Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Kriiste @ 2013 06 26, 07:36)
o GAP jus taip imat ir perkat ar kainytes kazkokiu koduku grazinates blush2.gif  g.gif

Jei man klausimas, tai nesigražinu, nors labai norėčiau blush2.gif
Bet dabar per sale yra geromis kainomis man viena maikutė. Nenoriu mokėti už siuntimą dar tiek pat, kiek ir ta viena prekė...
Šiaip jie skelbia nuolaidas iki 60 proc., bet kad man jau nieko daugiau nebereikia, tai neieškojau gerų kainų kitoms prekėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2013 06 26, 08:48)
Jei man klausimas, tai nesigražinu, nors labai norėčiau  blush2.gif
Bet dabar per sale yra geromis kainomis man viena maikutė. Nenoriu mokėti už siuntimą dar tiek pat, kiek ir ta viena prekė...
Šiaip jie skelbia nuolaidas iki 60 proc., bet kad man jau nieko daugiau nebereikia, tai neieškojau gerų kainų kitoms prekėms  4u.gif

o man ten aukstokos kainos pasirode, kad ir seilas blush2.gif , netgi stipriai aukstokos unsure.gif Teip perkat perkat - sakau gal kaip pasigrazinat jas, tik as nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 26, 07:56)
o man ten aukstokos kainos pasirode, kad ir seilas blush2.gif , netgi stipriai aukstokos  unsure.gif  Teip perkat perkat - sakau gal kaip pasigrazinat jas, tik as nezinau lotuliukas.gif

Jau gal antrus metus ten perku, esu labai patenkinta vaikiškų rūbų kokybe. Teko keletą kartų pagauti reikalingus dydžius labai, labai geromis kainomis per paskutinius išpardavimus, bet gal tik man taip nepasiseka, bet tikrai geromis kainomis man reikalingų dydžių nebebūna, todėl perku tada, kai randu gerą, nors ir ne pačią, pačią geriausią kainą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2013 06 26, 09:04)
Jau gal antrus metus ten perku, esu labai patenkinta vaikiškų rūbų kokybe. Teko keletą kartų pagauti reikalingus  dydžius labai, labai geromis kainomis per paskutinius išpardavimus, bet gal tik man taip nepasiseka, bet tikrai geromis kainomis man reikalingų dydžių nebebūna, todėl perku tada, kai randu gerą, nors ir ne pačią, pačią geriausią kainą  blush2.gif

taip, kaip kam galbut, bet kad ir tuos dzemperius pernai pirkau ne per seila po 13, o dabar per seila ju kaina 18 lotuliukas.gif , maikute pirkau uz 2, o dabar ji 7 - tad kazkaip buna geru pasiulymu ir ne per seilus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 26, 07:56)
o man ten aukstokos kainos pasirode, kad ir seilas blush2.gif , netgi stipriai aukstokos  unsure.gif  Teip perkat perkat - sakau gal kaip pasigrazinat jas, tik as nezinau lotuliukas.gif

tiesiog yra skirtingu zmoniu biggrin.gif gapo rubai tikrai gerai nesiojas, todel tie, kas megsta kokybe geriau turi kokios zaros ir gapo kelis rubelisu ir tampo, o tie kur visai nesveiki, tai priperka papigiai daug rubu, ir spinta neuzsidaro doh.gif lotuliukas.gif man irgi gap per brangu, nes megstu daug turet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 26, 08:09)
taip, kaip kam galbut, bet kad ir tuos dzemperius pernai pirkau ne per seila po 13, o dabar per seila ju kaina 18 lotuliukas.gif , maikute pirkau uz 2, o dabar ji 7 - tad kazkaip buna geru pasiulymu ir ne per seilus blush2.gif

Sunervinot doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 06 26, 09:09)
tiesiog yra skirtingu zmoniu  biggrin.gif  gapo rubai tikrai gerai nesiojas, todel tie, kas megsta kokybe geriau turi kokios zaros ir gapo kelis rubelisu ir tampo, o tie kur visai nesveiki, tai priperka papigiai daug rubu, ir spinta neuzsidaro  doh.gif  lotuliukas.gif  man irgi gap per brangu, nes megstu daug turet  lotuliukas.gif

nu ne, tai gap irgi gerai, as tik kol kas nematau geru kainu blush2.gif sakau gal kazko nezinau ir yra koks nors kodukas jas pagerinantis, va pvz 40% - su juo tikrai rasciau ka i krepsi kraut lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai Gap pasidare brangokas kai pakeitei kainas is svaru i eurus doh.gif
Kai budavo svarais, tai buvo labai megiama parduotuve, maikuciu ilgom, trumpom rankovem mazikei pirkdavau po 3-4 sv dar su nuolaida, o dabar ziuriu maikes 8-12 eur blink.gif tikrai skirtumas yra doh.gif tympu kainos irgi pasidare dideles, na vienu zodziu, nebepatinka man Gap doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Per kiek laiko ateina siuntinukas is mangooutlet.com ?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 26, 08:13)
nu ne, tai gap irgi gerai, as tik kol kas nematau geru kainu blush2.gif  sakau gal kazko nezinau ir yra koks nors kodukas jas pagerinantis, va pvz 40% - su juo tikrai rasciau ka i krepsi kraut lotuliukas.gif

paskutiniu metu abai mazai kazkaip ir su kodukais nusiima, anksciau tai jo, visai geros kainos budavo, bet paskutiniu metu, tai nieko ten nerandu, isbrange labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 06 26, 09:28)
paskutiniu metu abai mazai kazkaip ir su kodukais nusiima, anksciau tai jo, visai geros kainos budavo, bet paskutiniu metu, tai nieko ten nerandu, isbrange labai  unsure.gif

nieko - sutaupysim, nei cia reik nei ka, o dar brangu lotuliukas.gif
Atsakyti
mango uzsakyta 4u.gif

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 06 25, 22:00)
vis dar renku  biggrin.gif
ir dar renku mangooutlet. siuntima dalinsiu is prekiu skaiciaus, bet ne daugiau nei 2 eur uz preke  ax.gif  krepselius i oliuke@gmail.com

naudosiu papildoma 40% off koduka. Netaiko skyreliui miniprices 4u.gif

http://www.mangooutlet.com/LT/outlet

Renku ASDA. bankas swed. Siuntimas i UK 1 sv/zmogui + siuntimas i LT 8 lt/zmogui. Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintines 1 psl Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)
http://direct.asda.c...default,sc.html
Atsakyti