Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

Noreciau jungtis prie crocsiuku (is Vilniaus), gal kam truksta?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 14:56)
Galvoju ar DHL nepradejo piknaudziauti  g.gif , nes pagal sekimo nuoroda  rodo kad kurjeris pristato  g.gif , o siuntinys 10kg  doh.gif  doh.gif
Kaizkaip Mytoys si karta siunta padalino  du siuntinius  g.gif vieno gavau lapuka kitas keli  smile.gif

Man paskutini siuntini irgi isskaide, bet ir buvo siunciami dideli daiktai (vienas buvo 11 kg ir kitas 17 kg), bet abu vistiek pristate i namus. Priestai siunciau pagal gabaritus maza siuntinuka, tai irgi pasiskambino ir pristate ax.gif
Atsakyti
19d. body shop neleido man pirkti. parasiau jiems laiska, kad neblokuotu mano korteles. vakar gavau atsakymas, cia viena eilute is laisko:
The difficulties with Your order have been investigated and You will be able to continue with Your online purchase in 24h to 48h.
Jeigu dabar bandysiu pirkti ar praleis mano uzsakyma? Ar geriau palaukti 48 val. nuo laisko gavimo? Gal atsakysite kas susidurete su tuo? ax.gif
Atsakyti
Ieškau vėl 3 merginų su 3 porom crocsų arba vienos iš karto su trim biggrin.gif . Turiu 20% kodą.
Galiu persiųsti.
į až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 22 birželio 2013 - 18:27
QUOTE(adžani @ 2013 06 22, 19:15)
Ieškau vėl  3 merginų su 3 porom crocsų arba vienos iš karto su trim  biggrin.gif . Turiu 20% kodą.
Galiu persiųsti.
į až.

Prisijunkite kas nors skubiai su viena pora. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 06 22, 20:40)
Prisijunkite kas  nors skubiai su viena pora.  4u.gif

Parasiau jei dar spejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 06 22, 18:52)
Man paskutini siuntini irgi isskaide, bet ir buvo siunciami dideli daiktai (vienas buvo 11 kg ir kitas 17 kg), bet abu vistiek pristate i namus. Priestai siunciau pagal gabaritus maza siuntinuka, tai irgi pasiskambino ir pristate  ax.gif

nu idomu lauksiu antradienio ir bandysiu skambinti ir klausti g.gif matau kad tel numeriukas neuzrasytas g.gif gal todel g.gif
Atsakyti
Gal yra renkanciu is crocs.co.uk? Tiktu bet kuris miestas, jei sutiktumete persiusti i Klaipeda. Nors ka tik surinkau EU, bet UK radau laaabai norimus batus doh.gif
Atsakyti
Gal butu norinciu siandien GAP -35 PROC. SALE prekems

Renku iki 75 svaru,kad gautusi nemokamas siuntimas

KAUNAS
Atsakyti
Mergaites kur GAP gauti papildoma koduka blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 21:36)
nu idomu lauksiu antradienio ir bandysiu skambinti  ir klausti  g.gif  matau kad  tel numeriukas neuzrasytas  g.gif  gal todel  g.gif

Pas mane vieną kartą neskambinęs užnešė, nors numeris buvo. Čia matyt pritingėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2013 06 23, 10:50)
Pas mane vieną kartą neskambinęs užnešė, nors numeris buvo. Čia matyt pritingėjo g.gif

Numerio daznai nebuna , bet visada pristato ax.gif gal tikrai patingejo biggrin.gif
Atsakyti