Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

Sveikos, mergaitės
Padėkite, nes pasimečiau
Vyrui noriu nupirkti kelnes jo liemuo 92 cm, o ūgis 183 cm. Tai kokį man dydį imti?
O dydžius rašo tokius
30W R
30W L
32W R
32W L
34W R
34W L
36W L
36W R
Kaip suprasti tokius dydžius, kaip jie skaičiuojasi pagal mūsų dydžius?
Labai lauksiu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2013 06 25, 20:01)
Sveikos, mergaitės 
Padėkite, nes pasimečiau 
Vyrui noriu nupirkti kelnes jo liemuo 92 cm, o ūgis 183 cm. Tai kokį man dydį imti?
O dydžius rašo tokius
30W R
30W L
32W R
32W L
34W R
34W L
36W L
36W R
Kaip suprasti tokius dydžius, kaip jie skaičiuojasi pagal mūsų dydžius?
Labai lauksiu pagalbos

Pasižiūrėti į dydžių lentelę parduotuvėje, kurioje šie dydžiai. Ir, esant reikalui, išsiversti colius į cm.
Atsakyti
Sveikos,
uzsisakineju is TheBodyShop i Tukio adresa.. Atmete uzsakyma. Gal galite kas nors nukopijuoti laiska angliskai, ka jiems parasyti, kad leistu uzsisakyti? Nes anglu nekertu visai..
Atsakyti
sveiki, atsiprasau kad cia rasau bet net nzn kur rasyt o labai reikia. Gal kas dalyvavot lyderystes forume "Forum One" ir turit issisaugoje elektroninius bilietus ar juos netyciom nusifotografave buciau labai dekinga jei galetumet man persiuti 4u.gif
Atsakyti
vis dar renku biggrin.gif
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 06 25, 09:52)
Renku ASDA. bankas swed. Siuntimas i UK 1 sv/zmogui + siuntimas i LT 8 lt/zmogui. Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintines 1 psl biggrin.gif Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)
http://direct.asda.c...default,sc.html

ir dar renku mangooutlet. siuntima dalinsiu is prekiu skaiciaus, bet ne daugiau nei 2 eur uz preke ax.gif krepselius i oliuke@gmail.com

naudosiu papildoma 40% off koduka. Netaiko skyreliui miniprices 4u.gif

http://www.mangooutlet.com/LT/outlet
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri Kaune renkate E5P?
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2013 06 25, 20:01)
Sveikos, mergaitės 
Padėkite, nes pasimečiau 

MB liemuo 90, ugis 175. Jei nera kitu atsiliepimu (didinti/mazinti) imu 34R, liemuo tip top, ilgi trumpinam.
Atsakyti
Sveiki. Kaune renku Gap.eu iki nemokamo siuntimo. Noriu užsakyti kuo greičiau, kol dar yra prekių. Būtinai parašykite savo telefono numerį ir ką daryti, jeigu kurios nors prekės nebus dydžio, spalvos. Bankas SEB. Į kitus miestus persiųsiu.
Rašykite tik el.paštu r_razina@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 06 25, 21:18)
Sveikos,
uzsisakineju is TheBodyShop i Tukio adresa.. Atmete uzsakyma. Gal galite kas nors nukopijuoti laiska angliskai, ka jiems parasyti, kad leistu uzsisakyti? Nes anglu nekertu visai..

esu kazkieno issisaugojusi:

"Hello,
I want to ask what's wrong with my recent order I've tried to order today (my order was rejected but money for that order are reserved in my bank account).
I made couple orders a few days ago and everything was ok.
It's enough money in my account.
I called to my bank today - they don't find any problems associated with my bank account.

Could you check this case for me please?
Thank you"

"Hello,
I've just log in and couldn't make my first order. The money are reserved in my bank account but your system wrote my order is rejected.

It's enough money in my account.
What could be wrong???

Could you check this case for me please?
Thank you"
Atsakyti
o GAP jus taip imat ir perkat ar kainytes kazkokiu koduku grazinates blush2.gif g.gif
Atsakyti
Renku SD Kaune. Norėčiau užsakyti ketvirtadienį
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 06 25, 23:08)
Sveikos,
Gal kuri Kaune renkate E5P?

drinks_cheers.gif tas pats klausimas ir man aktualus rolleyes.gif
Atsakyti