Gal kas ruošiasi pirkti iš e5p ir SD Panevėžyje? Norėčiau jungtis
Gal dar kam Kaune crocsu reikia? Renku uzsakyma
QUOTE(Asstule @ 2013 06 23, 10:59)
Priimsiu i crocs.co.uk krepsiuka kelias poras crocsiuku is Kauno
JAU UZSAKIAU
Ar Vilniuje jau visos apsirupino croksais?
sugalvojau paskutine diena kad ir man reikia. Priims kas nors su viena pora Vilniuje is eu pusl?
sugalvojau paskutine diena kad ir man reikia. Priims kas nors su viena pora Vilniuje is eu pusl?
QUOTE(adžani @ 2013 06 23, 11:20)
Pasidariau pati užsakymą, tik klausymas per ką jie juos atveš.
Atveža DPD, anąkart man nė nepaskambino, nebuvau namuose, pasižiūrėjau sekimą, rodo kad pristatyta, radau telefoną, pakėliau šaršalą, pasirodo kaimynams atidavė . Tai gerai, kad mes gerai sutariam. Tik teko šampaną atidaryt, aplaistyt pirkinius . Dabar irgi manau būsiu išvykus, kai atgabens, atostogos prasideda , reiks prašyt kaimynų kad priimtų.
QUOTE(Maja Di @ 2013 06 23, 13:02)
Atveža DPD, anąkart man nė nepaskambino, nebuvau namuose, pasižiūrėjau sekimą, rodo kad pristatyta, radau telefoną, pakėliau šaršalą, pasirodo kaimynams atidavė . Tai gerai, kad mes gerai sutariam.
Tikiuosi mano kaimynams nepaliks nėra jie kažkokie labai blogi, bet vis tiek nesinorėtų, kad apkrautų svetimus žmones.
QUOTE(Taniu @ 2013 06 23, 12:40)
Ar Vilniuje jau visos apsirupino croksais?
Galiu priimti, bet užsakinėsiu iš crocs.co.uk
Jei dar kas norėtų, tai rašykit eglynas@gmail.com - maždaug už poros val planuoju tvirtint užsakymą. Vilnius
QUOTE(Asstule @ 2013 06 23, 09:14)
JAU UZSAKIAU
ir nebuvo problemu su kortele is eu.? nes neprijama vistiek
QUOTE(pupyte_ @ 2013 06 23, 17:30)
ir nebuvo problemu su kortele is eu.? nes neprijama vistiek
Man priimė, mokėjau su mylimiausia.
QUOTE(adžani @ 2013 06 23, 14:32)
Man priimė, mokėjau su mylimiausia.
debetine ar kreditine? nes ir ta ir kita bando ir nieko
QUOTE(pupyte_ @ 2013 06 23, 17:34)
debetine ar kreditine? nes ir ta ir kita bando ir nieko
Debetinė.