mergaitės, gal kam teko SD daryti nekokybiškos prekės (mano atveju batų) grąžinimą?
kaip sekėsi?
ačiū už betkokią info
Gal kuri kaunietė pirksis crocs?Prisijungčiau:)
QUOTE(natina @ 2013 06 21, 00:37)
Tbs is 4 prekiu 1 tesugebejo issiust : oh se tau ir seilas
mano uzsakymai irgi , po kelis daiktus issiusta
QUOTE(erikaa @ 2013 06 21, 07:30)
Sveikos, gal kas renkate GAP? Yra kodukas nuo sale -20, ir dar turiu papildoma -15 koduka, labai noreciau prisijungti su viena preke
Galeciau ir pati nupirkti jei kas prisijungtu deliveriui pasidalinti jei nesusirinktu iki free
QUOTE(anna86 @ 2013 06 21, 09:38)
16 d. užsakymas iš co.uk pajudėjo 19 d. trackingą gavau 20 dieną.
oho ilgokai
Merginos, atleiskit, kad ne į temą
parsisiunčiau tokį kondicionierių, tik nežinau, ar reikia nuplauti ar ne? Mat neikur nerandu info. Gal kas turite?
parsisiunčiau tokį kondicionierių, tik nežinau, ar reikia nuplauti ar ne? Mat neikur nerandu info. Gal kas turite?
QUOTE(priklausomybe @ 2013 06 20, 22:07)
Aš kaip tik užsieny dabar, tai šluoju H&M
Čia toks ne į temą pasisakymas , gaila, kad bagažas labai ribotas - parvežčiau
Čia toks ne į temą pasisakymas , gaila, kad bagažas labai ribotas - parvežčiau
Na va, dar viena liga, kuria neužsikrėčiau, matyt skiepijo mane vaikystėj, tik ne nuo visų pirkinių. Šiemet gegužę Stokholme buvau, HM kaip ir gimtinė, užėjau ir išėjau, nu nieks neužkabino, kažkokie skudurėliai, o pernai vasarą Berlyno HM-ą lankiau, tai ir išpardavimai vyko, ale nusigriebiau tik vieną papinyką ir tai nepasakyčiau, kad jis mane žavi
Atsiprašau HM-o gerbėjų, pasenau, matyt, o gal nuo karščio smegenėlės lydosi
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 21, 10:48)
Na va, dar viena liga, kuria neužsikrėčiau, matyt skiepijo mane vaikystėj, tik ne nuo visų pirkinių. Šiemet gegužę Stokholme buvau, HM kaip ir gimtinė, užėjau ir išėjau, nu nieks neužkabino, kažkokie skudurėliai, o pernai vasarą Berlyno HM-ą lankiau, tai ir išpardavimai vyko, ale nusigriebiau tik vieną papinyką ir tai nepasakyčiau, kad jis mane žavi
as pati nelabai ju rubus myliu bet vaikam tai super
QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 06 21, 09:25)
mergaitės, gal kam teko SD daryti nekokybiškos prekės (mano atveju batų) grąžinimą?
kaip sekėsi?
ačiū už betkokią info
kaip sekėsi?
ačiū už betkokią info
teko, užpildžiau grąžinimo formą, siunčiau registruotu ir pridėjau pašto čekį, po poros savaičių grąžino ir už prekes ir už siuntimą
Gal kam bus naudinga info - http://www.zara.com/uk/ prasidėjo išpardavimas
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 21, 11:14)
Kad jie musu kortu nepriima