Noreciau jungtis prie crocsiuku (is Vilniaus), gal kam truksta?
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 14:56)
Galvoju ar DHL nepradejo piknaudziauti , nes pagal sekimo nuoroda rodo kad kurjeris pristato , o siuntinys 10kg
Kaizkaip Mytoys si karta siunta padalino du siuntinius vieno gavau lapuka kitas keli
Kaizkaip Mytoys si karta siunta padalino du siuntinius vieno gavau lapuka kitas keli
Man paskutini siuntini irgi isskaide, bet ir buvo siunciami dideli daiktai (vienas buvo 11 kg ir kitas 17 kg), bet abu vistiek pristate i namus. Priestai siunciau pagal gabaritus maza siuntinuka, tai irgi pasiskambino ir pristate
19d. body shop neleido man pirkti. parasiau jiems laiska, kad neblokuotu mano korteles. vakar gavau atsakymas, cia viena eilute is laisko:
The difficulties with Your order have been investigated and You will be able to continue with Your online purchase in 24h to 48h.
Jeigu dabar bandysiu pirkti ar praleis mano uzsakyma? Ar geriau palaukti 48 val. nuo laisko gavimo? Gal atsakysite kas susidurete su tuo?
The difficulties with Your order have been investigated and You will be able to continue with Your online purchase in 24h to 48h.
Jeigu dabar bandysiu pirkti ar praleis mano uzsakyma? Ar geriau palaukti 48 val. nuo laisko gavimo? Gal atsakysite kas susidurete su tuo?
Ieškau vėl 3 merginų su 3 porom crocsų arba vienos iš karto su trim . Turiu 20% kodą.
Galiu persiųsti.
į až.
Galiu persiųsti.
į až.
QUOTE(adžani @ 2013 06 22, 19:15)
Ieškau vėl 3 merginų su 3 porom crocsų arba vienos iš karto su trim . Turiu 20% kodą.
Galiu persiųsti.
į až.
Galiu persiųsti.
į až.
Prisijunkite kas nors skubiai su viena pora.
QUOTE(adžani @ 2013 06 22, 20:40)
Prisijunkite kas nors skubiai su viena pora.
Parasiau jei dar spejau
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 06 22, 18:52)
Man paskutini siuntini irgi isskaide, bet ir buvo siunciami dideli daiktai (vienas buvo 11 kg ir kitas 17 kg), bet abu vistiek pristate i namus. Priestai siunciau pagal gabaritus maza siuntinuka, tai irgi pasiskambino ir pristate
nu idomu lauksiu antradienio ir bandysiu skambinti ir klausti matau kad tel numeriukas neuzrasytas gal todel
Gal butu norinciu siandien GAP -35 PROC. SALE prekems
Renku iki 75 svaru,kad gautusi nemokamas siuntimas
KAUNAS
Renku iki 75 svaru,kad gautusi nemokamas siuntimas
KAUNAS
Mergaites kur GAP gauti papildoma koduka
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 21:36)
nu idomu lauksiu antradienio ir bandysiu skambinti ir klausti matau kad tel numeriukas neuzrasytas gal todel
Pas mane vieną kartą neskambinęs užnešė, nors numeris buvo. Čia matyt pritingėjo
QUOTE(anna86 @ 2013 06 23, 10:50)
Pas mane vieną kartą neskambinęs užnešė, nors numeris buvo. Čia matyt pritingėjo
Numerio daznai nebuna , bet visada pristato gal tikrai patingejo