Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

o ka tam laiske raset? Gal turit kopija kokia angliska doh.gif
Atsakyti
TBS parasiau jau kelis laiskus. Atsakys per 72 valandas doh.gif Durniu laivas ten pas juos. Perku pastoviai, si syki netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 19, 14:02)
Apskritai, ką perkate iš TBS? gal ir man to reikia..? lotuliukas.gif

Geriau nevardinsiu, nes paskui bankrot bus cool.gif
Atsakyti
labas, ar crocs.co.uk siunxia i lietuva ar tik crocs.eu ? ar galima perkant su akcija 4 poros 40 off taikyti ir koduka? kur pigiau butu pirkti eu ar co.uk?
aciu, pirma karta pirkciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 19, 13:45)
TBS parasiau jau kelis laiskus. Atsakys per 72 valandas  doh.gif Durniu laivas ten pas juos. Perku pastoviai, si syki netiko  doh.gif

man pirmą kartą perkant (vakar) leido pirkti. O šiandien vienai mergaitei planavau padėti, tai užsakymo nepriėmė ir pakabino pinigus doh.gif Kur jiems rašyti? norėčiau susitvarkyti, kad bent kitą kartą leistų pirkti doh.gif Nes jei nieko nerašysiu, o užsimanysiu už mėnesio ką nors nusipirkti, turbūt toliau blokuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 06 19, 15:05)
man pirmą kartą perkant (vakar) leido pirkti. O šiandien vienai mergaitei planavau padėti, tai užsakymo nepriėmė ir pakabino pinigus doh.gif Kur jiems rašyti? norėčiau susitvarkyti, kad bent kitą kartą leistų pirkti doh.gif Nes jei nieko nerašysiu, o užsimanysiu už mėnesio ką nors nusipirkti, turbūt toliau blokuos g.gif

Sunku pasakyti kaip bus. Aš pirmus kelis kartus pirkau be problemų, tačiau prieš paskutinį kartą nepraleido, antrą kartą bandžiau, praleido. Dabar vėl bandžiau pirkt - nepraleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 06 19, 13:43)
aš gal irgi noreciau keliu smulkmenu  g.gif

Na, is tu keliu smulkmenu, gavosi daug biggrin.gif
tai jei nieks nerenka, gal noretu kas Vilniuje prisijungti ?
Pirkciau per PA, vieną kartą pirkau-viskas ejosi gerai , bet kai pasiskaitai , tai baisu, kad pinigų neįšaldytu g.gif

beje, gal kas pirkot siuos :
http://www.thebodysh...tcatcode=C_Sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 19 birželio 2013 - 14:33
QUOTE(Eulali @ 2013 06 19, 12:04)
Tai kad išsiųst reikia šiandien ryt, dėl to ir ieškau Vilniuje, kad galima būtų nusipirkt realiu laiku... Žodžiu, galvojau jau visko pas mus yra, pasirodo kai kas dar deficitas smile.gif)

aš turiu
o kodėl būtent tokiame reikia siųst? g.gif
Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2013 06 19, 12:25)
tai del TBS nei viena vilniete nepagelbesit?
000189.gif  000189.gif  000189.gif

galiu nupirkt
Atsakyti
Kaip suprantu, greitu laiku negalesiu pati uzsisakyti is TBS. Tai buciau labai dekinga, jei kas is Kauno priimtu i kompanija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2013 06 19, 14:02)
labas, ar crocs.co.uk siunxia i lietuva ar tik crocs.eu ? ar galima perkant su akcija 4 poros 40 off taikyti ir koduka? kur pigiau butu pirkti eu ar co.uk?

As vakar pirkau is co.uk. Kodukas veikia, viskas praejo sklandziai. Dabar laukiu siuntos, tikiuosi gauti mirksiukas.gif Pigiau is co.uk
Atsakyti
Gal kas pirkot mytoys.de siandien? Nesuprantu vakar rode papildoma nuolaida -30% kur vasarinis sale, o siandien jau neberodo. Ta akcija rodo, bet krepselyje nepritaiko. Idomu jie ten ka nors keicia ar jau nebebus tos nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2013 06 19, 15:02)

bet juk visada galima pasibandyti pačiai drinks_cheers.gif susivedat duomenis ir matot ar siunčia wink.gif Na kažkaip manau greičiau pasibandyti pačiam, nei laukti ats ax.gif
tas pats ir su kodukais smile.gif
o dėl kainų- tai paimkit tą patį modeliuką eu ir co.uk ir pasiskaičiuokit pagal kursą smile.gif Labai įvairiai būna smile.gif

ir neužmėtykit manęs akmenimis biggrin.gif

QUOTE(asedita @ 2013 06 19, 15:46)
Pigiau is co.uk

ne visada wink.gif 4u.gif
Atsakyti