QUOTE(japoniuke1 @ 2013 06 21, 11:19)
, Merginos, imeskite kuri galite crocsiuku 20% nuolaidele, ko tai antra diena man jos neduoda... As apie eurini varinanta kalbu. Dekui
pagrindinio puslapio apačioj yra langelis paštui užregistruoti, kad gautum naujienlaiškį. Tai suvesk bet kurį turimą e pašto adresą ir gausi koduką aš vakar irgi susikūriau acountą euriniam puslapy, o nuolaidos taip ir nesulaukiau. Tai šiandien kitu adresu užsisakiau naujienlaiškį ir iškart gavau nuolaidos kodą nereikėjo net kito acounto kurti
QUOTE(Tutti @ 2013 06 21, 12:26)
pagrindinio puslapio apačioj yra langelis paštui užregistruoti, kad gautum naujienlaiškį. Tai suvesk bet kurį turimą e pašto adresą ir gausi koduką aš vakar irgi susikūriau acountą euriniam puslapy, o nuolaidos taip ir nesulaukiau. Tai šiandien kitu adresu užsisakiau naujienlaiškį ir iškart gavau nuolaidos kodą nereikėjo net kito acounto kurti
Bandau, dekui. Nors jau vedziau jiems savo el.pasta, bet virsuje...
Gal žinote su kokiu kuponu ar ir rekomendacijos kodu galima gauti maksimalią nuolaidą buyincoins?
QUOTE(deltadu @ 2013 06 21, 09:45)
Merginos, atleiskit, kad ne į temą
parsisiunčiau tokį kondicionierių, tik nežinau, ar reikia nuplauti ar ne? Mat neikur nerandu info. Gal kas turite?
parsisiunčiau tokį kondicionierių, tik nežinau, ar reikia nuplauti ar ne? Mat neikur nerandu info. Gal kas turite?
Aš tai nuplaudavau Bet tiksliai nežinau ar gerai dariau
QUOTE(Tutti @ 2013 06 21, 10:35)
Renku crocs.eu, su 40 ir 20 proc nuolaida. Kaina gaunasi pie 50 proc mažesnė
Pati išsirinkau vieną porą, reik dar trijų.
Vilnius
Pati išsirinkau vieną porą, reik dar trijų.
Vilnius
surinkom užsakymą, daugiau nebesiųskit
Mergnos, o crocs taiko nuolaida outlet prekems?
QUOTE(juratema @ 2013 06 21, 11:52)
Mergnos, o crocs taiko nuolaida outlet prekems?
taiko
koks dydis atitinka 41 puslapyje crocs.co.uk. aciu
ka cia man rinktis jei mano koja 41 dydzio, noreciau crocs retro flip wedge ir crocs retro flip . Prasau padekit susigaudyti
ka cia man rinktis jei mano koja 41 dydzio, noreciau crocs retro flip wedge ir crocs retro flip . Prasau padekit susigaudyti
Ar MEXX perkate be tarpininkiu:)
QUOTE(shimmer @ 2013 06 21, 11:22)
Mergaites, kurios nesenai pirkot is fragrancedirect.co.uk, per kiek laiko gavote siuntini?
Užsisakiau birželio 5 d. -gavau 17 d.