Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

4u.gif , Merginos, imeskite kuri galite crocsiuku 20% nuolaidele, ko tai antra diena man jos neduoda... As apie eurini varinanta kalbu. Dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 06 21, 11:19)
4u.gif , Merginos, imeskite kuri galite crocsiuku 20% nuolaidele, ko tai antra diena man jos neduoda... As apie eurini varinanta kalbu. Dekui ax.gif

pagrindinio puslapio apačioj yra langelis paštui užregistruoti, kad gautum naujienlaiškį. Tai suvesk bet kurį turimą e pašto adresą ir gausi koduką 4u.gif aš vakar irgi susikūriau acountą euriniam puslapy, o nuolaidos taip ir nesulaukiau. Tai šiandien kitu adresu užsisakiau naujienlaiškį ir iškart gavau nuolaidos kodą smile.gif nereikėjo net kito acounto kurti
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 06 21, 12:26)
pagrindinio puslapio apačioj yra langelis paštui užregistruoti, kad gautum naujienlaiškį. Tai suvesk bet kurį turimą e pašto adresą ir gausi koduką 4u.gif aš vakar irgi susikūriau acountą euriniam puslapy, o nuolaidos taip ir nesulaukiau. Tai šiandien kitu adresu užsisakiau naujienlaiškį ir iškart gavau nuolaidos kodą smile.gif nereikėjo net kito acounto kurti

Bandau, dekui. 4u.gif Nors jau vedziau jiems savo el.pasta, bet virsuje... g.gif
Atsakyti
Gal žinote su kokiu kuponu ar ir rekomendacijos kodu galima gauti maksimalią nuolaidą buyincoins?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 21, 09:45)
Merginos, atleiskit, kad ne į temą 4u.gif
parsisiunčiau tokį kondicionierių, tik nežinau, ar reikia nuplauti ar ne? g.gif Mat neikur nerandu info. Gal kas turite? g.gif
user posted image

Aš tai nuplaudavau 4u.gif Bet tiksliai nežinau ar gerai dariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 06 21, 10:35)
Renku crocs.eu, su 40 ir 20 proc nuolaida. Kaina gaunasi pie 50 proc mažesnė 4u.gif
Pati išsirinkau vieną porą, reik dar trijų.
Vilnius

surinkom užsakymą, daugiau nebesiųskit 4u.gif
Atsakyti
Mergnos, o crocs taiko nuolaida outlet prekems?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2013 06 21, 11:52)
Mergnos, o crocs taiko nuolaida outlet prekems?

taiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 06 21, 11:58)

Aciukas smile.gif
Atsakyti
koks dydis atitinka 41 puslapyje crocs.co.uk. aciu
ka cia man rinktis jei mano koja 41 dydzio, noreciau crocs retro flip wedge ir crocs retro flip . Prasau padekit susigaudyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere16: 21 birželio 2013 - 12:28
Ar MEXX perkate be tarpininkiu:)
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2013 06 21, 11:22)
Mergaites, kurios nesenai pirkot is fragrancedirect.co.uk, per kiek laiko gavote siuntini? ax.gif

Užsisakiau birželio 5 d. -gavau 17 d.
Atsakyti