Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(zebriuk @ 2013 06 21, 17:48)
Sveikos, gal jau esat isbandziusios crocs Women’s Adrina Bubbles Flip modeliuka?
http://www.crocs.co....a...twear&sid=w
idomu kaip ju dydziai? ar nepamazinti
aciu atsakiusioms  4u.gif

Laba,
Kaip tik siais metais jomis dziaugiuosi thumbup.gif Tik pirmiausia namuose panesiojau, nes tryne siek tiek antraji pirstuka verysad.gif Bet per pora savaiciu prasitampe ir viskas db ciki su pirstuku. Bet vat prasitampe gumos, tai nebelabai laikosi uz kulniuko.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 21, 21:32)
jų puslapyje irgi skaičiukai, tai tikiuosi gauti viską smile.gif įdomiai gaunasi, vieniems viską išsiunčia, kitiems ne g.gif

man neiišsiuntė body butter kelių rūšių (kur 200 ml po 3 sv buvo) doh.gif Jei kas užsipirkę per daug, pasiūlykit prašau 4u.gif
Tiesa, svoris siuntinio tai nustebino -5,5 kg doh.gif Iš kur ten tiek net neįsivaizduoju -keli dušo kremai, keli rinkiniai ir keli sviestai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 06 21, 22:49)
man neiišsiuntė body butter kelių rūšių (kur 200 ml po 3 sv buvo) doh.gif Jei kas užsipirkę per daug, pasiūlykit prašau 4u.gif
Tiesa, svoris siuntinio tai nustebino -5,5 kg doh.gif Iš kur ten tiek net neįsivaizduoju -keli dušo kremai, keli rinkiniai ir keli sviestai g.gif

rinkiniai nemažai sveria. aš irgi sviestų nemažai ėmiau, visus išsiuntė ax.gif Pasižiūrėjau trackinge savo svorį - 20 prekių (tarp jų vienas rinkinys, kitos pavienės) 15.00 kgs blink.gif čia 15 kilogramų blink.gif Ko tai labai jau daug atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 21 birželio 2013 - 22:06
Tesiant crocsu tema, paprotinkit, prasau, ka tureciau daryti g.gif
Uzsisakiau is crocs.eu 14d., bet dar rodo account'e, kad net neissiusta unsure.gif Tuo tarpu 18 d. uzsakymas is crocs.co.uk. jau siandien issiustas. Tai gal man jau ka nors rasyti crocs.eu? Pinigeliai tai nuskaiciuoti..
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 21, 22:59)
rinkiniai nemažai sveria. aš irgi sviestų nemažai ėmiau, visus išsiuntė ax.gif

Tie rinkiniai kur su gražia dėžute, tai sveria apie 800g. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2013 06 21, 23:02)
Tesiant crocsu tema, paprotinkit, prasau, ka tureciau daryti  g.gif
Uzsisakiau is crocs.eu 14d., bet dar rodo account'e, kad net neissiusta  unsure.gif Tuo tarpu 18 d. uzsakymas is crocs.co.uk. jau siandien issiustas. Tai gal man jau ka nors rasyti crocs.eu? Pinigeliai tai nuskaiciuoti..

galit užklausti rolleyes.gif bet šiaip tai turėtų būti išsiuntę arba išsiųs...gal kas kur užsimetė smile.gif nes šiaip galit gauti vėliau nuorodą, arba kartais jos net negauti, bet gausit batus 4u.gif kartais netyčiom neišsiunčia tracking numberio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 21, 23:05)
Tie rinkiniai kur su gražia dėžute, tai sveria apie 800g. ax.gif

na tai jei jie keli kaip kad rašo, dar plius kitos prekytės, dar dėžė, dėžėje susmulkinto kartono pridėta, ir susidaro svoris
Atsakyti
Panos, gerai supratau, kad siuntimas E5P kainuoja 6.8sv.?
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 06 21, 23:11)

lyg ir 15.99 svaru, jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 21, 23:09)
na tai jei jie keli kaip kad rašo, dar plius kitos prekytės, dar dėžė, dėžėje susmulkinto kartono pridėta, ir susidaro svoris

Tai taip, jums pritariu, akd tie rinkiniai nemažai sveria
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 21, 22:59)
Pasižiūrėjau trackinge savo svorį - 20 prekių (tarp jų vienas rinkinys, kitos pavienės) 15.00 kgs blink.gif  čia 15 kilogramų blink.gif  Ko tai labai jau daug atrodo g.gif

Ai, nelabai kreipkit dėmesio į svorį, kai pa gaus, na jei per juos pirkot, pasvers ir parašys. TBS dažnai tą 15kg parašo.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 06 21, 22:11)

teisingai pasake 15.99
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 21, 19:00)
pernai pirkau smile.gif ir klaidą padariau,nes pasiėmiau kelionei biggrin.gif tai pirmą dieną su jais visą Berlyną apieti turėjau...tai labai nutrynė tarpupirštį tarp nykščio ir antro pirštuko, tai supykusi pardaviau  biggrin.gif  čia matyt vienintelis modelis, kurio neprisijaukinau...bet gal jis ir neskirtas turistiniam žygiams  4u.gif

QUOTE(xvoveriux @ 2013 06 21, 22:48)
Laba,
Kaip tik siais metais jomis dziaugiuosi  thumbup.gif Tik pirmiausia namuose panesiojau, nes tryne siek tiek antraji pirstuka  verysad.gif Bet per pora savaiciu prasitampe ir viskas db ciki su pirstuku. Bet vat prasitampe gumos, tai nebelabai laikosi uz kulniuko..  verysad.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti