Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 21, 09:48)
Na va, dar viena liga, kuria neužsikrėčiau, matyt skiepijo mane vaikystėj, tik ne nuo visų pirkinių. Šiemet gegužę Stokholme buvau, HM kaip ir gimtinė, užėjau ir išėjau, nu nieks neužkabino, kažkokie skudurėliai, o pernai vasarą Berlyno HM-ą lankiau, tai ir išpardavimai vyko, ale nusigriebiau tik vieną papinyką ir tai nepasakyčiau, kad jis mane žavi  g.gif 
Atsiprašau HM-o gerbėjų, pasenau, matyt, o gal nuo karščio smegenėlės lydosi biggrin.gif

As kai pas drauge nuskrendu i Airija, tai visada uzeinu i Hm, tik kad mazai ka nusiperku, man irgi iejus vos ne viskas kaip skudureliai atrodo, o vat kai online perku, tai issirenku nemazai biggrin.gif Nu bet online ir kainos visai kitokios, o Airijoj tai brangu, tai tikrai tie skudureliai ten nepatrauklus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 06 21, 11:02)
Būtų gal ir neblogai..vis bandžiau atsispirti, bet baigiu palūžti  smile.gif
Gal turit 20proc nuolaidą? nes aš jau savo rezervus esu išnaudojus sad.gif

Neturiu. Ir mano rezervai isnaUdiri. Mastau kur ta nuolaida ispest. Junkites 4u.gif
Atsakyti
As turiu koduka jei kam reikia crocs 4u.gif i AZ parasykit.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 06 21, 11:02)
Būtų gal ir neblogai..vis bandžiau atsispirti, bet baigiu palūžti  smile.gif
Gal turit 20proc nuolaidą? nes aš jau savo rezervus esu išnaudojus sad.gif

Jau turiu! thumbup.gif
Na stai, ir ledevil dar siulo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 21 birželio 2013 - 13:29
QUOTE(ledevil @ 2013 06 21, 14:26)
As turiu koduka jei kam reikia crocs  4u.gif  i AZ parasykit.

NEBETURIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 06 21, 14:15)
As kai pas drauge nuskrendu i Airija, tai visada uzeinu i Hm, tik kad mazai ka nusiperku, man irgi iejus vos ne viskas kaip skudureliai atrodo, o vat kai online perku, tai issirenku nemazai  biggrin.gif   Nu bet online ir kainos visai kitokios, o Airijoj tai brangu, tai tikrai tie skudureliai ten nepatrauklus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , nes online ir patraukliau visas asortimentas atrodo , bet gyvai nieko isskirtinio .Cia as is apziuretu gyvai HM Stokholme, Suvalkuose ir Rygoje uždejau nuosprendi irgi ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 21 birželio 2013 - 14:01
Siulau kaunietems jungtis prie GAP. Nuolaida sale prekem 20 proc + 15 proc. (tik is sale skyriaus taiko, nors kaina raudona, bet siame skyriuje nera, tai nesitaiko. )
Atsakyti
Gal kas Vilniuj priimtu su crocs bent dviem porom 4u.gif
Atsakyti
laba, o gal esat pirkusios iš cocktailcosmetics.co.uk? Norėčiau užsisakyti, bet kažin ar patikimas čia tas puslapis;/
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2013 06 21, 12:21)
koks dydis atitinka 41 puslapyje crocs.co.uk. aciu
ka cia man rinktis jei mano koja 41 dydzio, noreciau crocs retro flip wedge ir crocs retro flip . Prasau padekit susigaudyti 4u.gif

merginos tai kazin niekas negalit pagelbeti ax.gif blush2.gif
Atsakyti

As taip pat viena preke prideciau smile.gif

QUOTE(egvi @ 2013 06 21, 15:01)
Gal kas Vilniuj priimtu su crocs bent dviem porom  4u.gif

Atsakyti
Sveiki.Gal kas priimtu su vienai crocsiukais.Gal kam truksta tik tiek.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti