Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 12:11)
Merginos nuo kada Mytoys siuntinukus reik atsiimti paste  g.gif gavau lapuka  g.gif

Siunciausi pres 2 men., tai irgi paste reikejo atsiimti 4u.gif
Atsakyti
Renku TESCO drabužius. siusiu tiesiai į LT 4u.gif
Kretinga, būnu ir Klaipėdoje jeigu ne skubu 4u.gif galiu persiųsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 13:11)
Merginos nuo kada Mytoys siuntinukus reik atsiimti paste  g.gif gavau lapuka  g.gif

Man visada i namus atveza g.gif sakiau gal mazu neveza i namus, bet esu gavus ir mazus i vieta g.gif
Atsakyti
Noreciau prisijungti prie uzsakymo is crocs.co.uk, Vilnius.
Arba galiu pati parinkti, turiu -20% koduka.
deinekollegin@yahoo.de
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 06 22, 15:40)
Man visada i namus atveza  g.gif sakiau gal mazu neveza i namus, bet esu gavus ir mazus i vieta  g.gif

Galvoju ar DHL nepradejo piknaudziauti g.gif , nes pagal sekimo nuoroda rodo kad kurjeris pristato g.gif , o siuntinys 10kg doh.gif doh.gif
Kaizkaip Mytoys si karta siunta padalino du siuntinius g.gif vieno gavau lapuka kitas keli smile.gif
Atsakyti
Galiu vienai ar dviem kaunietėm užsakyti iš TBS, pamačiau , kad ne tą antakių tvarkymo rinkinuką užsisakiau, tai dabar reik imti kitos spalvos. doh.gif
Na arba su ta viena kelis gramus sveriančia prekyte galėčiau prisijungti prie ko nors 4u.gif
Atsakyti
turejau proga siand pasimatuoti sexy flipus, W7 labai per mazi, nuo W10 lieka gera 1cm uzkulneje, jeigu pirsta stumiu iki priekio........dabar ir nzn ka imt W8 ar W9....visi kiti W8 tinka. Mano koja plati....
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 22, 13:11)

Praeita savaite gavau is Mytoys, isskaide i du siuntinius ir abu pristate i namus. Bet va su siuntimu tai isejo, irasiau as ta koda, maciau, kad buvo parasyta jog minusuoja 10EUR, o kai uzsakiau jau nebebuvo to iraso ir paskaiciavo pilna siuntima doh.gif

Gal kas gali pasakyti ar Asda moteriski dydziai atitinka ar didinti?
Atsakyti
Kiek pirkau, tai didinti 4u.gif
Atsakyti
nu jou, kaip visada "paskutiniam parsui papas prie siknos"..kol svajojau dalies to ko noriu jau nera.....
Atsakyti
galiu uzsakyti 2 poras crocs.eu arba jungiuosi....
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 22, 15:22)
Galiu vienai ar dviem kaunietėm užsakyti iš TBS, pamačiau , kad ne tą antakių tvarkymo rinkinuką užsisakiau, tai dabar reik imti kitos spalvos.  doh.gif
Na arba su ta viena kelis gramus sveriančia prekyte galėčiau prisijungti prie ko nors  4u.gif

neberenku, jungiuosi prie vienos mamytės 4u.gif
Atsakyti