matalane pasieksot marskinuku, maikuciu, net sporbaciu ti papigiai yra - ieskau kompanijos blush2.gif nes man iki pilnos laimes tiek betruksta 4u.gif

Visa beda, kad ieskojau marskineliu kelias dienas iki paraudonavimo, i matalana nesove i galva ilist... Vakar uzsakiau is US po pora ir tokiu nelabai pigiu doh.gif O dabar ziuriu, kad matalane, bent jau dukrai, gerokai pigiau prasisukciau g.gif Reik eit pakraut gal kasikiuka bent jau ateiciai biggrin.gif
Atsakyti