Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

mergaitės, gal kam teko SD daryti nekokybiškos prekės (mano atveju batų) grąžinimą?
kaip sekėsi?
ačiū už betkokią info
Atsakyti
Gal kuri kaunietė pirksis crocs?Prisijungčiau:)
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 06 21, 00:37)
Tbs is 4 prekiu 1 tesugebejo issiust : oh se tau ir seilas verysad.gif

mano uzsakymai irgi doh.gif doh.gif , po kelis daiktus issiusta doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2013 06 21, 07:30)
Sveikos, gal kas renkate GAP? Yra kodukas nuo sale -20, ir dar turiu papildoma -15 koduka, labai noreciau prisijungti su viena preke  4u.gif

Galeciau ir pati nupirkti jei kas prisijungtu deliveriui pasidalinti jei nesusirinktu iki free smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2013 06 21, 09:38)
16 d. užsakymas iš co.uk pajudėjo 19 d. trackingą gavau 20 dieną.

oho ax.gif ilgokai smile.gif
Atsakyti
Merginos, atleiskit, kad ne į temą 4u.gif
parsisiunčiau tokį kondicionierių, tik nežinau, ar reikia nuplauti ar ne? g.gif Mat neikur nerandu info. Gal kas turite? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 06 20, 22:07)
Aš kaip tik užsieny dabar, tai šluoju H&M hihihi.gif
Čia toks ne į temą pasisakymas smile.gif, gaila, kad bagažas labai ribotas - parvežčiau biggrin.gif

Na va, dar viena liga, kuria neužsikrėčiau, matyt skiepijo mane vaikystėj, tik ne nuo visų pirkinių. Šiemet gegužę Stokholme buvau, HM kaip ir gimtinė, užėjau ir išėjau, nu nieks neužkabino, kažkokie skudurėliai, o pernai vasarą Berlyno HM-ą lankiau, tai ir išpardavimai vyko, ale nusigriebiau tik vieną papinyką ir tai nepasakyčiau, kad jis mane žavi g.gif
Atsiprašau HM-o gerbėjų, pasenau, matyt, o gal nuo karščio smegenėlės lydosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 21, 10:48)
Na va, dar viena liga, kuria neužsikrėčiau, matyt skiepijo mane vaikystėj, tik ne nuo visų pirkinių. Šiemet gegužę Stokholme buvau, HM kaip ir gimtinė, užėjau ir išėjau, nu nieks neužkabino, kažkokie skudurėliai, o pernai vasarą Berlyno HM-ą lankiau, tai ir išpardavimai vyko, ale nusigriebiau tik vieną papinyką ir tai nepasakyčiau, kad jis mane žavi  g.gif 
Atsiprašau HM-o gerbėjų, pasenau, matyt, o gal nuo karščio smegenėlės lydosi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif as pati nelabai ju rubus myliu blush2.gif bet vaikam tai super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 06 21, 09:25)
mergaitės, gal kam teko SD daryti nekokybiškos prekės (mano atveju batų) grąžinimą?
kaip sekėsi?
ačiū už betkokią info

teko, užpildžiau grąžinimo formą, siunčiau registruotu ir pridėjau pašto čekį, po poros savaičių grąžino ir už prekes ir už siuntimą 4u.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga info - http://www.zara.com/uk/ prasidėjo išpardavimas
Atsakyti
Gal kam Klaipedoje Crocsu?
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 21, 11:14)
Gal kam bus naudinga info -  http://www.zara.com/uk/  prasidėjo išpardavimas

Kad jie musu kortu nepriima verysad.gif
Atsakyti