MAMOS KUR JUS ZIURIT KUPRINES PIRMOKUI TOKIAS APIE 100
QUOTE(ramuniuks1 @ 2013 06 26, 22:00)
Oi man ir gi aktualu
QUOTE(Linute:) @ 2013 06 26, 16:54)
sveikos
gal galit rekomenduoti vaikams kuno prausiklius ir sampunus (reiktu kad nesiveltu plaukuciai) ? is kur uzsakinejate?
gal galit rekomenduoti vaikams kuno prausiklius ir sampunus (reiktu kad nesiveltu plaukuciai) ? is kur uzsakinejate?
mes tai sebamed produkcija naudojam
pirksiu ketvirtadieni 5pounds.com veiksmas kaunas i kitus miestus siunciu, pirksiu 19val
kazkas ieskojo raidziu-formeliu smeliui
http://www.elc.co.uk...default,pd.html
http://www.elc.co.uk...default,pd.html
QUOTE(murashke @ 2013 06 26, 23:23)
Aš ieškojau, Nu ir atmintis
Tik gaila, kad čia jos mažosios, reikėtų didžiųjų gal, kad galutiniai vaiko nesumakaluot
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 26, 22:38)
reikėtų didžiųjų gal, kad galutiniai vaiko nesumakaluot
pasiulymas tik mazosioms
QUOTE(cloudlet @ 2013 06 26, 10:39)
is kur mango koduka gavot? ar cia asmeninis kazkoks?
ne, bendras 6RPRESOUTLET
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 26, 23:38)
Aš ieškojau, Nu ir atmintis
Tik gaila, kad čia jos mažosios, reikėtų didžiųjų gal, kad galutiniai vaiko nesumakaluot
man atrodo, kad atsirinks tie vaikai. Maniskei 3 metai bus, bet atsirenka ne tik mazas/dideles raides dar angliskas/rusiskas ir lietuviskas. Tik sudetinga su lietuviska R vis sako, kad tai rusiska R(ja)
QUOTE(ramuniuks1 @ 2013 06 26, 22:00)
Ar ne per anksti ?
Kaip gerai, kad dar 2 m iki m-klos
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 06 26, 19:33)
as pati turiu reebok, ir pirkau 37.5, nors nesioju 37, manau pamazinti jie:)
dėkui už informaciją, paėmiau 4,5, manau tiks
tikriausiai visos jau gavo ir ishpakavo savo crocsus
Ishpakavau ir as, bet deja neviskas tiko. Gal su kuria nors is jusu viena kitai padesim
Keiciu Crocs band moteriskus W8 (uzsakynejau 38.5), spalva Silver / Charcoal, i bent puse dydzio ar visu dydziu didesnius. Spalva nera labai svarbi. Kad tik moteriska butu.
TAip pat berniukiskus Crocs Band spalva espresso/stucco , dydis C10 (27-28) i C8 (24-25) -spalva berniukiska.