Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Audry @ 2013 06 21, 22:49)
man neiišsiuntė body butter kelių rūšių (kur 200 ml po 3 sv buvo) doh.gif Jei kas užsipirkę per daug, pasiūlykit prašau 4u.gif
Tiesa, svoris siuntinio tai nustebino -5,5 kg doh.gif Iš kur ten tiek net neįsivaizduoju -keli dušo kremai, keli rinkiniai ir keli sviestai g.gif

va va, ir man TBS neįdėjo kelių rūšių sviestų po 3 sv., pvz. Sweet Lemon, kuris niekad nebuvo out of stock, o dar ir dabar tebėra prekyboje likęs ko gero vienintelis iš tų, kur po 3 sv. buvo galima įsigyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 21, 23:29)
Tai taip, jums pritariu, akd tie rinkiniai nemažai sveria
Papildyta:

Ai, nelabai kreipkit dėmesio į svorį, kai pa gaus, na jei per juos pirkot, pasvers ir parašys. TBS dažnai tą 15kg parašo.

Ačiū, nuraminot, o tai aš sau galvą sukau, iš kur tiek svorio g.gif pirkau per tukį, bet ir ten pasvers smile.gif
Toms, kurioms rašo prie prekių nuliukus, gal įsivėlė sistemoje klaida, ir gausite visas prekes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 22 birželio 2013 - 06:23
Glabas rytas, gal kas jungtusi Crocs Alytuje?
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 22, 07:17)
Ačiū, nuraminot, o tai aš sau galvą sukau, iš kur tiek svorio g.gif pirkau per tukį, bet ir ten pasvers smile.gif
Toms, kurioms rašo prie prekių nuliukus,  gal įsivėlė sistemoje klaida, ir gausite visas prekes g.gif

buna, kad uzkrauna ta svori keliu pirkusiu, n kartu taip buvo man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 22, 00:29)

Ai, nelabai kreipkit dėmesio į svorį, kai pa gaus, na jei per juos pirkot, pasvers ir parašys. TBS dažnai tą 15kg parašo.

Mano paskutini siuntinuka irgi rase 15kg doh.gif o buvo 4kg biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 22, 08:17)
Toms, kurioms rašo prie prekių nuliukus,  gal įsivėlė sistemoje klaida, ir gausite visas prekes g.gif

Nemanau g.gif ne tik nuliukus raso bet ir pinigeliu maziau nuskaite doh.gif
Atsakyti
http://www.crocs.eu/...i...s=460&sid=m

koks vidpadis gal zinote? nes nesioju 38-39, bet pagal ju matavimus reiktu 39.5, kad atitiktu 25.3 peda....
Atsakyti
Bijau patarti, o išmatuoti neturiu dabar galimybės. Bet nešiojančiai 38 dydi paprastai, šitie W7 tiko. Gal, kad atviri..
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2013 06 22, 10:44)
http://www.crocs.eu/...i...s=460&sid=m
koks vidpadis gal zinote? nes nesioju 38-39, bet pagal ju matavimus reiktu 39.5, kad atitiktu 25.3 peda....

su tais per pirsta labai priklauso nuo jusu pedos formos, nes pvz pas mane pirstai trumpi, tai norint kad peda tilptu i bata - ju reik didesniu, aisku priekyje atlieka daaaaug vietos doh.gif , bet jei pagal ilgi imt - uztektu dydziu mazesniu, tik kai tas tarpupirsti sulaiko - vietos lieka tiek pat daug, uztat kulnas zeme velkas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 22, 12:13)
su tais per pirsta labai priklauso nuo jusu pedos formos, nes pvz pas mane pirstai trumpi, tai norint kad peda tilptu i bata - ju reik didesniu, aisku priekyje atlieka daaaaug vietos doh.gif , bet jei pagal ilgi imt - uztektu dydziu mazesniu, tik kai tas tarpupirsti sulaiko - vietos lieka tiek pat daug, uztat kulnas zeme velkas blush2.gif

aš per pirštą ir crocsų pirkau kitokio modelio , bet pas mane 37-38dydis labiau , tai w7 tip top atitiko g.gif bet čia grynai su tuo pataikymu laimės dalykas... kitų modelio crocsus kiek parsisiuntus tai teko visus parduoti apie 4 poras ... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 22, 12:19)
aš per pirštą ir crocsų pirkau kitokio modelio , bet pas mane 37-38dydis labiau , tai w7  tip top atitiko  g.gif bet čia grynai su tuo pataikymu laimės dalykas... kitų modelio crocsus kiek parsisiuntus tai teko visus parduoti apie 4 poras ...  doh.gif  lotuliukas.gif

as per pirsta irgi dvejus turiu, bet skirtingu modeliu, tai va vienu 38, o kitu 39,5 rolleyes.gif abejus pirkau is antro karto lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas turiu atliekamą crocs koduką 20 proc. ax.gif Galiu užsakyti bendrai, aš Panevėžyje 4u.gif
Atsakyti
Merginos nuo kada Mytoys siuntinukus reik atsiimti paste g.gif gavau lapuka g.gif
Atsakyti